בקשת מידע | יש למישהו תוכנה שחוסמת את וינדוס בשעות מסוימות?
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | יש למישהו תוכנה שחוסמת את וינדוס בשעות מסוימות?:
@דוכי יש את בקרת הורים של ווינדווס, שאתה יכול לנעול את המשתמש לפי שעות
אפשר את כל המחשב?
-
@דוכי אתה יכול שיהיה למשל שתי משתמשים, אחד עם קוד (שהוא יהיה פתוח תמיד - הוא יהיה ההורה), והשני יהיה החשבון שננעל ונפתח לפי שעות, אז בגדול זה נקרא כל המחשב, מפני שאין מה לעשות עם מסך משתמשים, אם אינך יודע את הקוד..
(בעצם, בשעת נעילת המשתמש, לא תיהיה גישה אליו, אלא אם כן תתן את הקוד של ההורה)
-
@דוכי אתה יכול שיהיה למשל שתי משתמשים, אחד עם קוד (שהוא יהיה פתוח תמיד - הוא יהיה ההורה), והשני יהיה החשבון שננעל ונפתח לפי שעות, אז בגדול זה נקרא כל המחשב, מפני שאין מה לעשות עם מסך משתמשים, אם אינך יודע את הקוד..
תודה.
אני מעדיף משתמש אחד, עם חסימה בשעה מסוימת, ושניתן יהיה להכנס באותה שעה רק עם קוד. -
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש למישהו תוכנה שחוסמת את וינדוס בשעות מסוימות?:
אני מעדיף משתמש אחד, עם חסימה בשעה מסוימת, ושניתן יהיה להכנס באותה שעה רק עם קוד.
משתמש נוסף לא נראה לי אמור להפריע.. (אם כי הוא בעצם נראה לי חובה, שזה החשבון של ההורה, והשני הוא החשבון של הילד)
אתה יכול לעשות שהחשבון הננעל יהיה עם קוד, ורק בשעות מסוימות יוכלו לפתוח אותו עם קוד..
-
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש למישהו תוכנה שחוסמת את וינדוס בשעות מסוימות?:
אני מעונין בתוכנה שלדוגמא מהשעה 10 בלילה תחסום גישה למחשב, ותאפשר רק עם קוד. [כוונתי לכל המחשב, פשוט תנעל אותו, ולא רק חסימת רשת, או חסימת משתמש מסוים]. המערכת שלי היא וינדוס 10.
מישהו מכיר כזו תוכנה?אתה יכול ליצור 2 משימות מתוזמנות במקביל שאחת בערב תיצור סיסמא למחשב ובבוקר תסיר את הסיסמא
-
@a-y-f כתב בבקשת מידע | יש למישהו תוכנה שחוסמת את וינדוס בשעות מסוימות?:
אתה יכול ליצור 2 משימות מתוזמנות במקביל שאחת בערב תיצור סיסמא למחשב ובבוקר תסיר את הסיסמא
משימה מתוזמנת תרוץ גם כשאתה מחוץ למשתמש?
-
@חובבן-מקצועי המממ שאלה מעניינת... בפשטות לא אומנם צריך לנסות.
אם מישהוא רוצה ליצור דבר שכן יעבוד במידה ואני צודק בהשערה אני רק חושב שניתן לעשות את זה ע''י עריכה של windows credential provider..... ולכל מי שמכיר, אחד מהדברים המסובכים שאין עליו הרבה מידע באינטרנט...
אולי שיעשו service שבכניסה בין שעות x יבדוק האם יש סיסמה ואם לא יגדיר סיסמה ויוציא -
@a-y-f כתב בבקשת מידע | יש למישהו תוכנה שחוסמת את וינדוס בשעות מסוימות?:
אתה יכול ליצור 2 משימות מתוזמנות במקביל שאחת בערב תיצור סיסמא למחשב ובבוקר תסיר את הסיסמא
משימה מתוזמנת תרוץ גם כשאתה מחוץ למשתמש?
אם אתה מנהל אני חושב שכן