שיתוף | סקירה של המכשיר חצי טאצ' CONQUEST F3
-
הפוסט מתעדכן מידי פעם
כהמשך לפוסט כאן של המכשיר חצי טאצ' שנחשפתי אליו וקניתי, אני מפרסם כאן נתונים...
קודם כל נתחיל, מה יש לנו במכשיר, ניתן לראות בפוסט שם.
נספר קצת על ההתרשמות האישית שלי, קניתי את המכשיר כי היה נמאס לי כבר מכל המכשירים הדפוקים שמוכרים לנו, בתקוה שאכן יענה על דרישותי, הגיע לי המכשיר ארוז מצויין, עם קופסא יוקרתית המכילה:- פלאפון
- ראש מטען 2A
- כבל איכותי ארוז בקפידה
- קליפס שמחובר על המכשיר (הקליפס מתפרק, אצלי הקליפס היה עקשן, ונאלצתי לשבור אותו, בידיעה שגם ככה אני לא הולך לחבר אותו, למה? אני לא עובד באיחוד הצלה...)
- מחזיק חוט משובח מחובר למכשיר (ניתן להסיר כמובן)
- כעין מברג זעיר, שניתן לפרק איתו את מכסה הסוללה (כמו כל מברג פס...)
- מעמד הטענה
המכשיר עבה מאוד, ממש כמו המכשירים של מתנדבי איחוד הצלה ודומיו, המכשיר מכיל פנס עוצמתי, מקשים שמרגישים איכותיים, וכפתורים מכל הכיוונים...
המכשיר עבה מאוד
יש אפשרות בהגדרות מה כל מקש צדדי יעשה, בלחיצה ארוכה או קצרה, שזה נחמד, אבל מה,
תציצו לתמונה למעלה, השורה העליונה של המקשים, הינה כמו שיש על המסך עצמו במכשירים מתקדמים, זה רעיון יפה עד גאוני, אך מה קורה אם נלחץ על הכפתור השמאלי העליון? במקום "אפשרויות" הקיימות במכשירי מקשים, יפתח יישומים אחרונים... מה שפתר לי את הבעיה, הוא להתקין אפליקציה המשנה את אפשרויות המקשים, ככה הגדרתי שהמקש M שמתחתיו, יבצע פעולה זו, ולא רק, עוד הרבה דברים של נוחות, כגון צילום מסך, שרשמית קיים רק בסטטוס בר, קיבל קיצור דרך באחד ממקשי הצד, ועוד.לאחר שימוש קצר, הבנתי שחיישן טביעת האצבע שהובטח לי, אינו... אם בכך היה די, נוכחתי לראות שאפליקציות שלט למיניהם כותבות שאין חיישן IR, מה שהיה מעניין, שהגיע מובנה אפליקציה של שלט, והחיישן ניכר בפירוש, והם מצהירים שיש בפירוש
כמובן שבדקתי, והאפליקציה המובנת לא עבדה בשום מצב, העתקתי את השם הסיני של האפליקציה, חיפשתי בגוגל, ומצאתי אפליקציה עם אייקון זהה לזה שמותקן אצלי, למרבה הפלא, שם החבילה היה שונה, וכך הותקן לי בנוסף על הקיים, התפנית המעניינת בעלילה, שהאפליקציה עבדה מצויין! ולא רק זה, היא מכילה אפשרויות מתקדמות, כגון הזזת התריסים, כיבוי התצוגה, טיימר ועוד... (מה שלא מצאתי, זה איך משנים כמות מאווררים).
במכשיר קיים דבר מעניין, מעל המסך קיימים 3 נורות נסתרות, אדום, ירוק וכחול
אדום - נדלק כמדומני שהמכשיר עובר למצב חסכון בסוללה
כחול - מציין שיש הודעה חדשה במכשיר
ירוק - מציין שהסוללה הוטענה היטב
עריכה: יש אפשרות להגדיר מתי תידלק כל נורה.לחיצה פעמיים על המקש ניתוק, מפעילה את המצלמה, לחיצה ארוכה על מקש ניתוק - פותח תפריט של נעילה/כיבוי/הפעלה מחדש/חירום, לחיצה על אחד ממקשי הווליום, מצלמת תמונה כשהמצלמה פתוחה, לחיצה ארוכה על 0 או המקש האדום FN, מדליקה/מכבה את הפנס, כמובן שניתן לשנות עם האפליקציה שהזכרתי, למכשיר רמקול עוצמתי מאוד!, כמובן לא באיכות של JBL, אך אין ספק שזה יעיל מאוד. למכשיר פלאש עוצמתי בנוסף לפנס שנמצא למעלה.
למכשיר 2 סימים+כרטיס זיכרון, וסוללה עבה ואיכותית, השארתי את המכשיר דולק בשבת, כשברקע רצים אפליקציות עם הרשאה "לסחוט" סוללה, כדוגמת צבע אדום ופיקוד העורף, ומה שירד זה 30% בלבד, שלעומתו שיאומי F22 PRO היה נכבה לי לחלוטין עד מוצ"ש.לאחר שעבדתי על המכשיר, עשיתי לו רוט+קריאה וכתיבה
כאן המקום לציין לטובה את @אני-אני-אני ו @משה-144 המדהימים, שעזרו לי מכל הלב והקדישו לי הרבה מזמנם
עשיתי את המדריך של @שניאור-שמח להוספת חיפוש בהגדרות בלחיצה על כל מקש בהגדרות, ועבד מצויין, כמו כן הסרתי הרבה מאפליקציות המערכת, בפרט שהחליטו להעניק לי ברוב טובם מרבית אפליקציות גוגל, ואפילו גוגל TV... וכמובן, המטרה הראשית שלשמה עשיתי רוט, להכניס תעודות אבטחה של נטפרי.חסרונות שראיתי בינתיים במכשיר:
- העובי כמובן, אין ספק שהוא מהווה שיקול רציני האם לרכוש את המכשיר
- המחיר של המכשיר, יקר מאוד. כ-300$
- חיוג שיחה, לא מתפקד טוב עם המקשים, החלפתי לחייגן true phone והמצב השתפר, לא בצורה מלאה, מאמין שחייגן אחר יכול לפתור את הבעיה.
- אין החלפת פרופילים בשום מקום, רק כשלוחצים על הגבהת/הנמכת ווליום, יש כפתור פרופילים.
- כששמים את המכשיר על חסכון בסוללה, הוא על מצב כהה ללא אפשרות לשנות זאת, כפי שהבנתי ככה זה בכלל הסמארטפונים, אך לי זה מציק במיוחד.
- אני לא יודע אם זה אכן ככה, אך לי מרגיש שיש דיליי מסויים בקבלת SMS
- אין מקש בצד שמדליקים איתו את המכשיר כמו בסמארטפון סטנדרטי, וגם לא הצלחתי להגדיר את מקשי הצד שיעשו את הפעולה הזאת, אלא רק המקש ניתוק.
- כשבוחרים בהגדרות>תצוגה>גודל גופן, ההגדרות קורסות.
- הגדרת סיסמת תבנית, מוצג בצורה שגויה בבחירת תבנית (רק שורה אחת)
זהו זה חברים, במחשבה לאחור, האם הייתי קונה את המכשיר? לא יודע. הכל עניין של הרגל, קשה לי להתרגל לגודל המסך, אך בעז"ה יהיה בסדר...
לסיום, עשיתי לכם הסרטת מסך, אפשר לצפות בה ביוטיוב (פתוח בנטפרי) כאן
או להוריד אותה כקובץ MP4/לצפות מהדרייב כאן (133 מ"ב, פתוח בנטפרי)
או כוידאו ששוקל פחות,
ככה נראה מכשיר QONQUEST F3 מבפנים.mp4
ככה נראה מכשיר QONQUEST F3 מבפנים.rar
ניתן להגיב כאן בשמחה, ולשאול שאלות ככל העולה על לבכם, ואשתדל לענות על כולם. -
@Ykingsmart ואווו תתחדש ושאפו גדול על השיתוף והחשיפה ועוד יותר בהתחשב בשעה ששלחת את הפוסט אם אמרת היום שתשלח התכוונת לזה ברצינות (אגב יהיה ניתן לעשות אצלך גירסא כזאת במידת הצורך?)
-
@Ykingsmart לצורך העניין גירסא עם נטפרי ללא וויפי גם זה לא נחשב גירסא כשרה?
לחלופין יהיה אפשר להעזר בך ברוט וכד' (לא שיש לי תכנון כרגע אז לא דחוף לענות זה רק מהתעניינות) -
@Ykingsmart אשרייך רואים שיש לך ירא"ש
-
תתחדש! תודה רבה על הסקירה!
אולי זה יישמע סטייה מהנושא אבל אני מחפש כבר הרבה זמן שלט טוב לפלאפון יש מצב שאתה מעלה אותה? -
@Ykingsmart כתב בשיתוף | סקירה של המכשיר חצי טאצ' CONQUEST F3:
יש אפשרות בהגדרות מה כל מקש צדדי יעשה, בלחיצה ארוכה או קצרה, שזה נחמד, אבל מה,
תציצו לתמונה למעלה, השורה העליונה של המקשים, הינה כמו שיש על המסך עצמו במכשירים מתקדמים, זה רעיון יפה עד גאוני,למה? אני דווקא ממש לא מתלהב ללחוץ על הלחצנים כל פעם
יש לך לפחות מחוות החלקה שאפשר להסתדר בלעדי הכפתורים?השארתי את המכשיר דולק בשבת, כשברקע רצים אפליקציות עם הרשאה "לסחוט" סוללה, כדוגמת צבע אדום ופיקוד העורף, ומה שירד זה 30% בלבד, שלעומתו שיאומי F22 PRO היה נכבה לי לחלוטין עד מוצ"ש.
תריץ מבחן tutu
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | סקירה של המכשיר חצי טאצ' CONQUEST F3:
אולי זה יישמע סטייה מהנושא אבל אני מחפש כבר הרבה זמן שלט טוב לפלאפון יש מצב שאתה מעלה אותה?תחפש בגוגל zazaremote
יש לך לפחות מחוות החלקה שאפשר להסתדר בלעדי הכפתורים?
לא חושב שיש. לא חפרתי בהגדרות, אבל גם לא מעניין אותי.
השארתי את המכשיר דולק בשבת, כשברקע רצים אפליקציות עם הרשאה "לסחוט" סוללה, כדוגמת צבע אדום ופיקוד העורף, ומה שירד זה 30% בלבד, שלעומתו שיאומי F22 PRO היה נכבה לי לחלוטין עד מוצ"ש.
תריץ מבחן tutu
בשביל מה? מה זה בכלל?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | סקירה של המכשיר חצי טאצ' CONQUEST F3:
אולי זה יישמע סטייה מהנושא אבל אני מחפש כבר הרבה זמן שלט טוב לפלאפון יש מצב שאתה מעלה אותה?תחפש בגוגל zazaremote
יש לך לפחות מחוות החלקה שאפשר להסתדר בלעדי הכפתורים?
לא חושב שיש. לא חפרתי בהגדרות, אבל גם לא מעניין אותי.
השארתי את המכשיר דולק בשבת, כשברקע רצים אפליקציות עם הרשאה "לסחוט" סוללה, כדוגמת צבע אדום ופיקוד העורף, ומה שירד זה 30% בלבד, שלעומתו שיאומי F22 PRO היה נכבה לי לחלוטין עד מוצ"ש.
תריץ מבחן tutu
בשביל מה? מה זה בכלל?
זה מבחן שמראה את הביצועים של המכשיר
ניתן להוריד את האפליקציה מכאן: https://www.antutu.com/en/download.htm
נ.ב. קוראים לזה antutu -
@Ykingsmart סקירה מצויינת
אתה פעם ראשונה עם סמארטפון? ככה זה נראה בכל אופן.
החסרונות שהזכרת באמת קיימים בכל סמארטפון.
הקטע עם החלפת פרופילים, תחשוב רגע....
בשיומי, אתה יכול להחליף רק ממסך הבית ופה אתה יכול מכל מקום.
בא לי המכשיר הזה, מתחשק לי לקנות אותו, צעצוע כזה משובח .
(אני חוסך כבר כמה חודשים כדי לקנות משהו טוב, סמארטפון עם מקשים).
מחוות החלקה זה דבר ממש בסיסי, שלדעתי מהווה חיסרון גדול.
בחצי טאצ' שלך, לא עשית את זה?
זה משנה את כל השימוש במכשיר.... -
כהמשך לפוסט כאן של המכשיר חצי טאצ' שנחשפתי אליו וקניתי, אני מפרסם כאן נתונים...
קודם כל נתחיל, מה יש לנו במכשיר, ניתן לראות בפוסט שם.
נספר קצת על ההתרשמות האישית שלי, קניתי את המכשיר כי היה נמאס לי כבר מכל המכשירים הדפוקים שמוכרים לנו, בתקוה שאכן יענה על דרישותי, הגיע לי המכשיר ארוז מצויין, עם קופסא יוקרתית המכילה:- פלאפון
- ראש מטען 2A
- כבל איכותי ארוז בקפידה
- קליפס שמחובר על המכשיר (הקליפס מתפרק, אצלי הקליפס היה עקשן, ונאלצתי לשבור אותו, בידיעה שגם ככה אני לא הולך לחבר אותו, למה? אני לא עובד באיחוד הצלה...)
- מחזיק חוט משובח מחובר למכשיר (ניתן להסיר כמובן)
- כעין מברג זעיר, שניתן לפרק איתו את מכסה הסוללה (כמו כל מברג פס...)
- מעמד הטענה
המכשיר עבה מאוד, ממש כמו המכשירים של מתנדבי איחוד הצלה ודומיו, המכשיר מכיל פנס עוצמתי, מקשים שמרגישים איכותיים, וכפתורים מכל הכיוונים...
המכשיר עבה מאודיש אפשרות בהגדרות מה כל מקש צדדי יעשה, בלחיצה ארוכה או קצרה, שזה נחמד, אבל מה,
תציצו לתמונה למעלה, השורה העליונה של המקשים, הינה כמו שיש על המסך עצמו במכשירים מתקדמים, זה רעיון יפה עד גאוני, אך מה קורה אם נלחץ על הכפתור השמאלי העליון? במקום "אפשרויות" הקיימות במכשירי מקשים, יפתח יישומים אחרונים... מה שפתר לי את הבעיה, הוא להתקין אפליקציה המשנה את אפשרויות המקשים, ככה הגדרתי שהמקש M שמתחתיו, יבצע פעולה זו, ולא רק, עוד הרבה דברים של נוחות, כגון צילום מסך, שרשמית קיים רק בסטטוס בר, קיבל קיצור דרך באחד ממקשי הצד, ועוד.לאחר שימוש קצר, הבנתי שחיישן טביעת האצבע שהובטח לי, אינו... אם בכך היה די, נוכחתי לראות שאפליקציות שלט למיניהם כותבות שאין חיישן IR, מה שהיה מעניין, שהגיע מובנה אפליקציה של שלט, והחיישן ניכר בפירוש, והם מצהירים שיש בפירוש
כמובן שבדקתי, והאפליקציה המובנת לא עבדה בשום מצב, העתקתי את השם הסיני של האפליקציה, חיפשתי בגוגל, ומצאתי אפליקציה עם אייקון זהה לזה שמותקן אצלי, למרבה הפלא, שם החבילה היה שונה, וכך הותקן לי בנוסף על הקיים, התפנית המעניינת בעלילה, שהאפליקציה עבדה מצויין! ולא רק זה, היא מכילה אפשרויות מתקדמות, כגון הזזת התריסים, כיבוי התצוגה, טיימר ועוד... (מה שלא מצאתי, זה איך משנים כמות מאווררים).
במכשיר קיים דבר מעניין, מעל המסך קיימים 3 נורות נסתרות, אדום, ירוק וכחול
אדום - נדלק כמדומני שהמכשיר עובר למצב חסכון בסוללה
כחול - מציין שיש הודעה חדשה במכשיר
ירוק - מציין שהסוללה הוטענה היטבלחיצה פעמיים על המקש ניתוק, מפעילה את המצלמה, לחיצה ארוכה על מקש ניתוק - פותח תפריט של נעילה/כיבוי/הפעלה מחדש/חירום, לחיצה על אחד ממקשי הווליום, מצלמת תמונה כשהמצלמה פתוחה, לחיצה ארוכה על 0 או המקש האדום FN, מדליקה/מכבה את הפנס, כמובן שניתן לשנות עם האפליקציה שהזכרתי, למכשיר רמקול עוצמתי מאוד!, כמובן לא באיכות של JBL, אך אין ספק שזה יעיל מאוד. למכשיר פלאש עוצמתי בנוסף לפנס שנמצא למעלה.
למכשיר 2 סימים+כרטיס זיכרון, וסוללה עבה ואיכותית, השארתי את המכשיר דולק בשבת, כשברקע רצים אפליקציות עם הרשאה "לסחוט" סוללה, כדוגמת צבע אדום ופיקוד העורף, ומה שירד זה 30% בלבד, שלעומתו שיאומי F22 PRO היה נכבה לי לחלוטין עד מוצ"ש.לאחר שעבדתי על המכשיר, עשיתי לו רוט+קריאה וכתיבה
כאן המקום לציין לטובה את @אני-אני-אני ו @משה-144 המדהימים, שעזרו לי מכל הלב והקדישו לי הרבה מזמנם
עשיתי את המדריך של @שניאור-שמח להוספת חיפוש בהגדרות בלחיצה על כל מקש בהגדרות, ועבד מצויין, כמו כן הסרתי הרבה מאפליקציות המערכת, בפרט שהחליטו להעניק לי ברוב טובם מרבית אפליקציות גוגל, ואפילו גוגל TV... וכמובן, המטרה הראשית שלשמה עשיתי רוט, להכניס תעודות אבטחה של נטפרי.חסרונות שראיתי בינתיים במכשיר:
- העובי כמובן, אין ספק שהוא מהווה שיקול רציני האם לרכוש את המכשיר
- המחיר של המכשיר, יקר מאוד. כ-300$
- חיוג שיחה, לא מתפקד טוב עם המקשים, החלפתי לחייגן true phone והמצב השתפר, לא בצורה מלאה, מאמין שחייגן אחר יכול לפתור את הבעיה.
- אין החלפת פרופילים בשום מקום, רק כשלוחצים על הגבהת/הנמכת ווליום, יש כפתור פרופילים.
- כששמים את המכשיר על חסכון בסוללה, הוא על מצב כהה ללא אפשרות לשנות זאת, כפי שהבנתי ככה זה בכלל הסמארטפונים, אך לי זה מציק במיוחד.
- אני לא יודע אם זה אכן ככה, אך לי מרגיש שיש דיליי מסויים בקבלת SMS
זהו זה חברים, במחשבה לאחור, האם הייתי קונה את המכשיר? לא יודע. הכל עניין של הרגל, קשה לי להתרגל לגודל המסך, אך בעז"ה יהיה בסדר...
לסיום, עשיתי לכם הסרטת מסך, אפשר לצפות בה ביוטיוב (פתוח בנטפרי) כאן
או להוריד אותה כקובץ MP4/לצפות מהדרייב כאן (133 מ"ב, פתוח בנטפרי)
או כוידאו ששוקל פחות,
ככה נראה מכשיר QONQUEST F3 מבפנים.mp4
ככה נראה מכשיר QONQUEST F3 מבפנים.rar
ניתן להגיב כאן בשמחה, ולשאול שאלות ככל העולה על לבכם, ואשתדל לענות על כולם.תודה רבה על הסקירה
אשמח למספר שאלות
1 איך התמונות?
2 יש הקלטת שיחות?
3 איך הקליטה?
4כמה נראלך זמן שימוש בסוללה (שהכול דולק וויפי בלוטוס והמון שיחות?)
5 הוא נטען מהר?
תודה -
@1divid אפשר להגיב גם בלי לצוטט אריכות כזאת...
1 איך התמונות?
איכות מצויינת, פי 2 מF22 Pro לפי המפרט
2 יש הקלטת שיחות?
אין מובנה, אני הוספתי דרך מודול במג'יסק, עובד מעולה ושומעים את שני הצדדים
3 איך הקליטה?
דור 4 רגיל... לא משהו מיוחד, אני עוד לא יודע להגיד בוודאות, כי יש לי שם 2 סימים, אחד נטפרי ללא שיחות, גולן ללא דור 4
4כמה נראלך זמן שימוש בסוללה (שהכול דולק וויפי בלוטוס והמון שיחות?)
יום אחד הוא בטוח יכול להספיק, אצלי יש יישומים שזוללים כמויות סוללה ובכל זאת יום זה מעולה, סוף יום מניחים בתחנת עגינה וסיימנו סיפור
5 הוא נטען מהר?
פחות עקבתי, אני חושב שדי מהיר, שמתי מודול שיגביל לי את הטעינה עד 98% וככה אני רגוע להשאיר אותו בלילה.
-
חיוג שיחה, לא מתפקד טוב עם המקשים, החלפתי לחייגן true phone והמצב השתפר, לא בצורה מלאה, מאמין שחייגן אחר יכול לפתור את הבעיה
אתה יודע אם אפשר להתקין עליו את את החייגן של ה-F21 pro שעובד מצויין עם מקשים?
-
@ישראל-142 לא מאמין.
-
@אזולאי כתב בשיתוף | סקירה של המכשיר חצי טאצ' CONQUEST F3:
@Ykingsmart סקירה מצויינת
אתה פעם ראשונה עם סמארטפון? ככה זה נראה בכל אופן.אף פעם לא עם סמארטפון. היה לי עד כה את הF22 Pro
החסרונות שהזכרת באמת קיימים בכל סמארטפון.
לא הייתי מגזים, אני יודע מה זה סמארטפון... גם אם אין לי כזה בכיס ב"ה
הקטע עם החלפת פרופילים, תחשוב רגע....
בשיומי, אתה יכול להחליף רק ממסך הבית ופה אתה יכול מכל מקום.לא מדוייק. גם בשיאומי יש את זה.
בא לי המכשיר הזה, מתחשק לי לקנות אותו, צעצוע כזה משובח .
(אני חוסך כבר כמה חודשים כדי לקנות משהו טוב, סמארטפון עם מקשים).אני מכיר מישהו שקנה ממש עכשיו את המכשיר הזה, ולא רוצה אותו בגלל העובי, אשמח לתווך ביניכם אם תרצה
מחוות החלקה זה דבר ממש בסיסי, שלדעתי מהווה חיסרון גדול.
לא בעיה להוסיף, יש מדריך מצויין בפורום שאין סיבה שלא יעבוד גם על זה
בחצי טאצ' שלך, לא עשית את זה?
זה משנה את כל השימוש במכשיר...עשיתי לא מזמן, אחרי שאני מעביר אותו הלאה, לא אהבתי בעיקר, שברגע שלוחצים במקלדת במסך לחיצה ארוכה על הנקודה/סמיילים, שנפתח המחוות החלקה במקום להיכנס לזה.
-
שמתי מודול שיגביל לי את הטעינה עד 98% וככה אני רגוע להשאיר אותו בלילה.
סליחה על הסטיה אבל איך שמת. ומה [מודול במגיסק?]
כי זה מאד נחמד.. -
@Ykingsmart וואלה תודה
עבודה מאד יפה -
פוסט זה נמחק!