להורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia
-
@דוכי
אם כך אז כנראה חסר לך רכיב לתצוגה, תוריד ותתקין את זה.ואם מופיע לך שכבר קיים אצלך, אז כנראה מה שמותקן אצלך הוא ישן, ולכן:
- בעמוד https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/webview2 , בחר ``Evergreen Bootstrapper'' ולחץ על הורדה (עליך לגלול ולאשר לפני תחילת ההורדה).
- הפעל את הקובץ שהורד כמנהל . זה ייקח כמה שניות / דקות ויעדכן את webview2 ברקע.
בהצלחה
-
@דאנציג כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
@דוכי
אם כך אז כנראה חסר לך רכיב לתצוגה, תוריד ותתקין את זה.ואם מופיע לך שכבר קיים אצלך, אז כנראה מה שמותקן אצלך הוא ישן, ולכן:
- בעמוד https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/webview2 , בחר ``Evergreen Bootstrapper'' ולחץ על הורדה (עליך לגלול ולאשר לפני תחילת ההורדה).
- הפעל את הקובץ שהורד כמנהל . זה ייקח כמה שניות / דקות ויעדכן את webview2 ברקע.
בהצלחה
תודה, אך שני הקישורים שהבאת מביאים לי דף חלק. [נטפרי?]
-
@דוכי כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
הקישור הראשון לא ירד, רק השני,
-
@דאנציג כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
@דוכי כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
הקישור הראשון לא ירד, רק השני,
עדיין אותה תוצאה
-
@דוכי
לא יודע, תנסה להפעיל מחדש את המערכת.
אגב, מומלץ לפתוח נושא בגיטהב של התוכנה (אם חסום תבקש מנטפרי שיפתוח [לי הם פתחו]), המפתח קשוב לבעיות, ועונה עליהם בצורה הכי מושלמת.כעת ראיתי שכתבתם להפעיל כמנהל המערכת, וכך אני עושה כעת, לפחות אני רואה שהקובץ יורד, מה שלא היה קודם. נמתין שיסיים ונראה אם זה הועיל.
עדכון - הבעיה חוזרת שוב כדלעיל.
-
-
@נוכחות
כן, פשוט וקל, אתה יכול להוריד את המודל שאתה מעוניין בו, ולבחור (בהגדרות) בכל תמלול באיזה מודול להשתמש.אם הבנתי נכון יש הגדרות לתוכנה? כיצד מגיעים לזה?
ואולי אם כבר הגעתי לזה אשמח לדעת למה התוכנה VIBE לתמלול קבצים לא מצליחה להיפתח אצלי במחשב אם מישהו נפגש בפתרון לזה.עריכה:
אני השתמשתי עם התוכנות הנ"ל בשרשורים הקודמים, אנסה שוב לחקור את התוכנה בפוסט הזה ואת המודולים שלה. -
@נוכחות כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
אם הבנתי נכון יש הגדרות לתוכנה? כיצד מגיעים לזה?
ישנם שני סוגי הגדרות, הגדרות ראשיות זה בשלוש נקודות למעלה (יפתח חלון עם הכיתוב 'הגדרות' שצריך ללחוץ עליו), ולאחר שמוסיפים קובץ, ניתן לבחור הגדרות ספציפיות ופרמטרים יחודיים דווקא לו, וזה בכיתוב שמתחת לשם הקובץ.
-
@נוכחות כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
אשמח אם מישהו יודע תשובה לשאלה טכנית פשוטה.
אם הבנתי נכון העלו כאן את התוכנה בשני מודולים, במודול של אופן -אי ובמודול של עברית - אי,
האם יש דרך הלתקין במחשב את 2 המודולים על אותו המחשב?
בינתיים מותקן אצלי רק המודול שהעלו בתחילת השרשור.כן.
-
לידיעת הציבור:
חלק מהקריסות של התוכנה [בתחילת תמלול] נובעות ממחסור בראם.
המפתח יצר מודל חדש, המבוסס על "עברית AI", אך מכווץ [לטענתו, הפגיעה בדיוק היא נמוכה].
הנה מה שהוא כתב לי, והקישור להורדת המודלאגב הדברים, עיי"ש שהוא גם יצר ספריה להמרת טקסט לקול, וספריית ניקוד, דברים חמודים ממש! אבל אל תספימו את השרשור, בבקשה!