הצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש
-
@אור-יוסף כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@שמואל נראה לי זה מאוד יעלה את רמת המיומנות של האנשים ואת הרצון שלהם לעזור כוונתי שיהיה כך שכל חודש כל משתש יוכל להצביע מי המשתמש המועדף עליו בחודש זה\שהכי עזר לו\לאחרים
ומי שיהיה לו הכי הרבה הצבעות בחודש (לא לייקים ) יקבל בונוס לייקים (נגיד 50\25 לכל הפחות )מלמעלה זה נשמע אחלה רעיון
אבל לדעתי זה לא כ"כ רלוונטיואני אסביר - אחד הבעיות כאן בפורום שיש משתמשים שכל מה שהם עושים זה לטרלל את המוח בשביל לקבל לייקים
או יותר גרוע פותחים עשרות ובלי להגזים אפי' אלפי חשבונות פיקטיביים שכל מטרתם זה לתת לייקים מחשבון לחשבון [שאגב מיותר לציין שזה אחד הדברים שהכי קל לעלות עליהם ואכמ"ל]
בכל אופן ברגע שאתה יוצא בהכרזה דרמטית כזו שיש אפשרות לקבל עוד 50 לייקים בחודש מה נראה לך יקרה???
אם עד היום היה פה בפורום 23.7K משתמשים [כן ירבו בלי עין הרע...] אזי אם המייזם שלך ירוץ תוך דקות ספורות נגיע למיליוני ואפי' אם נרצה להשאר בגבולות ההיגיון עשרות מיליוני משתמשים חדשים [(שמיותר לציין שהם בעצם לא חדשים ) ואז מה שיקרה זה שכל יום יהיה למנהלי הפורום את התפקיד לבחור את המשתמש המצטיין של אותו יום שזה יהיה המון עבודה...ולסיכום בנימה יותר רצינית
כעיקרון ללא כל מני בעיות צדדיות זה אחלה רעיון ואני תומך בו בחום
אבל במצב הנתון אני לא חושב שזה יעבוד...
אולי אתה צריך לחשוב איך לשדרג אותו קצת יותר...שאפו על הרעיון אבל.
-
@פרוזי כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
אם נרצה להשאר בגבולות ההיגיון עשרות מיליוני משתמשים חדשים [(שמיותר לציין שהם בעצם לא חדשים )
כמדומני שבשביל זה יש את הפתרון (אולי חלקי) שבהרשמה ראשונה לפורום צריך לאמת את המספר טלפון,
אז אולי ניתן להגביל את כמות המשתמשים שניתן לפתוח על אותו מספר (לדוגמא 2 מקסימום), כך שלא יהיה אפשר לחגוג יותר מדי עם ניקים שונים ומשונים ללא סוף...ואולי אפשר ללכת צעד קדימה, שלא יהיה אפשר לתת לייקים מאחד לשני אם שתי הניקים נפתחו תחת אותו מספר טלפון...
נראה לי שזה רעיון שיגביל באופן כמעט מוחלט את חלוקת הלייקים חינם אין כסף.... -
@תודה-לבורא-עולם
@שמואל כתב במקום אחראיזה יופי שכל אחד יש לו מה לומר.
זה אומר מה הוא חושב שכן, זה אומר מה הוא חושב שלא...
כל הדיון מיותר ואני לא ממש מבין בשביל מה הוא עלה.
האם כדי ליידע על האפשרות לפרסם?
או האם כדי להודיע לי שהציבור מסכים או אולי לא מסכים לפרסומות בפורום?
הנושא הזה פחות נתון לדעת הציבור, בכל מקרה, אני שמח מאד שיש לאי-אלה משתמשים מה לומר בנושא.חושבני שההנהלה די מרוצה מהאופן שהפורום מנוהל ולא מחפשת הרפתקאות
-
@צור כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
חושבני שההנהלה די מרוצה מהאופן שהפורום מנוהל ולא מחפשת הרפתקאות
ההודעה שלי התייחסה אכן בעיקר להודעה של @פרוזי בעניין הלייקים, ללא קשר לעצם הרעיון האם לעשות ביג לייק וכדומה, שזה באמת הרפתקא מיותרת לכאורה למנהלי הפורום...
-
@תודה-לבורא-עולם כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
כמדומני שבשביל זה יש את הפתרון (אולי חלקי) שבהרשמה ראשונה לפורום צריך לאמת את המספר טלפון,
אז אולי ניתן להגביל את כמות המשתמשים שניתן לפתוח על אותו מספר (לדוגמא 2 מקסימום), כך שלא יהיה אפשר לחגוג יותר מדי עם ניקים שונים ומשונים ללא סוף...חשבתי על זה ואמרתי לעצמי למה שיהיה אפשר לפתוח שני משתמשים על אותו מספר אז בדקתי ובאמת אי אפשר לפתוח יותר מחשבון אחד על אותו טלפון
אז אולי ניתן להגביל את כמות המשתמשים שניתן לפתוח על אותו מספר (לדוגמא 2 מקסימום), כך שלא יהיה אפשר לחגוג יותר מדי עם ניקים שונים ומשונים ללא סוף...
למה 2 מה רע באחד???
-
@צור כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@תודה-לבורא-עולם
@שמואל כתב במקום אחראיזה יופי שכל אחד יש לו מה לומר.
זה אומר מה הוא חושב שכן, זה אומר מה הוא חושב שלא...
כל הדיון מיותר ואני לא ממש מבין בשביל מה הוא עלה.
האם כדי ליידע על האפשרות לפרסם?
או האם כדי להודיע לי שהציבור מסכים או אולי לא מסכים לפרסומות בפורום?
הנושא הזה פחות נתון לדעת הציבור, בכל מקרה, אני שמח מאד שיש לאי-אלה משתמשים מה לומר בנושא.חושבני שההנהלה די מרוצה מהאופן שהפורום מנוהל ולא מחפשת הרפתקאות
במחילה אבל אני ממש לא מסכים עם האמרה הזאת,
אין שום דבר מושלם בעולם, זה לא שמישהו מגיע עם תביעה על שיפור, או על תלונה על חוסר שיפור, סך הכל יש כאן הרבה אנשים טובים שמנסים לעזור למנהלים הנפלאים לשפר את המערכת...
ותמיד יש מה לשפר, אתה יכול להסתכל ברעיונות שיש ב"הצעות ייעול" ולראות שיש שם דברים ממש חמודים, שגם אם הם לא הכרחיים הם יכולים לייעל ולשפר את השימוש בפורום.
אני לא יודע על מה התגובה הנ"ל של שמואל, אני לא מכיר את הנושא, אבל אני מאמין שהנושא שם קצת שונה,בכול אופן אני חושב שהמונח הרפתקאות ניתן להגדרה כל שהיא
סוג א: הצעה לייעול בתוך הפלטפורמה הקיימת שלא משנה את אופן השימוש
[ כגון שצבע החוצצים בין פוסט לפוסט יהיה בצבע אחילוטוס זקוף ], שזה שינוי שלא דורש מאמץ מיוחד או התרגשלו מיוחדת מצד המשתמשים, ואני חושב ששינוי כזה ההנהלה צריכה לבחון כל פעם מחדש האם כדאי לעשותו, ובאם הוחלט שכן אזי בעדכון הבא של הפורום צריך להכניסו,סוג ב: שינוי מהותי בפורום אשר משנה את אופן השימוש בפורום או משנה את משמעות הפורום
כגון מה שלפי הבנתי מדובר בפוסט שהבאת - להכניס פרסומות לפורום, זה שינוי שמשנה את מהות הפורום, ובדבר כזה אני קצת מצליח להבין את מה שאתה אומר "חושבני שההנהלה די מרוצה מהאופן שהפורום מנוהל ולא מחפשת הרפתקאות" כי זה איך שהוא נקרא הרפתקה, -
@אור-יוסף
אני אנסה לכתוב מה אני מבין.
אתה חושב שיש בעיה שאין אנשים שרוצים לעזור, ואלו שרוצים לעזור אינם מיומנים דיו כדי לעשות זאת בפועל.
ההצעה שלך היא לתת לאותם אנשים "לייקים", עבור אותם אלו שלא רוצים לעזור - הלייקים יעלו להם את המוטיבציה ויגרמו להם לעזור ולהתאמץ, כי עד עכשיו הם לא קיבלו שום דבר מלעזור לאחרים, ועכשיו הם יקבלו "לייקים". במקביל אותם אלו שמאוד רוצים לעזור רק אין להם את המיומנות הנדרשת ירכשו את המיומנות באמצעות הלייקים המדוברים.ואתה מאמין שזה עובד ככה?
@יוני-10 כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@אור-יוסף
אני כן חושב שזה רעיון טוב כי יש כאלה כאן בלי סןף שמחברים לפורום בשביל לבקש אפליקציה אחת ושתיים והולכים ולא ניכנסים יותר לכן אני חושב שזה רעיון מעולהמה הבעיה שאנשים יבקשו משהו ויעלמו? ואיך הביג לייק יפתור את הבעיה הזו?
-
@יוני-10 לבקש עזרה זה ספאם?
ומה מדרבן אנשים שרק רוצים לבקש עזרה לתרום לפורום, כשהם יודעים שרק התורמים הכי גדולים מקבלים את הלייקים? זה דורש השקעה שאני מאמין שסוג האנשים שאתה מדבר עליהם לא מוכנים אליה בכל מקרה. ואני בכלל חולק על זה שלייקים שווי ערך עבור אנשים. -
@אור-יוסף לפני כמה שנים הצעתי משהו דומה:
האשכול הוסר בגלל כמה הודעות של משתמשים שהורידו את הרמה שם לרמה נמוכה.
ביקשתי לשחזר את האשכול אך נעניתי בשלילה בגלל שהנושא ההוא נמחק כי זה גלש לשטויות והבלים ממש.אבל אם היית לך גישה היית רואה פולמוס שלם של חלק חושבים שזה דבר מאוד מבורך:
וחלק ממש לא אהבו את הרעיון...
בכל אופן אני רוצה להוסיף משפט אחרון.
המנהל של אתר נטפרי כתב כך:אז גם אני לא מתבייש להגיד שהדלק המניע אותי להרבה אשכולות ופוסטים של עזרה הדדית (מעבר לזכות לעזור ליהודי) זה גם כבוד כי תכלס בלי זה אני לא חושב שהייתי מגיע לכמות הנושאים והעזרה שהיה פה בפורום.
-
@יוני-10 בשביל זה לא צריך ביג לייק, יש כבר מערכת לייקים רגילה.
מי שבסה"כ רוצה לבקש משהו ולהעלם לא הולך להיות מושפע בכלל מהביג לייק. אבל אני מבין שיש כאלו שמוכנים להשקיע בשביל לייקים, אבל גם בשבילם יש כבר את המערכת לייקים הרגילה.
השאלה מה מיוחד ב"ביג לייק" שזה נשמע כאילו הוצע כאן פיתרון לבעיה, ואני בכלל לא רואה בעיה.גם פותח האשכול דיבר על זה שזה יעלה את רמת המיומנות של המשתמשים, אבל אני לא רואה בכלל איך זה אפשרי.
-
@אור-יוסף כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@שמואל נראה לי זה מאוד יעלה את רמת המיומנות של האנשים ואת הרצון שלהם לעזור כוונתי שיהיה כך שכל חודש כל משתש יוכל להצביע מי המשתמש המועדף עליו בחודש זה\שהכי עזר לו\לאחרים
ומי שיהיה לו הכי הרבה הצבעות בחודש (לא לייקים ) יקבל בונוס לייקים (נגיד 50\25 לכל הפחות )רעיון נחמד שיוסיף הרבה אני למשל מעלה פוסט אז לייק מדרבן אותי לפוסט הבא מתרגם אפליקציה לייק מדרבן אותי לאפליקציה הבאה אני חושב שברגע שיקבלו כזה פירגון זה ידרבן להיות בחודש הבא יותר טוב ברעיון אפשר לעשות גם לא רק לייקים אלא לכתוב מעל המשתמש כמו מורחק אבל משתמש החודש
-
@נחמן-פלח כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
@פרוזי כתב בהצעת ייעול | לתת ביג לייק כל חודש:
או יותר גרוע פותחים עשרות ובלי להגזים אפי' אלפי חשבונות פיקטיביים שכל מטרתם זה לתת לייקים מחשבון לחשבון
כמה טלפונים יש לך עם המשפחה המורחבת
אני מקווה שמובן שהייתי ציני