בקשה | בקשה אתר רציו בקובץ zim
-
מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום , אתר רציו חסום בנטפרי וכנראה גם ברוב הסינונים האחרים וכך צריך להיות.
עם זאת עדיין יש כאלו שזקוקים לאתר הזה ואין להם גישה אליו וזה נחוץ מאד.
פניתי בבקשה למנהל האתר הרב ענבל שליט''א והוא השיב לי אני לא מבין כלל בתחום הורדת אתרים וכדו', אני מתנדב בכתיבת תכנים
זה תקופה ארוכה שהאתר מופעל בהתנדבות, ומי שמוכן להתנדב להורדת האתר – מוזמן
בקשתי איפוא באם יאושר על ידי הנהלת הפורום אם ימצא כאן מתנדב שיוכל להוריד את האתר ולהכין ממנו קובץ zim או אפילו רק להוריד באופן שיהיה אפשר לגשת אליו באופן לא מקוון אשמח מאד .
אפשר גם בתשלום סמלי, תודה מראש. -
@בנימין-זאב אני לא מכיר את האתר המדובר, אבל ככל הנראה אפשר לעשות את זה עם httrack ותתקבל תוצאה נוחה
-
@בנימין-זאב אני די בטוח שהיה להם גרסה לא מקוונת,
בכ"מ תוכל לפנות אלי במייל ואשתדל לעשות משהו, -
@אביי כתב בבקשה | בקשה אתר רציו בקובץ zim:
@בנימין-זאב אני די בטוח שהיה להם גרסה לא מקוונת,
בכ"מ תוכל לפנות אלי במייל ואשתדל לעשות משהו,אתה צודק שהיתה להם גרסה לא מקוונת אבל היא מעודכנת לנובמבר 2021 שזה די מזמן, ובנוסף הן הגרסה הזו והן כל אתר אחר שניסיתי להוריד דרך HTTrack לא עובד לי כראוי, הדף הראשי נפתח בצורה של רשימת קישורים בלי עיצוב וכל הקישורים לא עובדים ומובילים לקובץ ש'ככל הנראה שונה או הועבר'.
-
@בנימין-זאב זה נשמע שלא הורדת כמו שצריך או שלא חיכית לסיום. הורדתי כמה וכמה אתרים עם HTTrack וזה יצא מצויין.
-
@צדיק-תמים ניסיתי להשתמש במה שהם הורידו ופרסמו ,לאחרים זה עבד ולי לא, בכמה מחשבים שונים חלק וינדוס 10 וחלק 11.
-
@בנימין-זאב הורדתי כעת הכל, וגם המרתי לzim, לא בדקתי, אבל מוזמן לשלוח לי מייל ולקבל קישור