Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
אני מנסה לחבר פלאפון ונגן, והמחשב משמיע צליל של התחברות אך למעשה ההתקן לא מוצג ב"מחשב זה" נ"ב מותקנים כל הדרייברים הנצרכים
@פרוזי תודה רבה חיפוש קצר בגוגל על השגיאה במנהל ההתקן הביאה אותי לכאן ושם הורדתי איזה מנהל התקן שפתר את הבעייה ב"ה
@חד-גדיא יש למישהו מידע בנושא הנ"ל?
@חד-גדיא כתב בבאג | מחשב לא מזהה התקן:
מדובר בפלאפון של שיואמי?
@פרוזי כן, וגם נגן לא קשור
@חד-גדיא תסתכל פה היה לי גם את הבעייה הזאת אני לא זוכר מה בדיוק עשיתי שזה עזר... תנסה להתבונן שם.
@פרוזי
לכל העוזרים למיניהם תודה רבה לאחר מאמצים מרובים המחשב התחיל לקלוט את הפלאפון... [התקנתי כל מני מנהלי התקנים וכל מני דרייברים למיניהם עד שזה התחיל לעבוד.
לכל העוזרים למיניהם
תודה רבה
לאחר מאמצים מרובים המחשב התחיל לקלוט את הפלאפון...
[התקנתי כל מני מנהלי התקנים וכל מני דרייברים למיניהם עד שזה התחיל לעבוד.
תודה רבה התקנתי את כל הדרייברים עיין בפוסט הראשון
@חד-גדיא ראיתי את זה אתה התקנת דרך תוכנה שמתקינה לבד אני מצאתי דרייברים לבד והתקנתי אותם זה קצת שונה אתה צריך למצוא דרייבר ספציפי
@פרוזי איך אני מוצא אותו, ואיך קוראים לו?
על איזה פלאפון מדובר? הנגן הוא גם אנדרואיד?
@פרוזי שיאומי F21S והנגן גם אנדרואיד.
@פרוזי למשל כן הצלחתי לשאוב את הרום של הנגן, אבל לחיבור להעברת קבצים לא הצלחתי!
@חד-גדיא תיכנס למנהל ההתקנים ותמצא לי את שמו של ההתקן.
@חד-גדיא xiaomi_usb_driver_4.0.zip תתקין את זה זה אמור לעזור תחלץ את הכל ובתוך התיקיה "xiaomi_usb_driver" תבחר ב"androidwinusba64"
@פרוזי איך אני מתקין?
לך להתקן במנהל ההתקנים ושם תבחר בעדכן... ושם מתוך המחשב... ושם תבחר את הקובץ/תיקיה הנ"ל (זה הרעיון...)
@פרוזי הוא לא נותן לעדכן רק שולח לעידכוני ווינדוס, אולי זה יעזור, נעדכן (תרתי משמע)
@חד-גדיא שמחים לשמוע תסמן כנפתר
@פרוזי סומן!