בעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!
-
-
@אור-יוסף כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
@משה-ש יאו אחי זה לקח אותך לרשימה של כל מיני דברים באנגלית בצבע כחול ?
אני לא זוכר איזה צבע, אבל זה היה הרבה כיתובים באנגלית באותיות קטנות, לחצתי על כיבוי וכל השאר הסטוריה (נראה לי שגם המכשיר)
-
לא יכול להיות שזה הבעיה עשית קריאה ולא כתיבה
יש בטריה בנגן? מה קןרה בחיבור לחשמל? אתה יכול לנתק סוללה? -
@אני-אני-אני כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
יש בטריה בנגן?
אין לי דרך לדעת הוא לא מגיב כלל
@אני-אני-אני כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
מה קןרה בחיבור לחשמל?
כלום, בחיבור למחשב - צליל חיבור ומיד ניתוק
כשאני פותח מנהל התקנים וזה מחובר למחשב אז כל הזמן זה מתרענן, כלומר שלא מספיקים ללחוץ על כלום@אני-אני-אני כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
אתה יכול לנתק סוללה?
ניסיתי אתמול לפתוח את המכשיר ללא הצלחה
-
@משה-ש כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
כלום, בחיבור למחשב
לא למחשב לחשמל
-
כלום, בחיבור למחשב
לא למחשב לחשמל
לא מגיב כלום
-
מה זאת אומרת פתאום הופיע עיגול שחור ואח"כ לא הגיב?
עשיתי לפי המדריך של הזה
ונתקעתי כאן
שלא קיבלתי הודעה על סיום מוצלח
לאחר מכן הדלקתי את המכשיר, והוא מיד נכבה, הדלקתי שוב ונפתח לו משהו של הפעלה, כלומר לא המכשיר נפתח אלא משהו אחר,
לחצתי ארוך על כיבוי, והתחיל להסתובב איזה עיגול לבן על המסך, והיה כתוב מתחתיו מוחק
כך זה המשיך עד שלדעתי נגמרה הבטריה, ומאז אין מכשיר@אני-אני-אני לפי מה שהוא מתאר זה בכלל לא נשמע קשור, המכשיר לא אמור להיתקע אם עוצרים שאיבה
-
לא יכול להיות שזה הבעיה עשית קריאה ולא כתיבה
@מתושלח-הבבלי צודק