בעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??
-
יש לי F22 PRO, ללא חנות, חסום להתקנות (חוץ מ- דרך ADB), רק עם וואטסאפ וויז מייל ביט, ועד אתמול לא היו נפתחות בכלל פרסומות.
היתה לי בעיה עם אפליקציית BIT (לא עבדה לי) הלכתי ליוסי תקשורת, והוא סידר לי את הביט (לא רצה לומר לי איך), אבל היום אני מגלה שהוא נפתח לפרסומות, וכמעט בכל אפליקציה מופיעו לי פרסומות (בעיתיות...)
דבר נוסף שקרה: היה לי מייל שלא מציג שום תמונה בכלל (אפי' לא תמונת פרופיל) וכעת גם זה נפתח והוא פתאום מציג הכל !
מה עושים ??- זה מצריך פתרון דחוף!!
@מתושלח-הבבלי -
- איך היה חסום ההתקנות?
- למה שלא תפנה אל יוסי תקשורת ותגיד לו שפתאום זה קרה מאז שהבאת לו את המכשיר?
-
@שניאור-שמח אעשה את זה אבל ביום ראשון, כי עכשיו החנות סגורה, יום שישי... ורציתי כבר עכשיו לסדר את זה
חסום להתקנות:
כשקניתי אותו היה לו קושר פליי, וכידוע הוא מעצבן ולא נוח בעליל!, אז הלכתי ליוסי תקשורת וביקשתי ממנו להוריד לי את הקושר פליי, ואחרי שהוסר הקושר פליי - הוא היה חסום להתקנות, אבל נותן לי דרך ADB כי יש מצב מפתחים. -
@דודי-ענהאל
בתור עזרה ראשונה תשים dns adguard זה מדריך של יוסף טכנאי פה בפורום https://mitmachim.top/post/434635 -
מה היתה בעיה בביט?
-
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
יש לי F22 PRO, ללא חנות, חסום להתקנות (חוץ מ- דרך ADB), רק עם וואטסאפ וויז מייל ביט, ועד אתמול לא היו נפתחות בכלל פרסומות.
יש סינון?
היתה לי בעיה עם אפליקציית BIT (לא עבדה לי) הלכתי ליוסי תקשורת, והוא סידר לי את הביט (לא רצה לומר לי איך), אבל היום אני מגלה שהוא נפתח לפרסומות, וכמעט בכל אפליקציה מופיעו לי פרסומות (בעיתיות...)
דבר נוסף שקרה: היה לי מייל שלא מציג שום תמונה בכלל (אפי' לא תמונת פרופיל) וכעת גם זה נפתח והוא פתאום מציג הכל !
מה עושים ??- זה מצריך פתרון דחוף!!
@מתושלח-הבבליצריך לדעת למה הפרסומות נחסמו קודם, dns? vpn? מודול מג׳יסק? אפליקציה? מה עשית בשביל שייחסם? או אולי זה מובנה בגרסה, כי פרסומות לא נעלמות סתם
-
@דודי-ענהאל כתב
מה לגבי המייל, יש לך או למישהו פיתרון??
רגע, נעשה סדר.
עד עכשיו היה לך סינון על הטלפון שחסם את התמונות הבעייתיות באחת משתי הצורות הבאות:-
א' באמצעות אפליקציה ערוכה
מה שפחות סביר כי קשה לערוך אפ' של גוגל, אבל ייתכן. -
ב' באמצעות השיטה הקבועה של כשר פליי, נגישות וכו'
מה שקרה הוא, שבעקבות התלונה שלך הוסרה הכשרות ו/או הותקנו מחדש האפליקציות ביט וג'ימייל. לכן אתה רואה תמונות כמו מכשיר פרוץ לחלוטין.
איך אפשר לפתור את זה?
זאת שאלה טובה שדורשת מחשבה, -
-
@אזולאי כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
ב' באמצעות השיטה הקבועה של כשר פליי, נגישות וכו'
הורמרשם שהוא הוריד את כושר פליי
-
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
מה לגבי המייל, יש לך או למישהו פיתרון??
אילו תמונות בעצם מפריעות לך?
מסתמא תמונות אוטומטיות, כמו לוגו של מכבי שמכיל גם תמונה לא צנועה (נניח) ואולי גם תמונות פרופיל ....
לגבי הסוג הראשון יש לזה מתג מדויק בהגדרות האפליקציה של ג'ימייל. שורה אחת או שתיים לפני האחרונה, בהגדרות הפנימיות של האפליקציה ג'ימייל אתה תמצא את זה - '' הצג תמונות באופן מיידי '' או משהו
לגבי הסוג השני זה יותר מורכב אני חושב שמשתמש בשם @machonm גילה, שהפרופילים של גוגל יושבים על שרת מסוים ואפשר לחסום אותו באמצעות כתובת הוסט. -
@אזולאי כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
לגבי הסוג השני זה יותר מורכב אני חושב שמשתמש בשם @machonm גילה, שהפרופילים של גוגל יושבים על שרת מסוים ואפשר לחסום אותו באמצעות כתובת הוסט.
אתה מתכוון לזה?
-
@דודי-ענהאל @אזולאי ענה לך בלי לשים לב (אולי בעצם כן) מה קרה ומה הפיתרון.
מה קרה: היה לך קובץ hosts בגירסה שחסם פרסומות ועוד דברים, וכנראה בגלל זה הביט לא עבד כי היה שם שרת שביט משתמשים והוא היה חסום והתוצאה שהביט לא עבד.
מי שהלכת אליו פשוט מחק לך את כל הקובץ hosts או שינה את השם של הקובץ ואז ממילא נפתח כל השרתים של הפרסומות וגם השרת של התמונות פרופיל ותמונות מוטמעות במייל.
מה לעשות: פשוט להחזיר את הקובץ hosts,רק השאלה מהיכן תשיג את מה שהיה לך, במידה ואכן הוא מחק את הקובץ.
פיתרון חלקי לגבי הפרסומות: יש מאגרים בגיטהב GitHub של קבצי hosts מוכנים עם המון שרתים של פרסומות ואתרים זדוניים ופוגעניים, פשוט תוריד את הקובץ ותכניס ל system/etc. -
@דוד-חזן כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
רק השאלה מהיכן תשיג את מה שהיה לך, במידה ואכן הוא מחק את הקובץ.
-
@דוד-חזן כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
@דודי-ענהאל @אזולאי ענה לך בלי לשים לב (אולי בעצם כן) מה קרה ומה הפיתרון.
מה קרה: היה לך קובץ hosts בגירסה שחסם פרסומות ועוד דברים, וכנראה בגלל זה הביט לא עבד כי היה שם שרת שביט משתמשים והוא היה חסום והתוצאה שהביט לא עבד.
מי שהלכת אליו פשוט מחק לך את כל הקובץ hosts או שינה את השם של הקובץ ואז ממילא נפתח כל השרתים של הפרסומות וגם השרת של התמונות פרופיל ותמונות מוטמעות במייל.
מה לעשות: פשוט להחזיר את הקובץ hosts,רק השאלה מהיכן תשיג את מה שהיה לך, במידה ואכן הוא מחק את הקובץ.
פיתרון חלקי לגבי הפרסומות: יש מאגרים בגיטהב GitHub של קבצי hosts מוכנים עם המון שרתים של פרסומות ואתרים זדוניים ופוגעניים, פשוט תוריד את הקובץ ותכניס ל system/etc.ומה לגבי הביט? יש מצב ששוב הוא לא יעבוד..
-
@שניאור-שמח כתב בבעיה | F22 PRO שהיה חסום לפרסומות, לפתע נפתח לפרסומות - איך מחזירים את זה ??:
ומה לגבי הביט? יש מצב ששוב הוא לא יעבוד..
אם לא יעבוד נעשה הקלטת תעבורה ונוודא שלא מופיע שרת כלשהו ב hosts שקשור לביט.
-
@אזולאי גימייל(לעשות ניקוי מטמון/נתונים): android.googleapis.com ,ci3.googleusercontent.com ,cdn.ampproject.org
מקלדת גיפים: api.tenor.com
מקלדת יוטיוב: i.ytimg.com
הכשרת ביט מביימי: bit.buyme.app
תמונות בפייבוקס (לעשות ניקוי מטמון/נתונים): res.cloudinary.com
הכשרת תמונות חנות גוגל פליי(לעשות ניקוי מטמון/נתונים): play-lh.googleusercontent.com*חסימת פרסומות לאפליקציות: הגדרות> חיבורים> הגדרות חיבור נוספות> DNS פרטי> dns-family.adguard.com