הצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש
-
@אור-יוסף כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@שמואל נראה לי זה מאוד יעלה את רמת המיומנות של האנשים ואת הרצון שלהם לעזור כוונתי שיהיה כך שכל חודש כל משתש יוכל להצביע מי המשתמש המועדף עליו בחודש זה\שהכי עזר לו\לאחרים
ומי שיהיה לו הכי הרבה הצבעות בחודש (לא לייקים ) יקבל בונוס לייקים (נגיד 50\25 לכל הפחות )רעיון נחמד שיוסיף הרבה אני למשל מעלה פוסט אז לייק מדרבן אותי לפוסט הבא מתרגם אפליקציה לייק מדרבן אותי לאפליקציה הבאה אני חושב שברגע שיקבלו כזה פירגון זה ידרבן להיות בחודש הבא יותר טוב ברעיון אפשר לעשות גם לא רק לייקים אלא לכתוב מעל המשתמש כמו מורחק אבל משתמש החודש
-
@נחמן-פלח כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@פרוזי כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
או יותר גרוע פותחים עשרות ובלי להגזים אפי' אלפי חשבונות פיקטיביים שכל מטרתם זה לתת לייקים מחשבון לחשבון
כמה טלפונים יש לך עם המשפחה המורחבת
אני מקווה שמובן שהייתי ציני
-
@נחמן-פלח כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
אני למשל מעלה פוסט אז לייק מדרבן אותי לפוסט הבא מתרגם אפליקציה לייק מדרבן אותי לאפליקציה הבאה אני חושב שברגע שיקבלו כזה פירגון זה ידרבן להיות בחודש הבא יותר טוב ברעיון אפשר לעשות גם לא רק לייקים אלא לכתוב מעל המשתמש כמו מורחק אבל משתמש החודש
אני מסכים עם כל מילה אם מה שאתם אומרים
אבל בעצם הרעיון שלכם קצת שונה-
הרעיון הראשון שעלה זה רעיון שהתבסס על לייקים שזה לדעתי דבר קצת מסוכן (מכל הטעמים שלעייל)
הרעיונות האלו קצת שונים הם יותר מתבססים על בחירה ואז פרסום הבחירה (לא נתינת לייקים למי שנבחר) שזה לדעתי הרבה יותר אפקטיבי מכיון שיצטרכו להראות מדוע אותו משתמש נבחר... ואת זה א"א לזייף.הבעייה שזה רעיון שדורש די הרבה משאבים מההנהלה
-
אני חושב שיהיה יותר טוב שכל אחד ירשום איך הוא חושב שהדבר הזה יתנהל על הצורה הכי טובה שיש
אני אישית חושב שזה יהיה כך שלא יהיה אפשר להצביע לכולם אלא יהיה רשימה של המשתמשים עם הכי הרבה פוסטים החודש מועילים(ולא ספאמים ומי שסתם יספים ישימו לב לזה בקלות) ומתוכם יהיה אפשר לבחור וגם ככה לא יעזור לאנשים לפתוח מלא חשבונות ולהצביע בשביל עצמם כי הם לא באמת יהיו פעילים הם לא יוכלו בכלל להצביע לעצמם וגם מי שירצה להצביע שיהיה לו לפחות 30 לייקים בעצמו שככה גם חשבונות פקטיבים של 10 15 20 לא יוכלו להצביע (כי בעצם זה חשבונות שהם פקטיביים מאותו משתמש) -
@אור-יוסף כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
אני חושב שיהיה יותר טוב שכל אחד ירשום איך הוא חושב שהדבר הזה יתנהל על הצורה הכי טובה שיש
אני אישית חושב שזה יהיה כך שלא יהיה אפשר להצביע לכולם אלא יהיה רשימה של המשתמשים עם הכי הרבה פוסטים החודש מועילים(ולא ספאמים ומי שסתם יספים ישימו לב לזה בקלות) ומתוכם יהיה אפשר לבחור וגם ככה לא יעזור לאנשים לפתוח מלא חשבונות ולהצביע בשביל עצמם כי הם לא באמת יהיו פעילים הם לא יוכלו בכלל להצביע לעצמם וגם מי שירצה להצביע שיהיה לו לפחות 30 לייקים בעצמו שככה גם חשבונות פקטיבים של 10 15 20 לא יוכלו להצביע (כי בעצם זה חשבונות שהם פקטיביים מאותו משתמש)לא חייב לפי פוסטים יותר הגיוני לפי לייקים
-
@KINGYOS כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
אז גם אני לא מתבייש להגיד שהדלק המניע אותי להרבה אשכולות ופוסטים של עזרה הדדית (מעבר לזכות לעזור ליהודי) זה גם כבוד כי תכלס בלי זה אני לא חושב שהייתי מגיע לכמות הנושאים והעזרה שהיה פה בפורום.
מסכימה עם כל מילה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@KINGYOS כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
אז גם אני לא מתבייש להגיד שהדלק המניע אותי להרבה אשכולות ופוסטים של עזרה הדדית (מעבר לזכות לעזור ליהודי) זה גם כבוד כי תכלס בלי זה אני לא חושב שהייתי מגיע לכמות הנושאים והעזרה שהיה פה בפורום.
חזק