בקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?
-
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
קניתי כעת נוקיה 225 חדש, ויש לי כמה שאלות בנוגע להפעלה שלו.
אודה למי שמבין במכשיר הזה ויכול לעזור.
תודהתשאל, אולי אוכל לענות לך
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
קניתי כעת נוקיה 225 חדש, ויש לי כמה שאלות בנוגע להפעלה שלו.
אודה למי שמבין במכשיר הזה ויכול לעזור.
תודהתשאל, אולי אוכל לענות לך
תודה
היה לי C2, וכעת יש לי כמה דברים שלא עובדים אותו דבר, ולכן חשוב לי לדעת כיצד להפעיל את המכשיר [מוכשר].
א. איך מבטלים את הנעילת מקשים המעצבנת?
ב. גם כשהם ננעלים, לפעמים אני לוחץ על הכוכבית והיא לא מגיבה, זה טבעי?
ג. איך אני מסנכרן את אנשי הקשר מהסי-2 למכשיר החדש?
ד. הכנסתי סים לא כשר לחריץ השני, והמכשיר לא מזהה אותו. מה הסיבה? צריך להגדיר אותו איכשהו?
ה. אין אפשרות לעבור במקש כפתור אחד למצב שקט/רטט כמו בסי-2?
ו. האם ניתן לבחור היכן יישמרו אנשי הקשר שאני מכניס? בכרטיס או במכשיר?
ז. האם ניתן לבחור מהיכן יציג המכשיר את אנשי הקשר? [אני מעונין שיציג גם מהטל' וגם מהסים].מן הסתם יהיו לי עוד שאלות, אבל זה לבנתיים... תודה
-
@מתושלח-הבבליאמתין כימי מתושלח?...
אגב, לדעתי כדאי שיהיה אשכול שלם על 'מה יש ומה אין בנוקיה 225'
ראיתי אשכול דומה על C2 וזה מאד עזר לי אז.
זה יימנע כפל אשכולות בענין. -
@דוכי לגבי נוקיה אני יודע ש מישהו12 מבין בזה.
אם אתה רוצה לתייג אותו - בבקשה!נראה לי שהוא לא אוהב שמתייגים אותו, אז לכן לא תייגתי...אגב,
ציטוט מחוקי הפורום:הקפצת נושא לצורך תזכור - אסורה. אפילו במידה ושאלתם שאלה דחופה, כתיבת כל 5 דקות "דחוףףף" או "בבקשה", וכן תיוג משתמשים בנושא, זו פעולה חמורה, כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם, כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
-
@דוכי
א. א"א לבטל את, נכון זה באמת מעצבן.
ב. זה כבר כנראה עניין פרטי בטלפון שלך.
ג. אין דרך ! אתה יכול להעביר את האנשים קשר לסים ומשם פלאפון.
ד. לא יודע.
ה. אין אפשרות כזאת, הדרך היחידה היא דרך התפריט שנפתח במקש סולמית.
ו. אין אפשרות בכלל !
ז. וגם זה א"א !בהצלחה !
-
@א-מ-ל כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי
א. א"א לבטל את, נכון זה באמת מעצבן.
ב. זה כבר כנראה עניין פרטי בטלפון שלך.
ד. לא יודע.
ה. אין אפשרות כזאת, הדרך היחידה היא דרך התפריט שנפתח במקש סולמית.
ו. אין אפשרות בכלל !
ז. וגם זה א"א !בהצלחה !
תודה על התשובות, אך הן די מדכאות...
כל כך הרבה דברים שהיה לי ב-C2 שאין בטלפון הזה...שאלות המשך -
מהיכן מציג הטלפון את אנשי הקשר - רק מהטלפון? או רק מהסים? -
@יוסף-ח כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
מהיכן מציג הטלפון את אנשי הקשר - רק מהטלפון? או רק מהסים?
הוא מציג משניהם.
זה מוזר, כי היה לי בסים אנשי קשר ועשיתי העברה לטלפון, והוא מציג לי אנשי קשר רק מהאות ל' והלאה.
כמו"כ יש אפשרות לדעת כמה מקום נותר בזכרון? [כמה אנשי קשר יש בטל' וכמה עוד אפשר להכניס?] -
א. איך מבטלים את הנעילת מקשים המעצבנת?
אי אפשר
ג. איך אני מסנכרן את אנשי הקשר מהסי-2 למכשיר החדש?
@א-מ-ל כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
בודאי שיש, עושים גיבוי בC2, לוקחים את קובץ הגיבוי, מתאימים אותו לפורמט אנדרואיד (יש מדריך בפורום להעברת אנש"ק מC2 לאנדרואיד, אין לי קישור. תחפש...).
את הקובץ שנוצר שולחים בבלוטוס ל225 ומאשרים.@דוכי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
ד. הכנסתי סים לא כשר לחריץ השני, והמכשיר לא מזהה אותו. מה הסיבה? צריך להגדיר אותו איכשהו?
לכאורה בגלל שהIMEI כשר דור 2\3
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
נראה לי שהוא לא אוהב שמתייגים אותו, אז לכן לא תייגתי...
אני לא אוהב כשמתייגים אותי סתם. בנושאים שאני מבין בהם - בשמחה.
עניתי על מה שאני יודע.
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@יוסף-אלחנן כתב
נראה לי שהוא לא אוהב שמתייגים אותו, אז לכן לא תייגתי...
אני לא אוהב כשמתייגים אותי סתם. בנושאים שאני מבין בהם - בשמחה.
סבבה!
אני אדע להבא...בכל אופן השארתי לו לקחת את ה'סיכון'...
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
אי אפשר חבר סים רגיל לחריץ השנילכאורה בגלל שהIMEI כשר דור 2\3
המוכר [קניתי כאן בארץ מקורי חדש] אמר לי שרק חריץ מס' 2 הוא כשר, ושם לשים את הסים הכשר.
אני מבין מזה שחריץ מס' 1 הוא לא כשר. אם כן הוא אמור לקבל שם סים, לא?
בנוגע להעברת אנשי קשר מסי-2 ל-225
בודאי שיש, עושים גיבוי בC2, לוקחים את קובץ הגיבוי, מתאימים אותו לפורמט אנדרואיד (יש מדריך בפורום להעברת אנש"ק מC2 לאנדרואיד, אין לי קישור. תחפש...).
את הקובץ שנוצר שולחים בבלוטוס ל225 ומאשרים.בנוגע להעברת אנשי קשר - יש לי אנשי קשר בכמה מקומות [בטל' הישן, בסים ובעוד סים של סי-2] השאלה שלי היא האם ניתן להעביר אותם לקובץ אחד, מבלי כפילויות [ואח"כ את זה להעביר ל-225]?
שאלה נוספת -
אפשר לעשות הקלטה אוטומטית לכל השיחות? -
לעשות הקלטה אוטומטית לכל השיחות?
לא !
מה אם כן המקרופון שיש שיש בתחתית המסך בעת השיחה, כשעליו קו נטוי למחיקה? כשאני עובר עליו והוא מאיר - הקו הנטוי עדיין נשאר, ושום דבר לא קורה.
-
אני מבין מזה שחריץ מס' 1 הוא לא כשר. אם כן הוא אמור לקבל שם סים, לא?
כתבת שהיה בעיה בחריץ השני
השני לא הכוונה מס' 2, אלא השני ביחס לראשון...
בכל אופן בחריץ 2 עובד הסים הכשר, ואם אני מכניס לחריץ 1 לא כשר, הוא לא מזוהה.
זה משהו בהגדרות? -
מה אם כן המקרופון שיש שיש בתחתית המסך בעת השיחה, כשעליו קו נטוי למחיקה? כשאני עובר עליו והוא מאיר - הקו הנטוי עדיין נשאר, ושום דבר לא קורה.
מצב השתקה - לכבות את המיקרופון
-
בנוגע להעברת אנשי קשר - יש לי אנשי קשר בכמה מקומות [בטל' הישן, בסים ובעוד סים של סי-2] השאלה שלי היא האם ניתן להעביר אותם לקובץ אחד, מבלי כפילויות [ואח"כ את זה להעביר ל-225]?
לשאלה הזו יש תשובה?
-
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי להמיר הכל לCSV
ואז באקסל למחוק את הכפילויות (ועל הדרך לתקן שמות וכד')
בסיום להעלות את הכל לחשבון גוגל
ומשם להוריד בפורמט הנצרךהיכן אני ממיר את זה ל-CSV?
יש לך קישור למקום שבו יש את התוכנה שאיתה מעבירים את אנשי הקשר בסי-2 למחשב?