בקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן
-
@שלל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
חשבתי על זה, אבל הספקתי לבדוק ולראות שב"ה יש גם של דור 4...
תראה כאן לדוגמא וצא לסיבוב השוואות מחירים....(אגב, הדגם של 2024 גם נראה אלגנטי יותר).
דגם פורג'י 20
מצויין, זה נראה לי ממש יכול להתאים לי.האם יש למישהו ניסיון עם הדגם הזה [או הקודם]?
או מישהו יודע מה ההבדלים בין כל הדגמים בסדרה זו?
(פורג'י 1/5/20 או שיש עוד בסדרה) -
-
@שלל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
(הכל כמובן מסברא, ולא מידיעה, אבל סברא פשוטה!)
כן, את הסברא הפשוטה הזו גם לי היה
חשבתי שאם יש למישהו ניסיון, אם הוא ישתף אותנו זה לא יכול להזיק!נ.ב. אתה גם (לכאורה) הולך על זה? או שיש לך דרישות אחרות? או מציאות אחרות?
-
@תלת-פאזי אני פשוט מציג את הנתונים לפני אמא שלי ושהיא תחליט
עריכה: דיברתי עם בן דוד שלי שמתעסק הרבה בתחום הפלאפון, והוא אמר לי שמהניסיון שלו בפלאפונים מסוג זה הקושחה באה על חשבון התוכנה. כלומר, יתכן מאוד שהשקיעו הרבה מאוד שהמכשיר יהיה מוגן וכו', אבל הזניחו את הפונקציות, הממשק, ואת האיכות המאפיינים הכלליים. לכן כדאי לקחת גם את זה בחשבון.
אכן, חשוב להדגיש ולציין שהוא לא אמר לי את זה על הדגם הספציפי הזה, אלא מהניסיון הכללי שלו בתחום הפלאפונים (ויש לו ניסיון של כשנתיים+).
בעקבות זאת כנראה אמליץ לאמי על Q7 או על פלאפון נוסף שלדבריו הולך לצאת לשוק בקרוב - FLIP2 של אסקולס (אבל זה אמור להיות יקר מאוד - 500-650 ש"ח - השוק מתייקר לאט, אבל בטוח... )
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
Q7 החזיק לי מעמד יופי
החזיק או מחזיק?
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
@שלל @תלת-פאזי Q7 החזיק לי מעמד יופי, גם אחרי שעלה עליו משקל עצום של ארון שלם!!!! [של 5 דלתות]
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
@שלל פלאפון איי טופ נפל לי שלש קומות ולא קרה כלום מחיר 400-420 ש"ח סוללה הכי חזקה בשוק 1750
אפילו ג׳רי לא עושה כאלה בדיקות מחמירות לפלאפונים
-
רק אדגיש שהפלאפון הי' אז עם המגן. וכן הארון הי' מלא בבגדים!
-
עריכה: דיברתי עם בן דוד שלי שמתעסק הרבה בתחום הפלאפון, והוא אמר לי שמהניסיון שלו בפלאפונים מסוג זה הקושחה באה על חשבון התוכנה. כלומר, יתכן מאוד שהשקיעו הרבה מאוד שהמכשיר יהיה מוגן וכו', אבל הזניחו את הפונקציות, הממשק, ואת האיכות המאפיינים הכלליים. לכן כדאי לקחת גם את זה בחשבון.
מישהו אחר טען לי שהיום פירסטפון- עשו תוכנה אחת לכל המכשירים שלהם [כנראה בהתאמה קטנטנה לכל אחד] וכולם עם אותו ממשק +/-
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
4x4
ככל שאני מכיר. המקרופון גרוע מאוד מאוד.
-
@פלורידה @פלורידה כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:
ככל שאני מכיר. המקרופון גרוע מאוד מאוד.
לי יש והמיקרופון פצצה עם סינון רעשים ושומעים מאד טוב בצד השני
או על פלאפון נוסף שלדבריו הולך לצאת לשוק בקרוב - FLIP2 של אסקולס (אבל זה אמור להיות יקר מאוד - 500-650 ש"ח - השוק מתייקר לאט, אבל בטוח... )
אומרים שזה אנדרואיד וברמה הכי גבוהה שהיתה אי פעם בכשרים וברור מאד למה זה יקר ודרך אגב באמזון הוא כבר קיים בתומך ועולה 29.9$