בירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי
-
@0527175343smb כתב בבירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי:
@YOLEVI יש כמדומני וייפרי שנותן חיבור רק לנטפרי. אבל לא רק לדפדפן אלא לכל המכשיר. הפרטים כאן באתר נטפרי
כן הבעיה שאז גם אפליקציה כמו בנק לא תעבוד בחיבור רגיל
אני בעצם הכשרתי טאבלט כך שכרגע אין בו דפדפן כלל ויש בו בנקים וויז וכדו' ואני רוצה להוסיף לו דפדפן שיעבוד רק עם נטפרי אבל עדיין הבנקים יעבדו בכל חיבור -
@YOLEVI כתב בבירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי:
@0527175343smb כתב בבירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי:
@YOLEVI יש כמדומני וייפרי שנותן חיבור רק לנטפרי. אבל לא רק לדפדפן אלא לכל המכשיר. הפרטים כאן באתר נטפרי
כן הבעיה שאז גם אפליקציה כמו בנק לא תעבוד בחיבור רגיל
אני בעצם הכשרתי טאבלט כך שכרגע אין בו דפדפן כלל ויש בו בנקים וויז וכדו' ואני רוצה להוסיף לו דפדפן שיעבוד רק עם נטפרי אבל עדיין הבנקים יעבדו בכל חיבוראתה בעצם רוצה vpn לדפדפן בלבד?
-
@מתושלח-הבבלי
לא, וויפרי לדפדפן בלבד -
@מישהו12 כתב בבירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי:
@מתושלח-הבבלי
לא, וויפרי לדפדפן בלבדטוב הוא מוזמן להמשיך לחפש, זה נשמע דבר דיי מסובך לפיתוח
vpn לדפדפן נשמע סופר קל (לא שאני יודע לעשות את זה-כרגע)
לוקחים שרת כלשהו מחברים לראוטר, משלמים לחברת התקשורת על ip קבוע ואז אתה אומר לאפליקציה שכל בקשת גישה לרשת מהדפדפן יישלח לראוטר ותראה האם עובד או חוזר שגיאה 418 כמובן שזה יכול להיות מאוד איטי תלוי במחשב ובמהירות הגלישה שלך
אה, ואל תשכחו להוסיף 200 ש״ח בשביל אל פסק כדי שלא תצטרכו להגדיר הכל מחדש בכל הפסקת חשמל או עומס מתח וכו׳נ.ב. מסתבר שלנטפרי יש api כלשהו שאיתו אפשר לחסוך את העניין של השרת וה״אל-פסק״
אבל זה לא נראה לי זמין לציבור -
@YOLEVI
עקרונית למחשב זה לא משהו כזה מסובך
הרעיון לכתוב קוד ב-cmd או PowerShell שיפנה ל-IP שחסום בנט פרי או כל סינון אחר ולראות מה תגובת ה-HTTP מכתובת ה-IP
אם אנחנו מדברים על נט פרי אז אם השגיאה היא 418 אז שיחסום את השימוש בדפדפן, אחרת שיאפשר שימוש בדפדפן
ולזה נוסיף במתזמן משימות פקודה שתריץ את הסקריפט הנ"ל כל פעם כשאתה פותח את הדפדפן במחשב
ובא לציון גואלאממה שראיתי בהמשך שאתה מדבר על מכשיר אנדרואיד
אז לזה אין לי פתרון כ"כ אידאלי אבל אתה יכול להתקין אפליקציה כמו מאקרודרואיד שתעשה את אותם בדיקות שהסקריפט לעיל עושה, עם טריגר שיריץ את הבדיקות כאשר הדפדפן נפתח.
בהצלחה בכל אופן -
@לא-מתייאש כתב בבירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי:
@YOLEVI כתב בבירור | דפדפן שעובד רק בנטפרי:
יש אפשרות לעשות דפדפן שיעבוד רק אם המכשיר מחובר לרשת נטפרי ואם הוא מחובר לרשת רגילה הדפדפן לא יעבוד?
זה וודאי אפשרי, אם אתה מוכן לשלם על העבודה, תפנה אליי בפרטי.
טוב לדעת
כרגע זה עבור מישהו שככה''נ לא ישלם ע''ז אא''כ זה סכום ממש סימלי אם יהיה לי בזה צורך יותר גדול אדע לפנות אליך
תודה -