בעיה | בעיה המחשב אומר שיש לפרמט את כרטיס המיקרו (128GB) ואין גיבוי. מה לעשות?
-
תוכל לפנות ל @מתכנת-חובב כאן בצאט או בegozkokus1 בגימייל
בנוסף אפשר לגשת לחומר עם לינוקס בדרך כלל רק זה מצריך להוריד מערכת הפעלה ולהריץ על מחשב -
@PRO-CD כתב בבעיה | בעיה המחשב אומר שיש לפרמט את כרטיס המיקרו (128GB) ואין גיבוי. מה לעשות?:
יש לי כרטיס מיקרו DS 128GB עם חומר חשוב מאוד שיקח לי זמן רב לשחזר אם הוא ימחק.
אין לי אפשרות לפתוח את הכרטיס ולמצוא חומר פגום כי אי אפשר לפתוח במחשב. מה לעשות? אשמח לעונים!תתקין את זה(התוכנה הזאת קוראת גם את הכוננים שכותבים שגיאה כזאת) אח"כ אתה נכנס ל-כוננים קיימים#לכונן המדובר#קבצים קימים ואז עושה "שחזור(למה שבעצם לא נמחק מעולם)"וזהו כל החומר נמצא איפה שבחרת
-
@PRO-CD כתב בבעיה | בעיה המחשב אומר שיש לפרמט את כרטיס המיקרו (128GB) ואין גיבוי. מה לעשות?:
ואין גיבוי
עם חומר חשוב מאוד
שתיים רעות עשה...
א. לא מאחסנים חומר על מיקרו כלל
ב. ללא גיבוי???????????????? -
@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | בעיה המחשב אומר שיש לפרמט את כרטיס המיקרו (128GB) ואין גיבוי. מה לעשות?:
תתקין את זה
סיכון לחומר
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | בעיה המחשב אומר שיש לפרמט את כרטיס המיקרו (128GB) ואין גיבוי. מה לעשות?:
ואין גיבוי
עם חומר חשוב מאוד
שתיים רעות עשה...
א. לא מאחסנים חומר על מיקרו כלל
ב. ללא גיבוי????????????????זה בתוך כרטס מיקרו כי זה מוזיקה שאני שמה בנגן.
זה ללא גיבוי כי אני כל הזמן מחדשת ככה שגם אם היה לי גיבוי הייתי צריכה לגבות כל הזמן.
זאת מוזיקה שאני אוספת באדיקות מלא זמן -
שגם אם היה לי גיבוי הייתי צריכה לגבות כל הזמן.
מצויין כך צריך לעשות