בקשה | הורדת WIFI מהשורש בF21 PRO כיצד?
-
שלום לכולם, ביקשתי פה לפני כמה ימים, הסבר איך מורידים את הWIFI ואיך ניגשים לקובץ הזה שאמרו פה כמה פעמים שאחראי על הWIFI שנמצא בתקייה system/bin... [לא הצלחתי בשום צורה למחוק משם והתקבלה הודעת שגיאה, כדלהלן..]
בכל מקרה עזר לי פה אדם יקר מאוד במייל, והדריך אותי איך לפתוח את הניפוי באגים ואיך לפתוח את האפשריות מפתחים, והצלחתי בהכל... השלב הבא הוא אמר לי למצוא את הקבצים של האפליקציה magisc ולמחוק אותם מהשורש, [בשביל להתקין אח"כ ולהתקדם לשבלים הבאים.. לא יודע לא הבנתי בדיוק מה זה אמור לעשות] לא הצלחתי למחוק אותם וזאת ההודעת שגיאה שאני מקבל, גם על ניסיון המחיקה של הקובץ הזה שאחראי על הWIFI^
מה ניתן לעשות כדי למחוק את העקשניים האלה?
והאם ישנה דרך אחרת לעקר לחלוטין את הWIFI?
שלא תהיה גישה דרך אפליקציות להתחבר לWIFI, ולא גישה דרך אפליקציות להתחבר לדפדפן, בשום צורה בשום דרך!!!
תודה וישר כח לכל העוזרים -
@anaeld1002-0
דבר ראשון אם אני זוכר טוב הנתיב נמצא ב vendor
דבר שני אם יש לך את אפליקציית מגיסק במערכת וכרגע אין לך הרשאות רוט מה שאתה צריך זה
או לצרוב בוט מושרש עם מגיסק גירסא 23 דווקא ואחרי זה לאפס את הטלפון
או לפרק את הסופר ולמחוק את המגיסק בהמערכת ולהתקין כמשתמש -
@אני-אני-אני לא מבין מה זה בדיוק הרשאות רוט.
לגבי המיקום, עשיתי חיפוש בעזרת הסייר [mt-manager] ומצאתי את הקבצים שאני צריך למחוק, אני יודע את המיקום שלהם רק לא נותן לי למחוק..
ולגבי המגיסיק לכאורה היא קבציה מופיעים בכמה נתיבים בשורש, אבל גם אותם לא ניתן למחוק!
ואשמח שתסביר כמו שמסבירים לתינוק! מה זה בדיוק "לצרוב רוט מושרש עם מגיסיק 23" או מה זה בדיוק "לפרק את הסופר ולמחוק את המגיסק בהמערכת ולהתקין כמשתמש" -
@anaeld1002-0
הרשאות רוט או באנגלית root זה היכולת לבצע שינוי בקבצי מערכת מוגנים
הדרך הרווחת לעשות רוט היא ע"י השרשה של קובץ boot של המכשיר דרך אפליקציית מגיסק ובנוסף התקנת אפליקציית מגיסק בטלפון,
גירסת האפליקציה המותקנת במכשיר וגירסת האפליקציה בה השתמשת לצרוב את ה boot חייבים להיות אותה גירסא,
בגירסאות הערוכות מהארץ המגיסק מותקן כאפליקציית מערכת בגירסת 23
לפעמים גישת הרוט נהרסת על אף שקיים בוט מושרש ואת אפליקציית המגיסק (כמו שאמרנו היא במערכת) ולכן יש צורך לאפס את המכשיר (וכמובן חייב שה boot יהיה צרוב עם מגיסק גירסא 23)
האם התעסקת עם הטלפון וצרבת / ניסית לצרוב מחיצות כלשהם?
תיכנס להגדרות > אפליקציות > הצג הכל > מגיסק > הגדרות נוספות באפליקציה
ותעלה צילו"מ -
@אני-אני-אני העלתי גם צילום איך שאני נכנס לאפליקציה
וגם וידאו של מה שרואים אח"כ: -
@anaeld1002-0
לפי מה שראיתי איפוס יעזור לך לקבל גישה מלאה לביצוע שינויים -
@אני-אני-אני מה זה איפוס? כיבוי והדלקה עשיתי ולא עזר?
-
@anaeld1002-0 כתב בבקשה | הורדת WIFI מהשורש בF21 PRO כיצד?:
איפוס - שחזור לנתוני היצרן, נמצא בהגדרות מערכת ואז איפוס, שים לב שזה מוחק את כל הנתונים בטלפון..
-
@שניאור-שמח כתב בבקשה | הורדת WIFI מהשורש בF21 PRO כיצד?:
איפוס - שחזור לנתוני היצרן, נמצא בהגדרות מערכת ואז איפוס, שים לב שזה מוחק את כל הנתונים בטלפון..
או לחילופין * # * #21# * # *
-
@שניאור-שמח תודה אחי.. אבל עשיתי ולא עזר
ו"סתם אחד" כתבת לי:
@סתם-אחד כתב בבקשה | הורדת WIFI מהשורש בF21 PRO כיצד?:תנסה להתקין את אותה גירסת המגיסק שיש במערכת כנראה 23
ואז לנסות להיכנס לסייר רוט שוב
או כמו שאמרו למעלה שצריך שהבוט יהיה מרוטט על אותה גרסת המגיסקעשיתי גם את זה ולא עזר, ואני לא מבין אותך... איך עושים את זה, יש למישהו כח לעשות מדריך מפורט וברור לעניין הזה?
זה ממש זיכוי הרבים... -
-
@שניאור-שמח לזה שכשנכנסתי לסייר שוב, לא הצלחתי למחוק את הקבצים שצריך...
-
אתה צרבת לפני זה בוט?
-
@anaeld1002-0
עשית איפוס? -
@שניאור-שמח כתב בבקשה | הורדת WIFI מהשורש בF21 PRO כיצד?:
אתה צרבת לפני זה בוט?
לא.. מה זה בדיוק אומר?
ואין שום דרך למחוק את הקבצים הללו בלי לעשות איפוס שוב? כי כבר סידרתי את הפלאפון וכל הנתונים והקבצים שלי וכו'...@אני-אני-אני כתב בבקשה | הורדת WIFI מהשורש בF21 PRO כיצד?:
@anaeld1002-0
עשית איפוס?ואמרתי לעיל, כן, עשיתי שחזור לנתוני יצרן ואח"כ ניסיתי למחוק ולא הצלחתי...
-
לא.. מה זה בדיוק אומר?
ניסית את המדריכים פה לרוט?
-
@שניאור-שמח לא ראיתי משהו ברור, מה שראיתי ממש מסובך לי, תוכל לעלות בבקשה לי אחד שמובן היטב אני אנסה?
-
@שניאור-שמח לא ראיתי משהו ברור, מה שראיתי ממש מסובך לי, תוכל לעלות בבקשה לי אחד שמובן היטב אני אנסה?
בשביל שיהיה רוט צריך שגרסת הבוט והמגיסק יהיו תאומות, אז לכן אני שואל כי זה מוזר שגם אחרי שעשית איפוס לא הצלחת למחוק את המגיסק מהמערכת..
אם אתה רוצה לעשות רוט אתה צריך בוט שהושרש במגיסק עם גרסה 23.. -
@שניאור-שמח מה זה גרסת הבוט? אחי אין לי מושג בדברים הללו, אבל אני קולט די מהר, רק צריך מדריך ממש למתחילים.. יש פה דבר כזה?