בקשה | רוט למולטימדיה לרכב
-
@אני-אני-אני
????? -
@0533141174 כתב בבקשה | רוט למולטימדיה לרכב:
אני רוצה להסיר את הערכת נושא המקורית ועוד כמה אפליקציות מערכת, מישהו אמר לי שצריך לשים רוט.
הוא טעה,
בטלפון אנדרואיד יש באמת דבר שנקרא רוט, זה יאפשר לך לעשות מה שאתה רוצה עם המכשיר, למחוק, להוסיף, לשנות, הכל.
אמנם, מערכת מולטימדיה לא עובדת ככה .
אין לך חיבור יו אס בי אל המחשב ולכן רוט (כמעט) לא אפשרי.
בן אדם אחד ידוע עד כה שהצליח לעשות רוט וגם זה למערכת ספציפית מאד. שם הצופן שלו הוא, מנחת תודה וכו' .
כעת, יש אותך שתי אפשרויות:
או שאתה קונה מערכת חדשה דגם שנקרא T 10 .
או שאתה שובר את הראש למצוא איך עושים רוט למערכת שכבר יש לך.
@מיישה חיבור ל ADB לא ייתן לו אותה תוצאה?
או שפשוט אין חיבור ל adb במערכות האלו? -
@אזולאי כתב בבקשה | רוט למולטימדיה לרכב:
בן אדם אחד ידוע עד כה שהצליח לעשות רוט וגם זה למערכת ספציפית מאד. שם הצופן שלו הוא, מנחת תודה וכו' .
זה לא הוא, זה @יעקב-ישראל..
-
@אזולאי כתב בבקשה | רוט למולטימדיה לרכב:
הוא טעה,
בטלפון אנדרואיד יש באמת דבר שנקרא רוט, זה יאפשר לך לעשות מה שאתה רוצה עם המכשיר, למחוק, להוסיף, לשנות, הכל.
אמנם, מערכת מולטימדיה לא עובדת ככה .
אין לך חיבור יו אס בי אל המחשב ולכן רוט (כמעט) לא אפשרי.
כעת, יש אותך שתי אפשרויות:
או שאתה קונה מערכת חדשה דגם שנקרא T 10 .
או שאתה שובר את הראש למצוא איך עושים רוט למערכת שכבר יש לך.
@מיישה חיבור ל ADB לא ייתן לו אותה תוצאה?
או שפשוט אין חיבור ל adb במערכות האלו?ממש יפה, אוסיף עוד כמה פרטים.
בשביל לעשות רוט, או כל פקודת ADB צריך דרך חיבור למחשב, מערכת מולטימדיה לא יכולה להתחבר למחשב, נקודה.
יש דרך מסויימת לעשות רוט ע"י כל מיני דרכים מהמולטימדיה עצמה, כגון הכנסת אונקי עם קובץ מסויים וכדו', אפשר לחפש על זה חומר, אותי זה מעולם לא עניין, ולכן לא אוכל לעזור לך בזה.
לגבי פקודת ADB שאם אני חוסם את האופצייה לאיפוס היא ממש טובה אפילו בלי רוט, גם לא אפשרית בכל המערכות מהסיבה שהוזכרה לעיל.
יש דרך אחת, ניפוי באגים אלחוטי, הבעיה שבכל המערכות אין את האפשרות הזו אפילו באנדרואיד 12, לא יודע למה.
יש מערכת אחת, שנקראת T10, הנה קישור אליה, שבה יש ניפוי באגים אלחוטי, וכך עם אפליקציית ADB אתה יכול לבצע פקודות ללא רוט כגון הסרת אפליקציות וכדו', אך זה מותנה בחסימת האפשרות לאיפוס כגון ע"י מנהל AI, קיידרואיד וכדו'.@0533141174 מקווה שהובנתי.
-
רגע אז אני יכול לעשות ADB או לא שלחתי יותר למעלה (כמה הודעות לפני) את הקישור של המערכת שלי... תגיד לי אם לה אני יכול לעשות את ADB... ואשמח לדעת איך זה עובד זה בדיוק כמו רוט...
ודרך אגב בקייידרואיד למולטימדיה צריך להיכנס להגדרות מפעל ואצלי במערכת שאני נכנס להגדרות מפעל הוא דורש קוד ניסיתי את כל הקודים שיש ועדיין לא נפתח...
מי שידוע לו משהו בעניין אשמח מאוד לדעת... -
@0533141174
הבנת מעולה, קיידרואיד ו ADB חייבים אפשרויות מפתח (הגדרות מפעל), אם תצליח לפתוח את זה, יש לאן להתקדם. -
זה מה שאני שואל מה הקוד של הגדרות המפעל
ככה קיבלתי את זה....
אין לי מושג מה הקוד -
מיישה יש לך מושג????
-
@מיישה כתב בבקשה | רוט למולטימדיה לרכב:
מקווה שהובנתי.
רגע אז אני יכול לעשות ADB או לא
@מיישה כתב בבקשה | רוט למולטימדיה לרכב:
יש מערכת אחת בלבד, שנקראת T10, הנה קישור אליה, שבה יש ניפוי באגים אלחוטי
יש לך T10? לא, אז כנראה שלא.
אם בכל אופן אתה רוצה לנסות, נסה להכנס לאפשרויות למפתחים. -
אני שואל מה הקוד יש לך מושג????
-
אני שואל מה הקוד יש לך מושג????
7890+שעה
אם עכשיו 13 בצהריים אז זה 789013 -
https://he.aliexpress.com/item/1005005311046840.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.69.7f58586abpQ6Qz&gatewayAdapt=glo2isr
זה המערכת שישי לי!!!!
זה נקרא T10??? -
זה נותן לי אפשרות רק של ארבע ספרות
-
https://he.aliexpress.com/item/1005005311046840.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.69.7f58586abpQ6Qz&gatewayAdapt=glo2isr
זה המערכת שישי לי!!!!
זה נקרא T10???לא, ואתה יכול לחסוך במספר הסימני שאלה וקריאה.
-
הדיו לא עולה כסף למה לחסוך?
-
@0533141174 כי זה מפריע לאנשים שאתה מבקש את עזרתם
זה כמו שלא תלך לגמח כלי עבודה ותבקש "שלום!!!!!!!!! אפשר פטישון?????? למה לא?????" -
@צדיק-תמים כתב בבקשה | רוט למולטימדיה לרכב:
@0533141174 כי זה מפריע לאנשים שאתה מבקש את עזרתם
זה כמו שלא תלך לגמח כלי עבודה ותבקש "שלום!!!!!!!!! אפשר פטישון?????? למה לא?????" -