בקשת מידע | עריכת תפריט לנוקיה 215/225
-
@EMG כתב בבקשת מידע | עריכת תפריט לנוקיה 215/225:
רציתי שתסביר לי למה אי אפשר בסרטון זה נראה שאפשר
כלי שעולה כמה מאות שקלים ולא בדקתי אותו.
@EMG כתב בבקשת מידע | עריכת תפריט לנוקיה 215/225:
ולא שלא ניתן כלל גם לא על ידי עריכת הקושחה (לא שאני יודע אבל בדיוק לגבי זה חיפשתי חומר)
תאורטית כן.
אבל אם תמצא ידע איך לערוך את הקושחה, אשמח שתספר לי. -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | עריכת תפריט לנוקיה 215/225:
תאורטית כן.
אבל אם תמצא ידע איך לערוך את הקושחה, אשמח שתספר לי.ברור שאופציה כזאת יש אתה רואה שיש לי כמה גירסאות השאלה איך וזה מה שאני מחפש
אגב רואים בסירטון שיש לו אופציה להוסיף זמני היום שזה באמת מעניין אותי ואת זה יש בגירסה של הועדה, לא מצאתי שום גירסה לא רשמית עם זמני היום מעניין למה -
התוכנה שהוסכרה עולה הרבה כסף מלבד מה שאינה מכשרת לגמרי ועדיין ניתן לפתוח את היישומים.
ברור שיש אפשרות לערוך אבל באותה מידה כמו שיש אפשרות לפרוץ למערכת כל שהיא שהכול אפשרי במחשבים עם מספיק זמן וזה הייתה כוונת @מישהו12 , אבל בקיצור צריך לשבת שעות ולקורא ולהבין ויש כאלו שעשו את זה והם מרוויחים מזה כסף ולכן אף אחד לא רוצה להסביר איך עושים את זה שאפילו אם הייתי רוצה להסביר לך אני לא הייתי רוצה להרוס לאנשים אחרים רק בגלל שאתה רוצה לדעת.
כבר דיברו על הנושא הזה רבות בפורום מוזמן לעיין מרגיש כמו של יומיים הנושא חוזר (אין לי מושג למה אנשים עוד לא הבינו שלא הולכים לגלות כרגע איך זה נעשה)
אם אתה רוצה למצוא איך עושים את זה תדע שזה דורש המון המון שעות להבין וצריך לזה ידע כללי להתחיל להבין בהצלחה אומנם אני מקווה שגם אם תצליח אתה לא תגלה לכל החיים ושתי איך זה נעשה כי זה סתם יהרוס לאחרים שהרי המחירים בחנויות בין לטלפונים בין להחלפת גירסה לא ישתנו מזה ולכן זה יהיה סתם.
אם יש לך גירסאות שאתה מעוניין לערוך אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי (בתשלום כמובן) -
אם אתה רוצה למצוא איך עושים את זה תדע שזה דורש המון המון שעות להבין וצריך לזה ידע כללי להתחיל להבין
שהרי המחירים בחנויות בין לטלפונים בין להחלפת גירסה לא ישתנו מזה ולכן זה יהיה סתם.
אני רוצה להשקיע בזה ויש לי קצת ידע ואני חושב שיש לזה שימוש כי אני למשל רוצה שלוש מכשירים ובאלי אקספרס עולה 150 לעומת 250 מינימום בארץ וזה לא רק בשבילי ואם אני ידע לערוך אני מקווה בעז"ה להפיץ גם אם לא בסיטונאות מכשירים זולים יותר, המחיר על מכשירים כשרים מוגזם להבנתי, ולא יכאב כ"כ על העבודה של עצמי כי אני עושה את זה מהנאה אישית, ולכן אני אשמח אם תקשר אותי לידע בנושא גם אם זה מצריך השקעה. (וחוץ מזה, מי שבאמת רוצה גרסה ולא כ"כ אכפת לו יכול לשאוב אז ככה שאני לא יודע כמה זה יהרוס לאחרים)
תודה.