בקשת מידע | קבלת סמס [מס' וירטואלי]
-
יש אפשרות כזו.
כדי שהוירטואלי יתמוך ב SMS יש שני אפשרויות,
או לקנות מהם מספר ותדגיש שאתה צריך תמיכה ב SMS נראה לי שזה עולה 60 ש"ח.
אפשרות שנייה לקנות סים בחברת סלולר לאחר מכן לנייד אותו לחברת ימות המשיח (שים לב שכחלק מהניוד תצטרך להכניס את הסים למכשיר (שצריך לתמוך דור 4 בגלל הרפורמה) ולקבל שיחה או SMS) ולאחר כמה דק' יוגדר לך מס' וירטואלי שמקבל SMS,
תהליך הניוד יכול להיות מול שרות לקוחות של ימות 0773137770 (חשוב שתציין שאתה רוצה SMS) או באתר ניהול מערכות תוכן של ימות אם יש לך שם מערכת.אני עשיתי לאחרונה את אפשרות ב' שכמובן יוצא הרבה יותר זול, וכך יש לי מספר שמקבל SMS.
את הSMS ים אפשר לראות שאתר ניהול מערכת תוכן או לשמוע במספר הוירטואלי.
-
@נעזר1000 כתב בבקשת מידע | קבלת סמס ]מס' וירטואלי]:
יש אפשרות כזו.
כדי שהוירטואלי יתמוך ב SMS יש שני אפשרויות,
או לקנות מהם מספר ותדגיש שאתה צריך תמיכה ב SMS נראה לי שזה עולה 60 ש"ח.
אפשרות שנייה לקנות סים בחברת סלולר לאחר מכן לנייד אותו לחברת ימות המשיח (שים לב שכחלק מהניוד תצטרך להכניס את הסים למכשיר (שצריך לתמוך דור 4 בגלל הרפורמה) ולקבל שיחה או SMS) ולאחר כמה דק' יוגדר לך מס' וירטואלי שמקבל SMS,
תהליך הניוד יכול להיות מול שרות לקוחות של ימות 0773137770 (חשוב שתציין שאתה רוצה SMS) או באתר ניהול מערכות תוכן של ימות אם יש לך שם מערכת.אני עשיתי לאחרונה את אפשרות ב' שכמובן יוצא הרבה יותר זול, וכך יש לי מספר שמקבל SMS.
כמה יצא לך?
-
@MERS
אין לי עדיין את החשבונית אבל זה אמור להיות עד שקלים בודדים,
תבדוק את העלות הח"פ של הסים בחברות השונות.מלבד העלות החד פעמית של פתיחת קו בחברה פלונית, יש עוד עלויות כלפי ימות המשיח?
(ניוד אליהם, חודשי, קבלת SMS, העברתו למייל) -
@צדיק-וטוב-לו-0
ניוד בחינם
חודשי חינם
קבלה חינם
שליחה בעלות יחדות
העברה למייל לא יודע אם יש אפשרות ובכמה
שיחות נכנסות חינם
שיחות יוצאות בעלות יחידה לדקה -
@צדיק-וטוב-לו-0
ניוד בחינם
חודשי חינם
קבלה חינם
שליחה בעלות יחדות
העברה למייל לא יודע אם יש אפשרות ובכמה
שיחות נכנסות חינם
שיחות יוצאות בעלות יחידה לדקהבמס' הנייד אין שיחות יוצאות חינם?
כך דובר בעבר -
@נעזר1000 יוצאות חינם למספרים נייחים גם אם יש SMS
ככה זה אצלי בכל המספרים הוירטואלים שלי (שקיבלתי ושעשיתי לעצמי)@נעזר1000 כתב בבקשת מידע | קבלת סמס ]מס' וירטואלי]:
אין לי עדיין את החשבונית אבל זה אמור להיות עד שקלים בודדים,
אני עשיתי בהוט מובייל ומיד כשהפעלתי את הסים ניידתי דרך האתר של ימות,
אחרי איזה חודש קיבלתי מכתב עם דרישה לתשלום של 0.00 ש"ח... -
@MERS כתב בבקשת מידע | קבלת סמס ]מס' וירטואלי]:
@ivrפון כתב בבקשת מידע | קבלת סמס ]מס' וירטואלי]:
@MERS לקבל לאימייל זה בתשלום עם תרצה לאחר שיהיה לך את זה תן לי מספר + סיסמה ואני אסדר לך את זה שזה יגיע העבודה בחינם
תודה רבה
ומס' וירטואלי יש לך משהו בזול?
כן תרכוש טוקמן לא כשר שתומך בקבלת SMS ואז תכניס אותו למכשיר תומך כשר (כי כשר יכתוב יחסום את הסים)
כשהוא מוטען ב50 ש"ח ואז תפנה לאתר הניהול ותלחץ על ממשק ניוד ואז יפתח לך פופ אפ כזה !
|
תלחץ על סגור כמו בתמונה תמלא את הפרטים תבחר עם אימות בשיחה קולית או בSMS ואז כ-18 דקות לאחר הניוד יש לך מערכת
נ.ב. למה לא להשתמש בממשק החדש תשובה: כי דרך שם אין תמיכה בSMS -
@MERS לקבל לאימייל זה בתשלום עם תרצה לאחר שיהיה לך את זה תן לי מספר + סיסמה ואני אסדר לך את זה שזה יגיע העבודה בחינם
תודה רבה
כן תרכוש טוקמן לא כשר שתומך בקבלת SMS ואז תכניס אותו למכשיר תומך כשר (כי כשר יכתוב יחסום את הסים)
כשהוא מוטען ב50 ש"ח ואז תפנה לאתר הניהול ותלחץ על ממשק ניוד ואז יפתח לך פופ אפ כזה !
|
תלחץ על סגור כמו בתמונה תמלא את הפרטים תבחר עם אימות בשיחה קולית או בSMS ואז כ-18 דקות לאחר הניוד יש לך מערכת
נ.ב. למה לא להשתמש בממשק החדש תשובה: כי דרך שם אין תמיכה בSMSאפשר גם לקנות מהם מס' ב60 ש"ח.
העניין שהוא מחפש משהו זול כי זה לא מצדיק הוצאה יקרה.... -
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | קבלת סמס [מס' וירטואלי]:
שוב, אני הזמנתי במשלוח מהוט מובייל (משלוח חינם)
ומיד אחרי הפעלת הסים ניידתי אותו,
אני חשבתי שיגבו ממני כמה שהם רוצים...
הם החליטו שלא לגבות כלום - תודה רבה!
זו ההמלצה שלי, להזמין סים עם תוכנית קבועה (הכי זולה שיש) ומיד לנייד,מוזר כי אני חושב שבאתר שלהם ראיתי 30 ש"ח משלוח..
-
@ivrפון כתב בבקשת מידע | קבלת סמס [מס' וירטואלי]:
תודה רבה
|
נ.ב. למה לא להשתמש בממשק החדש תשובה: כי דרך שם אין תמיכה בSMSמשהו מוזר זה לא נותן לי לעבור לממשק הניוד זה רק אצלי כך?
יש לך מצב לבדוק?תודה רבה!