בקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?
-
אקדים שאני יודע שיש פורום נטפרי שהוא הפרום לשאלות על נטפרי, אבל אני לא רואה בעיה לשאול על כך כאן.. (זה סופו של דבר כן קשור לפורום כאן..[פורום טכנולוגיה] והפורום כאן יחסית יותר פעיל)
מישהו יודע אולי אם וויפרי 3 מתאפשר לכולם בלי בקשה מיוחדת ? או שצריך בשביל זה בקשה מיוחדת..
כן, אני יודע שצריך לבקש בקשה מיוחדת, ואני שואל אם בקשה מיוחדת זה על חיבור שלא ייפסק כל עשר דקות, או על עצם האפשרות להתחבר לרשת שהיא לא נטפרי - ולקבל אינטרנט..? -
@חובבן-מקצועי אתה תוכל להתחבר לכל רשת ולקבל אינטרנט מסונן (בתשלום גבוה יותר מהסינון הקלאסי), ובלי האישור החיבור ייקטע כל עשר דקות. אבל אינטרנט יהיה.
-
@ישעיהו-כץ וזה עולה סה"כ 25? או 25 ועוד 10?
-
@חובבן-מקצועי סה"כ 25 במסלול הכי פתוח וביתר המסלולים פשוט מוסיפים 10 ש"ח על המחיר הרגיל
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?:
מישהו יודע אולי אם וויפרי 3 מתאפשר לכולם בלי בקשה מיוחדת ? או שצריך בשביל זה בקשה מיוחדת..
מה הכוונה בקשה מיוחדת?
נכנסים לכאן ומתקינים
פספסתי משהו?
אתה לכאורה מדבר על תוכנה אחרת (VPN) לא?! -
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?:
לכאורה מדבר על תוכנה אחרת (VPN) לא?!
שניהם נקראים היום וויפרי.
-
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?:
פספסתי משהו?
כן, את זה שבשביל שזה לא ייחסם כל עשר דקות, צריך בקשה מיוחדת
-
@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?:
וביתר המסלולים פשוט מוסיפים 10 ש"ח על המחיר הרגיל
כלומר? שזה יעלה 35?
-
@חובבן-מקצועי
המחיר הרגיל הוא 15
-
@חובבן-מקצועי מסלול רגיל עולה 15
מסלולים אחרים הם יותר זולים -
אגב, אם אני מתקין וויפרי 3 אבל יש לי את הוויפרי הישן כבר - איך זה יעבוד? הוא 'ישדרג' לי את הישן? (או שצריך שנטפרי יסירו לי את זה ואז אתקין?)
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?:
הוא 'ישדרג' לי את הישן
כך כתוב כאן:
https://wiki.netfree.link/wiki/הסרת_תוכנת_WiFree -
@MAKRO נראה לי שזה לא קשור.
@חובבן-מקצועי למעשה, אם אתה יושב על סינון של נטפרי אז הפונקציה של וויפרי 3 (שעליה אתה משלם) מתבטלת אוטומטית כיון שהיא לא נצרכת ואתה לא משלם כלום. אם תתחבר לרשת שאינה נטפרי, תחזור לשלם.
מבירור שעשיתי איתם בעבר... -
@ישעיהו-כץ כתב בבקשת מידע | וויפרי 3 - צריך תמיד בקשה מיוחדת?:
אם תתחבר לרשת נטפרי, תחזור לשלם
התכוונת לרשת שאינה נטפרי? (כי אני יודע שעד שלא התחברתי לרשת זרה הוא לא הציע לי וויפרי 3 עם סינון מובנה)
-
@חובבן-מקצועי צודק, תיקנתי.
תודה על העירנות