עזרה | מישהו השתלט על המספר שלי ומתקשר ממנו לעשרות אנשים
-
@לא-מייבין כתב בעזרה | מישהו השתלט על המספר שלי ומתקשר ממנו לעשרות אנשים:
ין לי את האפשרות להקפיא לכמה ימים את המספר...
למה?
-
@לא-מייבין ברגע שהסים מוקפא, מבחינת החברה אין מספר כזה כרגע .. אל תהיה סכל, תתנתק מאיזור הנוחות שאתה צריך את המספר
-
@Ykingsmart
לא צריך להקפיא רק לחסום שיחות יוצאות -
@טופטופיסט כתב בעזרה | מישהו השתלט על המספר שלי ומתקשר ממנו לעשרות אנשים:
אם הוא אישר את השיחת אימות...
אם מישהו שאל ממנו את הטלפון לחצי דקה וביצע אז אימות...
-
@10110000 כתב בעזרה | מישהו השתלט על המספר שלי ומתקשר ממנו לעשרות אנשים:
@לא-מייבין כן אומנם call spoofing זה דבר מורכב ונשמע מוגזם שיעשו דבר כזה רק לspam calls
נראה לי שלא יקרה שום דבר אם תכתוב את כל המשפט בעברית קריאה...
-
פוסט זה נמחק!
-
במשך היומיים האחרונים אני מקבל עשרות שיחות מאנשים שטוענים שהתקשרתי אליהם מה שאומר שמישהו השתלט על המספר שלי ומתקשר מהמספר שלי אליהם.
הלכתי למשטרה להתלונן, ומה שאמרו לי שאין מה לעשות חוץ מלהחליף מספר, לטענתם הדבר נובע מאיזשהו קישור שלחצתי עליו פעם, ואין להם פיתרון בשביל זה.
למישהו יש רעיון מה לעשות?
ולמישהו יש באמת ההסבר מה האינטרס של מישהו להשתלט על מספר ולהתקשר ממנו לכל העולם.
נ.ב. מדובר במספר לא כשר.תבדוק אם יש לך:
אפליקצייה פרוצה או מותקנת ממקור לא ידוע
רוב הסיכוים שזה נובע מזה!
אם כן תשנה לה את ההרשות ותחסום את כולם או רק את הרשאת האנשי קשר.
למרות שעדיף להסיר את כל הרשאות או למחוק את האפליקצייה הזאת (שזה הכי טוב)
ואז תגיד מה הולך
אני אדגיש שזה יכול להיות כל אפליקצייה אם יש לה הרשאת אנשי קשר
וכן אם יש לאותה אפליקצייה המדוברת עוד הרשאות אפילו נצרכות אז יש לו גישה לעוד דברים! -
@לא-מייבין אם אתה בהוט, סיכוי קטן שיש הסבר נוסף (קרה לי במספר כשר)
-
@דוד-טרייטל אתה מסקרן מה??
-
ולמישהו יש באמת ההסבר מה האינטרס של מישהו להשתלט על מספר ולהתקשר ממנו לכל העולם.
נ.ב. מדובר במספר לא כשר.בלי להכשיר מספר לא כשר...
עצה קלה, פשוט תפנה לכל מי שמתקשר ותבקש פרטים על מי שגנב לך את המספר, כלומר תברר אם זה חברת התרמה וכו'
אם נניח זה הועדה למען צער בעלי חיים תפנה אליהם ותאיים עליהם... כנ"ל אם זה קופת צדקה של איזה עדה, רק דוגמא. -
סתם ככה משתף אותך שאני מכיר אנשים שברגע שמשעמם להם הם נהנים לשגע אנשים אחרים
-
@יהודי-צעיר כתב בעזרה | מישהו השתלט על המספר שלי ומתקשר ממנו לעשרות אנשים:
עצה קלה, פשוט תפנה לכל מי שמתקשר ותבקש פרטים על מי שגנב לך את המספר, כלומר תברר אם זה חברת התרמה וכו'
אם נניח זה הועדה למען צער בעלי חיים תפנה אליהם ותאיים עליהם... כנ"ל אם זה קופת צדקה של איזה עדה, רק דוגמא.הבעיה היא שמי שחוזר אליי זה אותם אנשים שלא ענו, מי שענה כבר אין לו סיבה לחזור למספר שהתקשר אליו.
-
@לא-מייבין אז תבקש פירוט שיחות מהחברה ותראה למי ההוא התקשר...
-
הבעיה היא שמי שחוזר אליי זה אותם אנשים שלא ענו, מי שענה כבר אין לו סיבה לחזור למספר שהתקשר אליו.
נחמה פורתא,
כלומר אף אחד לא מתקשר להאשים אותך שעשית לו משהו רע, בעיקר מתקשרים אלו שלא דיברת איתם, אז זה פחות נורא, כי זה אומר שלא משחירים את שמך לפחות.
אבל באמת במליצה...
זה אכן ממש חידה. -
@לא-מייבין ניסית לדבר עם החברת הסלולר שלך? לראות אם הם רואים שיחות יוצאות ממך? (בפירוט שיחות)