בקשת מידע | הרחבת זיכרון ram
-
שלום וברכה.
יש לי מחשב Lenovo M70q TINY i5-11400T 8g ram הוא מחשב מעולה רק אני חושב שהגיע הזמן להוסיף לו עוד 8 ram יש לו חריץ הרחבה השאלה היא האם יש מישהו כאן שיודע איך עושים את זה? ואיזה חברה עדיף לרכוש את זיכרון הראם? -
שלום וברכה.
יש לי מחשב Lenovo M70q TINY i5-11400T 8g ram הוא מחשב מעולה רק אני חושב שהגיע הזמן להוסיף לו עוד 8 ram יש לו חריץ הרחבה השאלה היא האם יש מישהו כאן שיודע איך עושים את זה? ואיזה חברה עדיף לרכוש את זיכרון הראם?@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבקשת מידע | הרחבת זיכרון ram:
ואיזה חברה עדיף לרכוש את זיכרון הראם?
לפי מה שקראתי פה, עדייף את אותו דבר כמו שיש אצלך..
-
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבקשת מידע | הרחבת זיכרון ram:
ואיזה חברה עדיף לרכוש את זיכרון הראם?
לפי מה שקראתי פה, עדייף את אותו דבר כמו שיש אצלך..
@שניאור-שמח אותו חברה או שישנם עוד דברים שצריכים להיות תואמים?
-
אני חושב שיש עוד דברים (סוג דגם וכו')
-
אני חושב שיש עוד דברים (סוג דגם וכו')
@שניאור-שמח יש אפשרות לבדוק מחוץ למחשב (לוח בקרה) איזה חברה ואיזה נתונים יש לו או שצריך לפרק?
-
@שניאור-שמח יש אפשרות לבדוק מחוץ למחשב (לוח בקרה) איזה חברה ואיזה נתונים יש לו או שצריך לפרק?
אני חושב שאפשר, לא יודע איך..
תחכה למומחים יותר -
שלום וברכה.
יש לי מחשב Lenovo M70q TINY i5-11400T 8g ram הוא מחשב מעולה רק אני חושב שהגיע הזמן להוסיף לו עוד 8 ram יש לו חריץ הרחבה השאלה היא האם יש מישהו כאן שיודע איך עושים את זה? ואיזה חברה עדיף לרכוש את זיכרון הראם?@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבקשת מידע | הרחבת זיכרון ram:
השאלה היא האם יש מישהו כאן שיודע איך עושים את זה
פשוט מכניסים את הראם החדש לחריץ
הכי פשוט וקל שיש
תחפש סירטונים ביוטיוב שמראים מה לעשות יש מליונים -
השאלה היא האם יש מישהו כאן שיודע איך עושים את זה
פשוט מכניסים את הראם החדש לחריץ
הכי פשוט וקל שיש
תחפש סירטונים ביוטיוב שמראים מה לעשות יש מליונים@פרוזי שלאה אחרת. יש לי מחשב נייח לנובו מיני i5 דור 10 איזה זיכרון ראם 16 ג'יגה כדאי לי לקנות?
-
@פרוזי שלאה אחרת. יש לי מחשב נייח לנובו מיני i5 דור 10 איזה זיכרון ראם 16 ג'יגה כדאי לי לקנות?
-
@לא-מבין-במחשבים-0 תפרט את הדגם. (אני לא אדע לעזור בכל מקרה, אבל המבינים יצטרכו את זה)
@מישהו12 mq 70
-
שלום וברכה.
יש לי מחשב Lenovo M70q TINY i5-11400T 8g ram הוא מחשב מעולה רק אני חושב שהגיע הזמן להוסיף לו עוד 8 ram יש לו חריץ הרחבה השאלה היא האם יש מישהו כאן שיודע איך עושים את זה? ואיזה חברה עדיף לרכוש את זיכרון הראם?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות