בירור | חסימת התקנות בשיאומי f21pro תוך אופציה לעידכון האפליקציות שכבר על המכשיר
-
זוהיכוונתי
@דוד-חזן כתב בבירור | חסימת התקנות בשיאומי f21pro תוך אופציה לעידכון האפליקציות שכבר על המכשיר:
@למה-באתי אפשר לערוך את המתקין חבילה כך שיעדכן אפליקציות קיימות במכשיר אך לא יוכל להתקין אפליקציות חדשות.
אם זו כוונתך אז בהחלט אפשרי!אכן. זה מה שהתכוונתי.. איך אני עושה את זה?
-
@למה-באתי כתב בבירור | חסימת התקנות בשיאומי f21pro תוך אופציה לעידכון האפליקציות שכבר על המכשיר:
זוהיכוונתי
@דוד-חזן כתב בבירור | חסימת התקנות בשיאומי f21pro תוך אופציה לעידכון האפליקציות שכבר על המכשיר:
@למה-באתי אפשר לערוך את המתקין חבילה כך שיעדכן אפליקציות קיימות במכשיר אך לא יוכל להתקין אפליקציות חדשות.
אם זו כוונתך אז בהחלט אפשרי!אכן. זה מה שהתכוונתי.. איך אני עושה את זה?
תעלה לכאן את המתקין חבילה המקורי ואני בל"נ יטפל בזה.
-
@למה-באתי כתב בבירור | חסימת התקנות בשיאומי f21pro תוך אופציה לעידכון האפליקציות שכבר על המכשיר:
@10110000 אבל אם אני חוסם התקנות אז זה לא יעבוד... אז הבנתי שאני צריך לערוך את המתקין חבילה שלא יתקין apk אבל כן יתקין את הקבצים שהמעדכן מוריד..
או שתגדיר את המעדכן לעבוד עם רוט.
-
@דוד-חזן https://drive.google.com/file/d/10mavV8tdrPdmENxIwVTt-1MxTzAXoe_j/view?usp=drivesdk
תעלה לכאן, הקישור ששלחת נחסם בנטפרי.
-
-
@דוד-חזן להעתיק במקום?
כן, אבל שיהיה עם אותו שם
ואני יכול להחזיר כן?
כן, פשוט תוריד את מה ששלחת פה או שתשמור את הרגיל באחסון פנימי שלך.
-
@שניאור-שמח עובד מצוין.
-
@דוד-חזן בהתחלה זה נפתח וכתב האפליקציה הפסיקה. הדלקתי וכיבתי ואז זה פשוט מתקין כרגיל..
תסתכל אם המתקין חבילה שנמצא כרגע ב system זה מה שאני שלחתי לך או שזה חזר למקורי.