בירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל
-
@נחמן-פלח תודה על המיזם!
דיסק הצלה בעברית
המרת וידאו בעברית
ניהול מחיצות בעברית -
@106 כתב בבירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל:
@נחמן-פלח
כידוע, תוכנה פרוצה היא בעיה חמורה של אבטחה.
מי שמוריד כאן בפורום יכול לקבל הערכה מסויימת על האמינות, ע"פ המוניטין של מי שמעלה אותה.
אבל לקבל תוכנה פרוצה דרך בוט שמקבל ממקורות אנונימיים - לדעתי לא בטיחותי בעליל.זה הולך להיות רק ממה שישלחו כאן
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל:
@נחמן-פלח איך אפשר להתחבר לבוט הזה?
עדיין לא פתחתי אותו אני צריך תוכנות
-
@פקז כתב בבירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל:
@נחמן-פלח כתב בבירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל:
זה הולך להיות רק ממה שישלחו כאן
ואת כל המשתמשים בפורום אתה מכיר?
ואפילו אם הם עצמם לא ידעו שזה מכיל וירוסים אתה יכול לסמוך על המקורות הבלתי ידועים שלהם שזה לא נגוע?לא אבל אתה לא מתקין מכאן תוכנות פרוצות?
-
@Ykingsmart כתב בבירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל:
@נחמן-פלח אני חושב שכדאי אם כבר לעשות בוט שישלח קישורים לפוסט במתמחים. ככה גם כל אחד יוכל לקרוא על זה בצורה מסודרת, וגם להחליט כמה אמינות יש למי שהעלה, מקור העלאה וכו'
בדיוק מה שאני עושה
-
@נחמן-פלח
רעיון מצויין!!
זה גם יחסוך בקשות מיותרות ממשתמשים חדשים שלא יודעים לחפש.. שלפני כל בקשה, פשוט להיכנס לבוט ולבדוק אם התוכנה קיימת!
אבל בשביל זה צריך שזה נגיש מאוד, שכל משתמש מתחיל יחפש קודם כל דרך שם.. -
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | לפתוח בוט תוכנות פרוצות בצ׳אט מייל:
@נחמן-פלח
רעיון מצויין!!
זה גם יחסוך בקשות מיותרות ממשתמשים חדשים שלא יודעים לחפש.. שלפני כל בקשה, פשוט להיכנס
לבוט ולבדוק אם התוכנה קיימת!
אבל בשביל זה צריך שזה נגיש מאוד, שכל משתמש מתחיל יחפש קודם כל דרך שם..@כולם אני צריך שתעלו קישורים לתוכנות אין לי שמץ בעניין
ניסיתי לדפדף בקטגוריה של ירון טימס אבל לא הבנתי מה הולך שם -
@חובבן-מקצועי לדעתי לא צריך להנגיש כל מתחיל יודע לכתוב את שם התוכנה רק צריך לכתוב בבוט שצריך לכתוב את שם התוכנה בלי תוספות
-
@gon-kandi כוונתי בהנגשה הייתה בעיקר, שזה יהיה דבר ידוע, שכל משתמש חדש יודע על זה, ולפני שהוא מבקש תוכנה, הוא נכנס לבוט
-
@חובבן-מקצועי הא, זה פחות תלוי בבוט יותר בהנהלת האתר
-
@gon-kandi לאו דווקא, אם יהיה בוט מוצלח, אז יוצא סיכויים שיכניסו אותו למערכת..