קליטה בביתר
-
ומה עם להתקשר לקווים של מוסדות החינוך?
-
@מוטי-ברנד לא מגזים פשוט עשיתי הפניה לטלפון של הבית
-
מה באמת עם המוסדות ?
כל הועידות? -
ובוא לא נדבר על העליה בתשתיות של בזק........
-
-
איזה חברה הכי טובה?
-
@אנינומי אמר בקליטה בביתר:
איזה חברה הכי טובה?
אני בהוט מובייל ופתחתי עוד קו בסלקום ועשיתי הפניה כשאין קליטה ורוב השיחות בכלל לא עברו דרך ההוט וזה ישר הגיע לסלקום
-
למעשה מה הכי טוב?
-
אני בפרטנר וזה ממש פצצה
(האמת שהחלפתי פלאפון מ 230 ל סייף 10 אולי זה עזר לי לפני זה זה עבד לי כמו צב..........) -
@מוטי-ברנד לא במדויק באזור A למטה יש קליטה מצוינת בעיקר להוט בגלל האנטנה החדשה שהציבו בוואדי אך עוד שלושה חודשים בערך יהיה קליטה מעולה גם לשאר החברות משני סיבות1-שהולכים להתקין אנטנות [עכשיו באמת {מידע אמין}]2-בגלל שסלקום קנו את גולן ויהיה תחרות רצינית וזה הולך להשתפר חזק
-
@יהושע-זופניק אמר בקליטה בביתר:
@מוטי-ברנד לא במדויק באזור A למטה יש קליטה מצוינת בעיקר להוט בגלל האנטנה החדשה שהציבו בוואדי אך עוד שלושה חודשים בערך יהיה קליטה מעולה גם לשאר החברות משני סיבות1-שהולכים להתקין אנטנות [עכשיו באמת {מידע אמין}]2-בגלל שסלקום קנו את גולן ויהיה תחרות רצינית וזה הולך להשתפר חזק
אני בעד!!!!!!!!!!
-
@יענקי-ל עד לא מזמן הייתי ממליץ על גולן אך לאחרונה הוט מובייל עולים עליהם
-
ומה אתה אומר על פרטנר?
-
@מוטי-ברנד בעיקרון אסור לכתוב פה פוליטיקה אבל לבקשתך זה פורסם היום
שר התקשורת יועז הנדל* אחרי פניות רבות בנושא הקליטה בביתר עילית, אנשי המשרד ביקרו שם ובקרוב תושבי העיר ייהנו מקליטה. מברך את ראש העיר על שיתוף הפעולה למען התושבים. -
@ברוך2 בלוף ועוד בלוף על גבי בלוף
כי בשכונת רמות בירושלים הם הבטיחו לפני כו"כ חודשים ואפי' עוד לא החלו בהצבת אנטנות וכיו"ב
אז מקווה בשביל תושבי ביתר שזה אצלם כן יהיה מהר אבל כרגע ברמות עדין נהנים מהקליטה "המעולה" -
כנראה שהפעם זה יועיל
כי בהבטחות הקודמות זה היה ממשלת מעבר
ועכשיו זה שר תקשורת חדש......
על כל מקרה אסור לאבד תקוה.............. -
בגלל שהוא חדש הוא רוצה להוכיח את עצמו?
שטויות......
הרי שום דבר לא תלוי בשרים רק בפקידות המשומנת...... -
ישראל קרביצקיהשיב למישהו שמייבין... ב 15 ביוני 2020, 6:13 נערך לאחרונה על ידי ישראל קרביצקי
@מישהו-שמייבין אמר בקליטה בביתר:
בגלל שהוא חדש הוא רוצה להוכיח את עצמו?
שטויות......
הרי שום דבר לא תלוי בשרים רק בפקידות המשומנת......כל מילה לפי ענ"ד
40/62