בעיה | מהם דרישות החומרה כשצורבים iso ווינדוס
-
רציתי לשדרג מחשב מווינדוס 10 ל11 עם דיסק אתחול (דווקא)
הורדתי את הקובץ, וכשצרבתי אותו ברופוס קפצה לי כמה פעמים שגיאה בסגנון קובץ שאינו מתאים להגדרות המערכת או משהו כזה תכלס עכשיו המחשב תקוע על ריקברי...אני זוכר שפעם הייתה לי בעיה דומה כשניסיתי לצרוב ווינדוס טוב גו, קפצה לי הודעה שהכונן לא מתאים, לעומת זאת עם לינוקס לא הייתה לי בעיה כזאת...
למעשה, יש איזה דרישות שהדיסק און קי צריך לעמוד בהם כדי שאוכל לצרוב עליו ווינדוס? (זה דיסק און קי סטנדרטי של סאנדיסק)
או שהייתי צריך לשנות משהו בהגדרות של רופוס
אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני...
תודה -
@משה-קדוש-5
אני ממש מרוצה מוונטווי
מוזמן לנסות
https://mitmachim.top/post/186515ברופוס אתה צריך שזה יהיה על mbr - לישנים , או gpt - לחדשים
השגיאה היתה בזמן שצרבת עם רופוס ?
או בזמן שניסת לצרוב על המחשב?אם יש לך תמונה של השגיאה - עדיף
-
@משה-קדוש-5
לא לגמרי הבנתי איפה אתה אוחז.
המחשב עולה רגיל? וכעת אתה רוצה לשדרג?
אז תצרוב ברופוס על האונקי עם כל המעקפים gpt (או Mbr) ואח"כ תלחץ על הsetup שבאונקי ותתקין...
רק שאני לא מבין למה שלא תשתמש בסקריפט שיש במדריכי לשידרוג. קל ומהיר. -
@הנני-העני
עכשיו צרבתי עם רופוס שוב, הכל הסתיים רגיל,
התקנתי על המחשב בסוף כל התהליכים המחשב הפעיל את עצמו מחדש וחזר לחלון של ריקברי,
לא בדיוק הבנתי איך מעלים פה תמונה אז אני יעתיק מה שכתוב:
RecoveryYour PC/Device needs to be repaired
The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or
contains errors.
File: \Windows\system32\winload.efi
Error code: 0xc000000e
You'll need to use recovery tools. If you don't have any installation media (like a disc or USB device), contact your PC administrator
מה שמוזר זה כשאני לוחץ אף תשע עולה חלון עם כמה מערכות הפעלה, כמה ריבועים של ווינדוס 11 ואחד של ווינדוס 10 אני לוחץ עליו וחוזר המערכת הפעלה הישנה שהייתה...היא לא נמחקה?? -
@משה-מזרחי
עכשיו התקנתי כרגיל עם רופוס בהצלחה לכאורה, אבל כשהמחשב מאתחל בסוף ההתקנה הוא עולה על ריקברי וכותב
The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or
contains errors.
You'll need to use recovery tools. If you don't have any installation media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or
כשאני לוחץ f9 אני רואה שהמערכת הפעלה הקודמת עדיין נשארה...
אני ינסה עם הוונטוי שהבאת
נראה אחלה תוכנה... -
@משה-מזרחי
ניסיתי עם וונטוי
עלתה לי שגיאה של "הפרת אבטחה- האימות נכשל"
אולי זה כי המחשב אוף ליין? -
@משה-קדוש-5 כתב בבעיה | מהם דרישות החומרה כשצורבים iso ווינדוס:
@משה-מזרחי
עכשיו התקנתי כרגיל עם רופוס בהצלחה לכאורה, אבל כשהמחשב מאתחל בסוף ההתקנה הוא עולה על ריקברי וכותב
contains errors.
You'll need to use recovery tools. If you don't have any installation media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or
כשאני לוחץ f9 אני רואה שהמערכת הפעלה הקודמת עדיין נשארה...
אני ינסה עם הוונטוי שהבאת
נראה אחלה תוכנה...כבודו , אם אתה מעוניין להסיר את המערכת הפעלה הקודמת אז בעת ההתקנה עליך לבחור במסך בחירת סוג ההתקנה 'מתקדם' ובמסך ניהול המחיצות עליך לבחור 'מחק מחיצה' על כל אחת מהמחיצות שיש לך ואז על המחיצה הבודדת שנשארה (בהנחה שבמחשבך יש רק כונן אחד , ולא תבחר במחיצה הרצויה לך , רצוי זו שהכי מהירה) תתקין את ווינדוס עי לחיצה עליה ובחירה ב'הבא'
בהצלחה רבה.