בירור | האם root למכשירי סמסונג חדשים אפשרי כעת?
-
@אברהם-העברי-0 פתרון יותר פשוט: להתקין את המודול הבא שסומך על תעודות המשתמש כתעודות מערכת גם באנדרואיד 14
https://github.com/nccgroup/ConscryptTrustUserCerts/releases/tag/v0.1 -
@sivan22
אני רוצה לנסות את הפתרון הקודם שהבאת ואשמח אם תוכל לתת לי עוד קצת עזרה בעניין, הוא אומר שצריך להריץ שם איזה סקריפט, ולא הבנתי איפה אני אמור להריץ אותו, במחשב, בטלפון? (אם כן באיזה סביבה).
דבר שני, כתוב שם להציב במשתנה $CERTIFICATE_PATH את הנתיב של התעודה. לא הבנתי אם את הנתיב הקיים או את הנתיב שאני רוצה להתקין אותה בסיסטם.. -
@אברהם-העברי-0 האם המודול לא עבד גם אחרי איתחול?
את הסקריפט אמורים להריץ דרך adb לאחר שמריצים adb shell לקבל שורת פקודה של אנדרואיד, ואחרי שמריצים su לקבל הרשאת רוט ( נדרש לאשר דרך המכשיר את ההודעה הקופצת)
-
@אברהם-העברי-0 תנסה את המודול הזה (חדש דנדש): ca-netfree-android14.zip אשמח לשמוע אם עבד.
-
@מישהו12 כתב בבירור | האם root למכשירי סמסונג חדשים אפשרי כעת?:
@sivan22 כתב בבירור | האם root למכשירי סמסונג חדשים אפשרי כעת?:
@sivan22 @מישהו12 האתגר: לשדרג גם את המודול שלנו שיעבוד באנדרואיד 14
התחלתי לשבת על המודול שהבאת פעם, עוד לא ניסיתי, כין אין לי מכשיר אנראויד 14 זמין
האתגר בוצע בהצלחה, ראה פוסט הקודם.
-
@אברהם-העברי-0 צריך להיות מחובר לאינטרנט (לא של נטפרי) כדי שהאפשרות תופיע.
-
@sivan22 כתב בבירור | האם root למכשירי סמסונג חדשים אפשרי כעת?:
@אברהם-העברי-0 צריך להיות מחובר לאינטרנט (לא של נטפרי) כדי שהאפשרות תופיע.
אם לא עזר תעשה בדקדוק רב את ההוראות הבאות (לקוח מכאן וגם ניסיתי בבית:
actory Reset Device (Sorry but this will happen when you unlock & root anyway, and has to be done first.)
Skip everything on the first boot setup including WiFi settings (you'll connect to the Internet later). (You can still during setup decline to provide sensitive info - just select the first two bubbles and accept - and you can also still turn off the three privacy sharing buttons.)
I did not change any settings when I booted in, just proceeded to step 4.
Enable developer options and disable automatic system updates from there.
Disable automatic software update. Settings > Software Update > turn off.
Connect to a WiFi network.
DISCONNECT from internet after a few seconds. You'll see it trying to update things in the pull down menu, disconnect from internet, you don't want it to update anything. It just needs to be connected long enough to update the day and time to the correct day and time, and register your device. If it didn't work, it didn't register your device yet.
For me, it did get to the point where there was a notification that said, "Finish setting up your Tab A7 Lite." DO NOT finish setting anything up, but do make sure internet is disconnected. Ignore notification, but you should see that.
Go to General > Date and Time settings and select for the time to be set manually (don't touch time zone). Set the date to be EXACTLY 10 days BEHIND from your current date.
Go to Developer Options, and OEM Unlock should be there! -
מה עושים שאין בתיקיית הקושחה שהורדתי קובץ CP, ירדו רק 4 קבצים..
-
@אברהם-העברי-0 באם זה גרסה ללא סים
אמור להיות רק 4 קבצים -
@אברהם-העברי-0 תודה על הרוט למכשיר שלי, הכל עובד חוץ מהדפדפן גם לאחר התקנת תעודת משתמש והסתרת הכרום מהרוט הפעלה מחדש וניקוי נתונים של הכרום, עדיין מציג שגיאה כשאני גולש בנטפרי.
@sivan22 יש לך רעיון מה יכול להיות הבעיה? -
@A0533057932
באותו עניין, האם מישהו יודע בעניין זה לגבי מפות גוגל, יומן גוגל וגוגל מיט האם דינם שווה לענין הרוט כמו הכרום? לא עובד לי גם בהסתרה שבתוך בהסתרה.... -
@אברהם-העברי-0 מפות גוגל כמדומני שאף פעם לא עובד