מדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!
-
@תודה-לבורא-עולם
ראשית - תודה רבה!
שנית, הפיתרון שלך מועיל גם לפתוח חשבון חדש, או רק לעשות אימות דו שלבי למי שכבר פתח? -
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!:
@צדיק-וטוב-לו-0 התוכנה כאן פשוטה מאוד, ולא מסובך כלל לשימוש..
כוונתי בעיקר לכאלו שאין להם נוקיה, וצריכים כל פעם להפעיל את סביבת העבודה ואח"כ את היישום.
כמו"כ ביישום שקישרתי, יש אפשרות לעשות סיסמא קבועה שמגינה על הקודים.בכל מקרה הקטע הוא שזה לא סותר, אפשר לעשות גם בפלאפון, גם על המחשב (הן בתוכנה ש @צדיק-תמים הביא, הן בצורה שאתה הבאת) - וזה ינפיק את אותו קוד.
ככה שגם אם מכשיר אחד מתקלקל - יש לך עדיין איך להכנס.למיטיבי לכת:
אפשר גם לשמור את הקוד הארוך של גוגל, ואז במקרה חירום להפעיל תוכנה כזו מחדש, להכניס את הקוד, והופה - יש לכם קוד זמני. -
@תודה-לבורא-עולם הבנתי נכון, שזה פועל גם בC2 שלא מחובר לאינטרנט?
-
@שאול-208 כתב במדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!:
השאלה הנשאלת היא האם באמת לא אין שום תוכנה שעושה את הפעולה הזו גם בלא ההתעסקות עם קובץ ה JAR ?
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!:
@תודה-לבורא-עולם
לא שלי:@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
פירטתי כאן הוראות שימוש בתוכנה הניידת: https://forum.netfree.link/post/134507
לאחר מכן אתה שם אותה באונקי ומפעיל הצפנת ביטלוקר עליו דרך סייר הקבצים (אפשרי בווינדוס פרו בלבד)
עריכה: יש אופציית הצפנה מובנית בתוכנה, ייתכן שזה מספיק -
@שאול-208 כתב במדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!:
השאלה הנשאלת היא האם באמת לא אין שום תוכנה שעושה את הפעולה הזו גם בלא ההתעסקות עם קובץ ה JAR ?
בזמנו השתמשתי עם התכונה הנל לקבצים של נוקיה, ע"י שהגדרתי שכל .jar יפתח באמצעות התוכנה, וזה עבד, וביום בהיר הפסיק, ומאז לא הצלחתי יותר. כנראה שקשור לגאווה.
-
-
תוכנה נוספת שכדאי מאד לראות, הביא הרב @chv כאן:
https://mitmachim.top/post/799471 -
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!:
לבעלי מכשיר נוקיה C2 / 208 שתומך בהתקנת אפליקציות.
אלוף אחי תודה!
-
-
חלק 2. לאלו שאין להם מכשיר נוקיה כנ"ל.
מכיון שראיתי שאין פתרון מספיק נוח למחשב אז הכנתי תוכנה מיוחדת בשביל זה.
התוכנה ניידת ומייצרת קובץ שבו נשמר הטוקן שהזנתם.
להורדה: מחולל קוד זמני.exe
נ.ב. הכנתי את זה בפייתון שזה פחות השפה שאני משתמש בה כך שנעזרתי בבינה מלאכותית... למעוניינים הנה הקוד של התוכנה אתם מוזמנים לערוך אותה כאוות נפשכם... מחולל קוד זמני.py
-
@דוד-5555
מדהים, פשוט וקל.- כדאי לפתוח על זה פוסט נפרד.
- אי אפשר להדביק טוקן (בהעתק הדבק), וזה מעצבן נורא לכתוב 50 אותיות ומספרים.
- אולי גם כדאי לגלות לציבור, שהוא טוען אוטומטי את הקובץ 'טוקן' שבאותה תיקיה שלו.
- אולי כדאי לאפשר תמיכה בכמה טוקנים (מה, אני היחיד שיש לי יותר ממייל אחד ?)
(ואגב, לטענה שאין 'פתרון נח', לא הייתי אומר, יש למשל את KEEPASSXC)
-
@צדיק-וטוב-לו-0
בעזרתו של המודל שיפרתי קצת את מה ש-@דוד-5555 היקר הביא
OTP.exe
נ.ב התוכנה ניידת והיא יוצרת קבצים נוספים בתיקיית ההרצה של התוכנה -
@פיהוק כתב במדריך | הפעלת אימות דו שלבי בחשבון גוגל לבעלי טלפון כשר - ללא צורך בסמארטפון / סמס / אימות קולי - אופליין!!:
@צדיק-וטוב-לו-0
בעזרתו של המודל שיפרתי קצת את מה ש-@דוד-5555 היקר הביא
OTP.exe
נ.ב התוכנה ניידת והיא יוצרת קבצים נוספים בתיקיית ההרצה של התוכנהתוכל לתת את הקוד? מה השיפורים?
-
@צדיק-וטוב-לו-0
אתה צודק לגמרי,
לא הצלחתי לחשוב על פיתרון אחר. -
כעת סיימתם להגדיר את המאמת
אך בכדי שתוכלו להשתמש במאמת
תצטרכו להפעיל את האימות דו שלבי בחשבון שלכם!!
אז בואו נתקדם אלאה בס"ד...!
Spoiler- חזרו ללשונית "אבטחה" בחשבון גוגל. - ולחצו על "אימות דו שלבי"
לחצו על "יש להפעיל אימות דו שלבי"
לחצו על "דלג"
וזה מה שקורה לי-
מה עושים?
(מקווה שזה ברור מספיק) -
רעיון לC2 במקום להקליד את כל האותיות באנגלית חיברתי את הטלפון למחשב ואז פשוט להעתיק את כל שורת "הקוד" לתוך הטלפון {SMS שם קובץ} ואז בעריכה בתוך הטלפון יש אפשרות להעתיק ולהדביק במקום המיועד ואחר כך לצאת מהתוכנה ולהיכנס שוב (אני הייתי צריך פעמיים) ואז בעריכה הוא מראה סימני שאלה שנוספו על הקוד ופשוט למחוק את הסימני שאלה ובום! הרבה יותר מהר.....