בקשת מידע | מסלולי סינון באנדרואיד
-
@aiib כתב בבקשת מידע | מסלולי סינון באנדרואיד:
האם קיים כזה דבר? נגיד מסלול אחד כמעט הכי פתוח ומסלון שני סינון איכותי אולי אפילו ברמת נטפרי
אשמח לשמוע!הסבר את שאלתך
-
@מתושלח-הבבלי כמו שבנטפרי יש אופציה לפרופילים שאחד מהם יכול להיות הכי פתוח [של נטפרי] והשני רק מייל וזה לפי שעות או סיסמא, ככה גם אני רוצה לאנדרואיד אבל לא של נטפרי. שיהיה 2 פרופילים של סינון אחד עם סינון מינמלי והשני עם מסלול הדוק יותר
-
@מתושלח-הבבלי כמו שבנטפרי יש אופציה לפרופילים שאחד מהם יכול להיות הכי פתוח [של נטפרי] והשני רק מייל וזה לפי שעות או סיסמא, ככה גם אני רוצה לאנדרואיד אבל לא של נטפרי. שיהיה 2 פרופילים של סינון אחד עם סינון מינמלי והשני עם מסלול הדוק יותר
לאותו מכשיר? לפי שעות?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | מסלולי סינון באנדרואיד:
לאותו מכשיר? לפי שעות?
לאותו מכשיר. לא לפי שעות אלא לפי סיסמא וכדו'. שיהיה אפשר להחליף מהפרופיל ברירת מחדל המסונן יותר לבין הפרופיל הפתוח יותר.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | מסלולי סינון באנדרואיד:
לאותו מכשיר? לפי שעות?
לאותו מכשיר. לא לפי שעות אלא לפי סיסמא וכדו'. שיהיה אפשר להחליף מהפרופיל ברירת מחדל המסונן יותר לבין הפרופיל הפתוח יותר.
כן, יש את נטספארק,
אפשר להגדיר מחסימה כוללת למעט אפליקציות מסויימות
ועד סינון מינימלי -
@מתושלח-הבבלי הסינון המחמיר שלו, קרוב לרמה של נטפרי או ממש רחוק?
יש משהו חינמי או קרוב לחינמי?... -
@מתושלח-הבבלי הסינון המחמיר שלו, קרוב לרמה של נטפרי או ממש רחוק?
לא יודע, אני עם סינון של אפליקציות מסויימות בלבד והוא ממש טוב, אין לי דפדפן בפלאפון לכן אני לא יודע, לפי מה שידוע לי
יש משהו חינמי או קרוב לחינמי?...
זה 200 ש״ח לשנה
חינמי יש, אבל חינם שווה חינם (למעט קיידרואיד שהוא לא רלוונטי בשבילך)