בקשת מידע | מחפש טאבלט זול לוויז בלבד
-
אני מעוניין לקנות טאבלט זול לוויז בלבד, גם טאבלט פרוץ שניתן לחסום היטב יעזור לי, רצוי שיוכל להתחבר לוויפי וסטיק של נטפרי. אם יש טאבלט סיני שעובד, זה גם טוב לי [אך אשמח לדעת מה החסרונות בזה].
ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי מידע עדכני, אם יש קישור למידע עדכני זה גם טוב. -
לוויז נטפרי יעבוד לך בלי תקלה
מה הסכום שאתה רוצה לשלם? -
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט זול לוויז בלבד:
@בטח-בה על כל טאבלט מעל 7 אינץ אתה יכול (ואנדוריד 7) אתה יכול להקנות, ולהתקין חסימה WIFREE לאנדרויד, או קיידרויד
יש לך קישור מומלץ, או סתם לחפש טאבלט שעליאקספרס?
-
@בטח-בה כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט זול לוויז בלבד:
מצד נטפרי או קיידרויד לא משנה איזה מוצר תקנה, (העיקר שהוא אנדרודיד 7 או 8 ומעלה לא זוכר בדיוק) אבל ברור שכדאי לך לקנות משהו טוב ולא משהו גרוע,
ולגבי איך יעבוד הוויז, יש לך שתי אופציות , אם אתה רוצה שיכנס לו SIM אז אתה צריך עם SIM (ברור) ואם אתה רוצה להשתמש עם סטיק, אז צריך שיהיה לך סטיק אם WIFI, אם אפשר לחבר לטאבלט סטיק דרך הUSB -
תודה לכל העונים והמסייעים, אין לי עדיין אפשרות לתת לייק.
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט זול לוויז בלבד:
מצד נטפרי או קיידרויד לא משנה איזה מוצר תקנה, (העיקר שהוא אנדרודיד 7 או 8 ומעלה לא זוכר בדיוק) אבל ברור שכדאי לך לקנות משהו טוב ולא משהו גרוע,
ולגבי איך יעבוד הוויז, יש לך שתי אופציות , אם אתה רוצה שיכנס לו SIM אז אתה צריך עם SIM (ברור) ואם אתה רוצה להשתמש עם סטיק, אז צריך שיהיה לך סטיק אם WIFI, אם אפשר לחבר לטאבלט סטיק דרך הUSBלא צריך לבדוק משהו עם רוט? [לא יודע מה זה]
@הרוששיבע כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט זול לוויז בלבד:
הטאבלט שם לא זמין כרגע, כמה הוא עלה [שיהיה לי מושג במחירים], והאם יש משהו דומה?
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט זול לוויז בלבד:
מה הסכום שאתה רוצה לשלם?
@בטח-בה
אני לא שואל סתם אני רוצה לעזור
יש לי את הטאבלט הזה יד שניה השאלה כמה אתה מוכן להשקיע (אם אתה רוצה אני יכול להביא לך אותו כבר עם רוט) -
מה הסכום שאתה רוצה לשלם?
@בטח-בה
אני לא שואל סתם אני רוצה לעזור
יש לי את הטאבלט הזה יד שניה השאלה כמה אתה מוכן להשקיע (אם אתה רוצה אני יכול להביא לך אותו כבר עם רוט)אני חדש בתחום, אבל לא נראה לי שאשלם יותר מ200-300 וסים נטפרי אני בכל מקרה משלם בשביל הנייד, אולי אני מדמיין ולא מכיר את התחום, זה אני בודק כאן. [ד"א, 10.5 אינטש זה גודל סטנדרטי לוויז לשים לפני ברכב?]
-
הטאבלט שם לא זמין כרגע, כמה הוא עלה [שיהיה לי מושג במחירים], והאם יש משהו דומה?
הוא עלה באיזור ה400-450
יש לך אותו בבאג
במחיר סביר. (399)
תעשה חיפוש גוגל, תראה בעוד חנויות תעשה השוואת מחירים.
אני חייב להדגיש!
עולם הטאבלטים על הפנים!!! לא מתקדם בקושי!
אם אין לך עניין שיהיה קטן כמו הלנובו שהוא 7'' אז ביותר גדולים תמצא אולי יותר משוכלל, אתה רק צריך לבדוק שהוא יכול לקבל וויפרי של נטפרי, לא כל טאבלט יכול.