בקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?
-
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי צריך קובץ vcf ולא csv אפשר להמיר דרך אנש"ק של גוגל ולבחור באפשרות השלישית
איך אני מכניס את כל זה לאנשי קשר של גוגל? וגם יש שם בגוגל הרבה אנשי קשר עם מיילים שאני לא מעונין שייכנסו לי לטלפון, יש אפשרות לעשות גליון חדש?
-
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי תחפש בפורום הוראות איך להמיר עם האנש"ק של גוגל
ניסיתי על ידי העתקה נוספת דרך סים אחר, אבל הוא לא הוסיף לי אותם לטלפון.
הוא עושה העתקה מסים אחד בלבד, פעם אחת בלבד?? -
@דוכי אז ככה, בנוגע לשמירת אנשי קשר מגוגל, אתה יכול לעשות בגוגל ייצוא אנשי קשר לקובץ vCard, ואז אתה יכול לטעון אותו דרך הפלאפון עצמו!
והוא לא שומר את המיילים בפלאפון, אלא רק את המספרי פלאפון! (כי זה בכלל לא אפשרי בפלאפון הזה, לשמור אנשי קשר בפלאפון) -
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי אז ככה, בנוגע לשמירת אנשי קשר מגוגל, אתה יכול לעשות בגוגל ייצוא אנשי קשר לקובץ vCard, ואז אתה יכול לטעון אותו דרך הפלאפון עצמו!
והוא לא שומר את המיילים בפלאפון, אלא רק את המספרי פלאפון! (כי זה בכלל לא אפשרי בפלאפון הזה, לשמור אנשי קשר בפלאפון)אבל הבנתי שצריך לשנות את השמות של השורות באקסל ללועזית.
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי זה מייצא את זה לקובץ VCF ואין צורך כלל להתעסק בו, אלא ישר לפלאפון! (בדקתי את זה כרגע, וזה עובד!!)
מה בדקת, קובץ מגוגל? אני מדבר על קובץ שנוצר באקסל CVS מתוך שמירת אנשי קשר מה-C2 על ידי התוכנה של נוקיה.