עזרה | אימות דו שלבי בגיטהב
-
@A0533057932 איזה תוכנה? אפשר לקבל פרטים?
תודה -
@A0533057932 כתב בעזרה | אימות דו שלבי בגיטהב:
@18kamin לצורך אימות דו שלבי יש אופציה לתוכנה ניידת על גבי דיסק און קי
או לרכוש דיסק און קי של אימות דו שלבי
נ.ב. יתכן שהיישום החדש שפורסם לאחרונה פה בפורום לגוגל יעבוד גם לגיטאהב
אכן, כך נראה:
@18kamin כתב בעזרה | אימות דו שלבי בגיטהב:
איזה תוכנה? אפשר לקבל פרטים?
תחפש פה אשכול מהחודש האחרון ששמו משהו כמו: פיתרון לאימות בגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
התמונה שהבאתי זה התוכנה מהפוסט של @צדיק-תמים התחומים. -
האם יש פתרון זמין לבעלי נייד כשר ונטפרי בלבד?
BitWarden עובד גם בנטפרי, ותומך ב-TOTP.
עריכה הפיצ'ר של TOTP לא זמין בתוכנית החינמית.כמו כן אפשר להשתמש בתוכנה שלא קשורה לאינטרנט כלל. KeePassXC מכילה אפשרות של יצירת TOTP.
זו תוכנה שעובדת בכל הפלטפורמות השולחניות (מק, וינדוס, לינוקס ההפצות הנפוצות), והפרויקט מנוהל בצורה חשופה בקוד פתוח.
כאן - https://github.com/keepassxreboot/keepassxc -
@chv כתב בעזרה | אימות דו שלבי בגיטהב:
כמו כן אפשר להשתמש בתוכנה שלא קשורה לאינטרנט כלל. KeePassXC מכילה אפשרות של יצירת TOTP.
זו תוכנה שעובדת בכל הפלטפורמות, והפרויקט מנוהל בצורה חשופה בקוד פתוח.
כאן - https://github.com/keepassxreboot/keepassxcתוכנה ניידת?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בעזרה | אימות דו שלבי בגיטהב:
תוכנה ניידת?
אפשר לראות ב-releases שיש גם גרסאות 'ניידות'.
מי שצריך את הסיסמאות ו-TOTP שלו בסביבות שונות ללא תלות במכונה אחת, יותר חשוב למקם את מסד הנתונים של הסיסמאות במקום נייד/מסונכרן (כגון לשים אותו בענן). מסד הנתונים מוצפן ואפשר לגשת אליו רק עם סיסמה. -
@chv יש לי תוכנה ניידת שגם בה נצרך סיסמא לפתיחה, מה אני צריך להסתבך עם משהו מעבר?
לא לגמרי הבנתי מה אתה מתכוין.
אם אתה מתכוין ל-WinAuth - זה פרויקט שכבר לא מתוחזק כמעט 6 שנים, וננטש (עי' https://github.com/winauth/winauth/issues/621) כארכיון לציבור. למי שמעניין אותו קצת פרטיות/עמידות אפשר בהחלט לחשוש מזה.
נראה שבברירת מחדל הוא שומר את מסד הנתונים שלו בתיקיית המשתמש\AppData\Roaming\WinAuth בלי לאפשר למשתמש בחירה בנושא. אם תרצה להשתמש באותו מסד נתונים ממכונה אחרת, לא תוכל.
כדי לקחת TOTP ששמרת מקומית ולהשתמש בו במכונה אחרת - תצטרך לייצא את ה-TOTPs שלך מ-WinAuth לקובץ שאינו מוצפן כלל ואז לייבא אותו ב-WinAuth במכונה האחרת.
לא הצלחתי לראות פונקציונליות מובנית של ניידות בתוכנה זו.הפרויקט KeePassXC מתוחזק ועבר בדיקות של אנשי אבטחה. אפשר גם לאחסן בזה עוד דברים חוץ מרק TOTP, כגון סיסמאות/Passkeys. מסד הנתונים הוא תמיד קובץ עצמאי מוצפן בצורה חזקה.
הרעיון הוא שהתוכנה היא רק ממשק לניהול/צפיה בנתונים שבמסד הנתונים, שהוא בהחלט נייד. התוכנה גם יכולה להיות ניידת, זה הרבה פחות משנה. -
@chv לא ידעתי מכל הנ"ל.
הכרתי את זה מהפורום פה. (ומההפניה לתחומים)
לפי מה שאתה אומר, לשים את זה באון קי לא עוזר בכלל, כי דה פקטו במחשב אחר הוא לא יכיר במידע שלו.
הבעיה שמה שאתה מביא באנגלית, יש מצב למדריך ברור?
כי זה הובא כפיתרון במדריך למי שלא רוצה להיתקע מחוץ לגוגל, אבל אם זה לא 'נייד', זה לא עוזר לחדרי מחשבים וכו'.
-
לפי מה שאתה אומר, לשים את זה באון קי לא עוזר בכלל, כי דה פקטו במחשב אחר הוא לא יכיר במידע שלו.
אני לא אומר את זה מבדיקה בפועל, רק מקריאה של התיעוד. אבל אדרבא תבדוק אם אתה יכול ותגיד לנו.
מה שאתה מביא באנגלית, יש מצב למדריך ברור?
התוכנה מתורגמת לעברית. בהגדרות יש אפשרות לשנות שפה לעברית.
אם זה לא 'נייד', זה לא עוזר לחדרי מחשבים
לא צריך להשתמש בגרסה עם 'התקנה', יש גם אפשרויות 'ניידות'.
ראה ב-releases בגיטהאב או בדף ההורדות היותר קריא כאן. -
אבל אדרבא תבדוק אם אתה יכול ותגיד לנו.
אין לי עוד מחשב זמין.
בכל מקרה זה נראה תוכנה מיוחדת, תודה רבה!
-
אני לא אומר את זה מבדיקה בפועל, רק מקריאה של התיעוד. אבל אדרבא תבדוק אם אתה יכול ותגיד לנו.
לגבי KeePassXC - לא השתמשתי בפונקציית הTOTP שלו, אבל כן בתור מנהל סיסמאות.
העברתי את מסד הנתונים ממחשב למחשב ועובד חלק. -
התקנת אימולטור היא לא פיקניק, ניסיתי בעבר והתייאשתי באמצע.
זו תוכנה כבדה שלוקחת הרבה משאבים מהמחשב
ואחר כך קשה להצליח לסדר את הסריקה וכו'ניסית את LDplayer?
LDplayer דורש פחות משאבים, וגם יש לו מצלמה וירטואלית מובנית לסריקה ישירות מהמסך
-
נראה שבברירת מחדל הוא שומר את מסד הנתונים שלו בתיקיית המשתמש\AppData\Roaming\WinAuth בלי לאפשר למשתמש בחירה בנושא. אם תרצה להשתמש באותו מסד נתונים ממכונה אחרת, לא תוכל.
בWinAuth אם תעתיק את מסד הנתונים לתיקיית היישום, זה יעבוד באופן מיידי בכל מחשב ללא הגדרה נוספת,
-
KeePassXC עובד מעולה אצלי כמה שנים גם בתור גרסה מותקנת וגם ניידת וניסיתי בכל שלושת מערכות ההפעלה שבהם היא נתמכת.
גם הTOTP שלה עובד מצוין כבר כמה שנים.אם יש שם את כל הסיסמאות שלכם שימו לב בסיסמה הראשית לבחור סיסמה חזקה וארוכה מספיק, הטיפ שלי הוא להגיע לסיסמה של 20 תווים על ידי שילוב כמה נתונים קלים לזכירה נגיד תאריך לידה שלך ושל הילדים מספרי זהות טלפונים, אמרות שפר כלשהם, מאמרי חזל וכו' + סימן כלשהו
לדוגמה "מודה אני לפניך מלך חי וקיים!@"
זה עדיף בהרבה על פני סיסמה שרירותית קצרה -
@צדיק-וטוב-לו-0
צודק הייתי צריך פשוט לשים לינק וזהו