בעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!
-
מכיון שאני לא יודע בדיוק מה עשיתי, אז לכאורה לא נוצר איזשהו קובץ גיבוי, בכל מקרה לי אין קובץ גיבוי
ל@יוני-10 יש כזה מכשיר, אפשר לקחת ממנו קובץ גיבוי, השאלה שלי היא@משה-ש כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
יש איזה תוכנה לראות אם המכשיר בכלל מתחבר למחשב, כי בדיסקים וכוננים הוא לא מופיע לי
בכל אופן תודה על התגובה המהירה -
@משה-ש כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
מכיון שאני לא יודע בדיוק מה עשיתי, אז לכאורה לא נוצר איזשהו קובץ גיבוי, בכל מקרה לי אין קובץ גיבוי
ל @יוני10 יש כזה מכשיר, אפשר לקחת ממנו קובץ גיבוי, השאלה שלי היא@משה-ש כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
יש איזה תוכנה לראות אם המכשיר בכלל מתחבר למחשב, כי בדיסקים וכוננים הוא לא מופיע לי
בכל אופן תודה על התגובה המהירה -
@פראירי אתמול כתבת כאן ל @יוני-10 שאתה יכול לעשות לו גיבוי קושחה מרחוק, התקדמת אם זה משהו?
כי יכול להיות שגם אם הוא לא צריך את זה, לי זה יעזור מאוד, תודה רבהתבקש ממנו בנתיים הוא לא הגיב לי
וגם אם כן זה יכול להיות מסובך זה קבצים כבדים -
@פראירי לא כדאי לבדוק קודם שזה מתחבר למחשב?
כי בינתיים זה לא מגיב כלום, גם כשאני לוחץ על הפעלה + ווליום
וכשאני מכניס את זה למחשב זה משמיע צליל של חיבור ואחרי כמה שניות צליל ניתוקכל עוד יש צליל חיבור זה אמור להיות בסדר
-
@אור-יוסף כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
@משה-ש תנסה לצרוב את הBOOT_A שוב
@פראירי כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
האם עשית את הגיבוי כמו שאמרו לך?
כנראה שלא
יש איזה תוכנה לראות אם המכשיר בכלל מתחבר למחשב, כי בדיסקים וכוננים הוא לא מופיע לי -
@פראירי כתב בבעיה | ניסיתי לעשות רוט למכשיר שלי, והוא לא נדלק בכלל, דחוף!!!!!:
כל עוד יש צליל חיבור זה אמור להיות בסדר
ולמעשה הוא לא מופיע בניהול דיסקים במחשב, מה עושים?
האם אני יכול להתקין לו קושחה של מכשיר אחר?
הבו עצה - כל פיתרון יתקבל בברכה
תודה רבה על כל העזרה