עזרה I מסך כחול הופיע לי במחשב - נראה תקלה בוונידוס
-
@מתחיל-מומחה אולי בגלל שחיברת פלאפון מכובה כשmobiMB היה פתוח?
התנגשות דרייברים וbest בלי תאימות לא נראה לי קשור(אולי אני טועה). -
@דגלש אמר בעזרה I מסך כחול הופיע לי במחשב - נראה תקלה בוונידוס:
התנגשות דרייברים
למיטב ידיעתי תקלה זו קורה בעיקר בהתנגשות דריברים,
מומחים: תקנו אותי אם אני טועה -
@חיים-כהן-1
לפי צילום מסך זה יכול להיות כול דבר מכיון שלא סופקה הודעת שגיאה
אך לפי תיאור התקלה ייתכן מאוד שהבעיה מהתנגשות דרייברים או התקנת דרייבר שלא תואם לעבודה מול מערכת ההפעלה -
דרך אגב גם לי קרה לא פעם במשחק עם BEST לא יודע בדיוק מה פישלתי אבל זה כנראה קשור.
-
@clickcom אמר בעזרה I מסך כחול הופיע לי במחשב - נראה תקלה בוונידוס:
@מתחיל-מומחה
תעלה את המערכת במצב בטוח
תסיר את הדרייברים והתוכנות האחרונות שהתקנת
תאתחל מערכת ובדוקהסבר לפשוטי עם בבקשה....
אתה מתכוון שאני יאתחל את נמחשב לגמרי?!
אני לא יכול כרגע עד שאקנה דיסק קשיח, מקווה שלא אפסיד את הרכבתהבעיה שהמסך נכבה לעיתים קרובות מטרידה אותי יותר, כי המסך הכחול נראתה לי תופעה ח"פ, כמו שציינתילעיל. אני שואל: האם יתכן שיש כשל פיזי בחיבור המסך למחשב, כי זה קורה לי הרבה כשאני נוגע במסך, או כשאני מניח את המחשב על השולחן/מזיז את המחשב. אבל כאמור המסך נכבה לעיתים גם בלי שאני נוגע כלל, כך שאיני יודע מה הבעיה.
-
@מתחיל-מומחה אמר בעזרה I מסך כחול הופיע לי במחשב - נראה תקלה בוונידוס:
אתה מתכוון שאני יאתחל את נמחשב לגמרי
הכוונה לא לפרמט את המחשב רק דבר ראשון תיכנס למצב בטוח ואז תסיר את הדרייברים/עדכונים אחרונים שהתקנת אח''כ תפעיל מחדש ותבדוק אם הבעיה נפתרה
-
- המסך הכחול הוא הנקרא נפילת הויוינ'.
- אפם זה קורה אחת ל.. אין מה לדאוג ועדיף שלא תטפל.
-
@eitcok-grafik תקרא את השרשור למעלה זה קורה מפעם לפעם
-
@מתחיל-מומחה אמר ב[עזרה I מסך כחול הופיע לי במחשב - נראה תקלה בוונידוס]
בעיה נוספת יש לי במחשב המטרידה אותי כבר יותר מחודש. מידי פעם המסך פתאום נכבה ללא התראה מוקדמת ובעצם עובר למצב יציאה-לא כיבוי. רק שלאחרונה המצב החריף, וכשהמסך מתכבה המחשב נכבה בעקבותיו, וזה יכול לקרות כמה פעמים ברצף, המסך נכבה>המחשב נכבה> הרשת מתנתקת . ועד שאני כבר מדליק - שוב נכבה המחשב.
אשמח לעזרתכם - מומחי הפורום!
האשכול קצת גלש - סליחתכם!
אחרי כמה בדיקות שערכתי יצא לי שלכאורה זה כשל פיזי במגעים של המסך או משהו באיזור.
אשמח לחוו"ד המומחים דכאן האם הנתונים הבאים אכן מצביעים שככל הנראה ישנו כשל פיזי.
העלתי את המחשב על מצב בטוח - ועדיין הבעיה נמשכה.
דרייברים - עודכנו!
והסימן הגדול ביותר- המסך נכבה בעיקר כשאני מניח את המחשב על שולחן, או מזיז את המסך וכדומה (הגם שלעיתים זה קורה גם ללא כל פעולה מצידי).
בקיצור- האם הנתונים דלעיל לכאורה מצביעים על בעיה במגעים או שעדיין יתכן שיש בעיה אחרת? -
@מתחיל-מומחה
הבדל גדול בין פתיחת האשכול למצב עכשיו
כפי שאתה מתאר ייתכן ובאמת יש בעיה במסך או במגעים ובהחלט בעיית חומרה שכזאת עלולה לגרום לכשל במערכת
ולגרימת שגיאת מסך כחול
לפי תיאור התקלה שלך זאת בעיית חומרה שמצריכה ביקור טכנאי / מעבדה
בהצלחה! -
בקיצור, כפי איך שיצא מדובר בבעיה פיזית, פתחתי יאת מסך המחשב, ואני רואה שהחוט המרכזי של המסך משופשף מעט, ובנקודה השחורה המוקפת בעיגול יוצאים ניצוצות בתזוזת החוט.
וכנראה לכן המסך היה נכבה, לאחר שפתחתי אותו קיבעתי את החוט בתקווה שלא יזוז ולא יתכבה המסך בעקבותיו, בנתיים המסך לא נכבה מאז.
שאלותי:
א. למה יוצא ניצוצות הרי בכל מקרה שלל החוטים בפנים לא מבודדים, או שיתכן שהם כמו חוטי אוזניות
ב. האם ניתן לקנות חוט כזה בודד, וא"כ היכן? או שעדיף לשלוח לטכנאי, וכמה העלות - לא מתחשק לי לשלם 300 ש"ח על משהו שאוכל לעשות לבד...