בקשה | אפליקציה/אתר עדכון לוואצאפ
-
יש לי חבר שיש לו שיאומי f21 pro, וביקש שאני אסנן לו את הטלפון. הורדתי לו את הדפדפן ואת החנות אפליקציות - דרך adb, כמו שפורסם פה, ותודות למזכים.
השאילה היא, האם יש איזה אתר או אפליקציה שמישהו יצר בשביל שיוכלו להוריד דרכו את קובץ הapk העדכני של הוואטצאפ. כיוון שמדי פעם הוואטצאפ נחסם, ואז הוא בא אליי בשביל שאני אעדכן לו את הוואטצאפ (אני מעדכן לו דרך adb).
ורציתי לחסוך את הטרחה שצריך לבוא אליי, באם יש איזה אתר/אפליקציה (שאני אפתח לו לזה גישה בלבד), וכך הוא יוכל להתקין בעצמו לבד. -
@yad1
הפרוייקט של @צדיק-תמים. זה נקרא יצירת אפליקציה לאתר
https://mitmachim.top/post/732519
האם חסמת התקנות?
אם חסמת, לא יעזור שום פתרון (לעניות דעתי). כי תמיד תצטרך את ה adb בשביל התקנת האפליקציה החדשה
אם לא חסמת התקנות, הוא יכול להוריד מכל מחשב את האפליקציה ולהתקין לבד -
@yad1 כתב בבקשה | אפליקציה/אתר עדכון לוואצאפ:
יש לי חבר שיש לו שיאומי f21 pro, וביקש שאני אסנן לו את הטלפון. הורדתי לו את הדפדפן ואת החנות אפליקציות - דרך adb, כמו שפורסם פה, ותודות למזכים.
השאילה היא, האם יש איזה אתר או אפליקציה שמישהו יצר בשביל שיוכלו להוריד דרכו את קובץ הapk העדכני של הוואטצאפ. כיוון שמדי פעם הוואטצאפ נחסם, ואז הוא בא אליי בשביל שאני אעדכן לו את הוואטצאפ (אני מעדכן לו דרך adb).
ורציתי לחסוך את הטרחה שצריך לבוא אליי, באם יש איזה אתר/אפליקציה (שאני אפתח לו לזה גישה בלבד), וכך הוא יוכל להתקין בעצמו לבד.יש חנויות של עדכונים, חפש בפורום