בקשה | הרצת רענון של אתר באופן תמידי והתראה על שינוי
-
יש לי חלום
אני לא מתכנת וגם ג'מיני לא הצליח לעזור לי בזה...
תכלס, כולם מכירים את משנת יוסף, הבעיה היא שיש מצרים שאוזלים מהר ולכן כל ליל שישי מהערב, אני כל הזמן מרענן את האתר כדי לא לפספס את הפתיחה של המכירה
אז תכלס, האם יש מישהו שיכול לעזור בזה ולכתוב סקריפט שישמר כסימניה בדפדפן שהסקריפט כל הזמן יבדוק האם חל שינוי באתר וכשיהיה שינוי יתריע על כך?
תודה מראש לכל המסייעים והמנסים -
@הכל-מלמעלה תביא קישור לאתר ננסה לעשות משהו
-
-
@הכל-מלמעלה כתב בבקשה | הרצת רענון של אתר באופן תמידי והתראה על שינוי:
יש לי חלום
אני לא מתכנת וגם ג'מיני לא הצליח לעזור לי בזה...
תכלס, כולם מכירים את משנת יוסף, הבעיה היא שיש מצרים שאוזלים מהר ולכן כל ליל שישי מהערב, אני כל הזמן מרענן את האתר כדי לא לפספס את הפתיחה של המכירה
אז תכלס, האם יש מישהו שיכול לעזור בזה ולכתוב סקריפט שישמר כסימניה בדפדפן שהסקריפט כל הזמן יבדוק האם חל שינוי באתר וכשיהיה שינוי יתריע על כך?
תודה מראש לכל המסייעים והמנסיםבוא תסביר לי רגע איך בדיוק מידע מתקבל ? על ידי כניסה לאיזור אישי ? או כל משתמש יכול לקבל מידע על פתיחת מכירה חדשה
-
@A0533057932 כתב בבקשה | הרצת רענון של אתר באופן תמידי והתראה על שינוי:
@לומדעס כל מי שרשום רואה את המכירות
(כל מכירה מורכבת מעשרות או מאות סניפים - ולא כל המוצרים קיימים בכולם - אדם רואה רק את הפריטים של המכירה שהוא משויך אליה)זה אומר שהקוד יהיה חייב להתחבר לאיזור אישי כל שהוא כדי לקחת ממנו אתה הנתונים או להמתין לקבל שינוי כלשהו
-
@A0533057932 בלי התחברות תקבל
@הכל-מלמעלה כתב בבקשה | הרצת רענון של אתר באופן תמידי והתראה על שינוי:
ההודעה במייל לא מגיעה מספיק מוקדם?
(שים לב לשעה)
-
@מתלמד-צעיר המייל מגיע בדרך כלל אחרי שעה ויותר, לרוב זה לא מספיק למוצרים המבוקשים
אכן צריך להתחבר לאזור אישי, אבל לא צריך סקריפט שכולל התחברות כי אפשר להריץ אותו אחרי ההתחברות
מצורף צילום של אחרי פתיחת ההזמנה, לפני הפתיחה אין את כל המופיע בחץ