בקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
אי אפשר חבר סים רגיל לחריץ השנילכאורה בגלל שהIMEI כשר דור 2\3
המוכר [קניתי כאן בארץ מקורי חדש] אמר לי שרק חריץ מס' 2 הוא כשר, ושם לשים את הסים הכשר.
אני מבין מזה שחריץ מס' 1 הוא לא כשר. אם כן הוא אמור לקבל שם סים, לא?
בנוגע להעברת אנשי קשר מסי-2 ל-225
בודאי שיש, עושים גיבוי בC2, לוקחים את קובץ הגיבוי, מתאימים אותו לפורמט אנדרואיד (יש מדריך בפורום להעברת אנש"ק מC2 לאנדרואיד, אין לי קישור. תחפש...).
את הקובץ שנוצר שולחים בבלוטוס ל225 ומאשרים.בנוגע להעברת אנשי קשר - יש לי אנשי קשר בכמה מקומות [בטל' הישן, בסים ובעוד סים של סי-2] השאלה שלי היא האם ניתן להעביר אותם לקובץ אחד, מבלי כפילויות [ואח"כ את זה להעביר ל-225]?
שאלה נוספת -
אפשר לעשות הקלטה אוטומטית לכל השיחות? -
@א-מ-ל כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
לעשות הקלטה אוטומטית לכל השיחות?
לא !
מה אם כן המקרופון שיש שיש בתחתית המסך בעת השיחה, כשעליו קו נטוי למחיקה? כשאני עובר עליו והוא מאיר - הקו הנטוי עדיין נשאר, ושום דבר לא קורה.
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
אני מבין מזה שחריץ מס' 1 הוא לא כשר. אם כן הוא אמור לקבל שם סים, לא?
כתבת שהיה בעיה בחריץ השני
השני לא הכוונה מס' 2, אלא השני ביחס לראשון...
בכל אופן בחריץ 2 עובד הסים הכשר, ואם אני מכניס לחריץ 1 לא כשר, הוא לא מזוהה.
זה משהו בהגדרות? -
מה אם כן המקרופון שיש שיש בתחתית המסך בעת השיחה, כשעליו קו נטוי למחיקה? כשאני עובר עליו והוא מאיר - הקו הנטוי עדיין נשאר, ושום דבר לא קורה.
מצב השתקה - לכבות את המיקרופון
-
בנוגע להעברת אנשי קשר - יש לי אנשי קשר בכמה מקומות [בטל' הישן, בסים ובעוד סים של סי-2] השאלה שלי היא האם ניתן להעביר אותם לקובץ אחד, מבלי כפילויות [ואח"כ את זה להעביר ל-225]?
לשאלה הזו יש תשובה?
-
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי להמיר הכל לCSV
ואז באקסל למחוק את הכפילויות (ועל הדרך לתקן שמות וכד')
בסיום להעלות את הכל לחשבון גוגל
ומשם להוריד בפורמט הנצרךהיכן אני ממיר את זה ל-CSV?
יש לך קישור למקום שבו יש את התוכנה שאיתה מעבירים את אנשי הקשר בסי-2 למחשב? -
היכן אני ממיר את זה ל-CSV?
תנסה כאן...
עריכה:
עזר? -
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
תנסה כאן...
עריכה:
עזר?עוד לא התפניתי לנסות. אני צריך קודם למצוא את התוכנה שאיתה מעלים למחשב מהסי-2, ואח"כ לנסות.
תודה! -
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
תנסה כאן...
עריכה:
עזר?כעת התקנתי את התוכנה של נוקיה, ועשיתי יצוא של אנשי הקשר לקובץ CSV.
מה צריך לעשות הלאה
א. כדי להסיר כפילויות?
ב. כדי להעביר ל-225?
ג. כמה אנשי קשר ניתן להכניס ל-225? -
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי פשוט תעתיק לכרטיס זיכרון ותכניס אותו לפלאפון תיכנס לסייר קבצים איפה שהקובץ ותהיה לך שם אפשרות "שמור vcf" ותשמור ותראה הכל באנש"ק ככל הנראה אפשר לשים בו אנשי קשר בלי הגבלה
זה בקובץ CSV ה-225 ידע לקרוא אותו מהכרטיס?
-
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | יש כאן מי שמבין טוב בנוקיה 225, שיכול לענות על כמה שאלות?:
@דוכי כן.
"אין לך את הישום הנכון לפתיחת קובץ זה"
הבנתי מפוסט אחר שהפורמט הוא אחר, וצריך להמיר את זה
https://mitmachim.top/topic/50288/בקשת-מידע-העברת-אנשי-קשר-לנוקיה-225/3 -
@דוכי צריך קובץ vcf ולא csv אפשר להמיר דרך אנש"ק של גוגל ולבחור באפשרות השלישית
איך אני מכניס את כל זה לאנשי קשר של גוגל? וגם יש שם בגוגל הרבה אנשי קשר עם מיילים שאני לא מעונין שייכנסו לי לטלפון, יש אפשרות לעשות גליון חדש?
-
@דוכי תחפש בפורום הוראות איך להמיר עם האנש"ק של גוגל
ניסיתי על ידי העתקה נוספת דרך סים אחר, אבל הוא לא הוסיף לי אותם לטלפון.
הוא עושה העתקה מסים אחד בלבד, פעם אחת בלבד??