בקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?
- 
@anaeld1002-0 יש לי איך לעזור לך, תשאיר פה את המייל שלך @שניאור-שמח גם אני אשמח לעזרה 
- 
@שניאור-שמח תודה רבה אחי: 
 anaeld1002@gmail.com@anaeld1002-0 שלחתי לך הודעה, תמחק את המייל אם אתה רוצה.. 
- 
@שניאור-שמח גם אני אשמח לעזרה 
- 
@אלי-30 יש לך ניפוי באגים? @שניאור-שמח לא יודע 
- 
@anaeld1002-0 שלחתי לך הודעה, תמחק את המייל אם אתה רוצה.. @שניאור-שמח לא הגיע הודעה 
- 
@שניאור-שמח לא הגיע הודעה @אלי-30 כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח לא הגיע הודעה איזה הודעה? 
- 
@אלי-30 כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח לא הגיע הודעה איזה הודעה? @שניאור-שמח במייל 
- 
@שניאור-שמח במייל @אלי-30 כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח במייל לא שלחתי לך שום הודעה.. 
 שלחתי ל @anaeld1002-0, אם אין לך ניפוי באגים (ע"י קוד וכו') אז אין טעם שאני אשלח לך..
- 
@אלי-30 כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח במייל לא שלחתי לך שום הודעה.. 
 שלחתי ל @anaeld1002-0, אם אין לך ניפוי באגים (ע"י קוד וכו') אז אין טעם שאני אשלח לך..@שניאור-שמח מה הכוונה ניפוי באגים? 
- 
@שניאור-שמח מה הכוונה ניפוי באגים? 
- 
@אלי-30 מה אתה צריך בכלל לא הבנתי? @שניאור-שמח אני צריך מה ש @anaeld1002-0 צריך שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט 
- 
@שניאור-שמח אני צריך מה ש @anaeld1002-0 צריך שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט @אלי-30 כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח אני צריך מה ש @anaeld1002-0 צריך שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט יש לך אפשרויות למפתחים? 
 איזה טלפון יש לך?
- 
@אלי-30 כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח אני צריך מה ש @anaeld1002-0 צריך שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט יש לך אפשרויות למפתחים? 
 איזה טלפון יש לך?@שניאור-שמח שיאומי חצי טאצ' ואין אפשרות למפתחים 
- 
@שניאור-שמח שיאומי חצי טאצ' ואין אפשרות למפתחים 
- 
@אלי-30 שלחתי לך מייל.. פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @anaeld1002-0 שלחתי לך הודעה במייל 
- 
@אלי-30 שלחתי לך מייל.. @שניאור-שמח היי יש לי גם גירסה בלי מפתחים והייתי שמח לקבל עזרה בלהפעיל על מצב usb 
 זה המייל שלי inon995@gmail.com
- 
@שניאור-שמח היי יש לי גם גירסה בלי מפתחים והייתי שמח לקבל עזרה בלהפעיל על מצב usb 
 זה המייל שלי inon995@gmail.com
- 
@inonba שלחתי @שניאור-שמח יש לך אפשרות לאפשר ניפוי באגים גם בלי אפשרות למפתחים? 
- 
@שניאור-שמח היי יש לי גם גירסה בלי מפתחים והייתי שמח לקבל עזרה בלהפעיל על מצב usb 
 זה המייל שלי inon995@gmail.com@inonba כתב בבקשה | איך עושים שהחיבור USB יהיה על העברת נתונים אוטומט?: @שניאור-שמח היי יש לי גם גירסה בלי מפתחים והייתי שמח לקבל עזרה בלהפעיל על מצב usb 
 זה המייל שלי inon995@gmail.comכנ"ל 
 @שניאור-שמח