קליטה בביתר
-
@מוטי-ברנד לא במדויק באזור A למטה יש קליטה מצוינת בעיקר להוט בגלל האנטנה החדשה שהציבו בוואדי אך עוד שלושה חודשים בערך יהיה קליטה מעולה גם לשאר החברות משני סיבות1-שהולכים להתקין אנטנות [עכשיו באמת {מידע אמין}]2-בגלל שסלקום קנו את גולן ויהיה תחרות רצינית וזה הולך להשתפר חזק
-
@יהושע-זופניק אמר בקליטה בביתר:
@מוטי-ברנד לא במדויק באזור A למטה יש קליטה מצוינת בעיקר להוט בגלל האנטנה החדשה שהציבו בוואדי אך עוד שלושה חודשים בערך יהיה קליטה מעולה גם לשאר החברות משני סיבות1-שהולכים להתקין אנטנות [עכשיו באמת {מידע אמין}]2-בגלל שסלקום קנו את גולן ויהיה תחרות רצינית וזה הולך להשתפר חזק
אני בעד!!!!!!!!!!
-
בגלל שהוא חדש הוא רוצה להוכיח את עצמו?
שטויות......
הרי שום דבר לא תלוי בשרים רק בפקידות המשומנת...... -
@מישהו-שמייבין אמר בקליטה בביתר:
בגלל שהוא חדש הוא רוצה להוכיח את עצמו?
שטויות......
הרי שום דבר לא תלוי בשרים רק בפקידות המשומנת......כל מילה לפי ענ"ד
-
@מישהו-שמייבין כשיש מניע אז השרים יודעים גם יודעים לעבוד ופה יש מניע המון המון תלונות מחלונות גבוהים
-
בA למעלה רק לפרטנר דור 3 יש קליטה {גם לא משהו} ולפלאפון יש גם קצת
אך חבל שתנסה לעבור אני כבר ניסיתי את כל החברות והמכשירים ואין לי קליטה רק בפרטנר כנ"ל
בA למטה אין קליטה לרוב החברות בכלל כל הוצאת שיחה לוקחת המון זמן וגם כשמתחברים זה מתנתק כל הזמן ולא שומעים ברור -
https://www.atzuma.co.il/mamalll.
זה עצומה לשיפור הקליטה בביתר
הצביעו ושתפו! -
מה זה יעזור?
-
@יהושע-זופניק אמר בקליטה בביתר:
היום אחרי 7 חודשים שחיכינו ותחלס שום כלום בביתר הקליטה עדיין זבל שלא יתואר כולם שקרנים שם בעיריה ובמשרד התקשורת לא עשו כלום
-
@דוד-דוד-דוד ממש לא נכון הקליטה של הוט מובייל שופרה מאוד באיזור בי 2 בגלל שהוסיפו אנטנה על הגג של העיריה
-
@דוד-דוד-דוד גם בA למטה וגם למעלה שמעתי ..... [תחליף פלאפון]
-
@יהושע-זופניק אמרתי מהנסיון שלי ולכן כתבתי בי 2 אבל יכול להיות שזה בכל ביתר נהיה יותר טוב