בקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים
-
@שמואל-9 יש לי מה להציע לך, אני מעדיף בפרטי אז אני משאיר פה את כתובת המייל שלי ומיד מוחק, תראה את זה אצלך במייל.
כתובת המייל:
******@GMAIL.COM
עריכה: בכדי שלא יהיו טעויות ההצעה שלי היא רק על ה@שמואל-9 כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכם SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
ב. אני צריך את זה לאיזה קופת צדקה שביקשה ממני אם זה נקרא עסקי אני לא יודע מה ההבדל
אבל ל
א. אני צריך בשביל עצמי
אין לי ידע, כך שאם מישהו יש לו איך לעזור ל @שמואל-9 בזה, יכול לכתוב עדיין.
-
-
-
@שמואל-9 כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
@צדיק-תמים
קיים כזה דבר מישהו עכשיו מפתח לי את זהעם green api זה מאוד קל לפתח וזה גם חינמי ל 3 קבוצות או אנשי קשר לחודש מבלי הגבלה לכמות ההודעות הנשלחות או המתקבלות
-
@שמואל-9 כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
@צדיק-תמים
קיים כזה דבר מישהו עכשיו מפתח לי את זהתיקון: לא קיים, מישהו מפתח לך את זה עכשיו
ויש עוד שפיתחו לפניו, אבל ככל הידוע לי הם גובים תשלום על הקוד. -
@שמח-לשמוע כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
עם green api
מה זה? זה יכל לשמש גם 'לא-מפתחים'?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
@שמח-לשמוע כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
עם green api
מה זה? זה יכל לשמש גם 'לא-מפתחים'?
בעיקרון לא.
יש להם מובנה ב make אז זה יותר קל -
יש להם מובנה ב make אז זה יותר קל
תוכל לנסות להסביר לי? זה יעזור לי משהו לקבל SMS? תודה רבה רבה.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | האם קיים ווצאפ למייל וכן SMS למייל בחינם מדובר לשני הכיוונים:
זה לווצאפ
-
זה לווצאפ
אה, לא שמתי לב שעל זה הוא הגיב, חשבתי שזה תגובה על ההודעה האחרונה.