להורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia
-
@דוכי כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
התקנתי את וייב גירסה 2.6 והיא נפתחת ומיד נסגרת.
הסרתי והתקנתי גרסה 2.3, והיא נפתחת באופן תקין.
התוכנה מבקשת לעדכן לגירסה החדשה, עידכנתי, ושוב התוכנה קרסה...יש הסבר למה זה קורה?
למה שלא תפנה למפתח בגיט? הוא מאוד פעיל ועוזר.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
@דוכי לא טוב.
היום יום שישי, סיכוי גדול שיענה לך בשבת.
הוא יהודי.צודק, אבל פניתי אליו אתמול. במחשבה שניה הייתי פונה במוצ"ש.
-
@י-פל כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
@דוכי כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
פניתי למייל שלו, ואני ממתין לתשובה. חשבתי שאולי כאן מכירים את הבעיה.
למה למייל?
למה לא בגיט? גם אחרים יראו את הבעיה, הפתרון יהיה לכולם, והוא ישמח לעזור!בגיט אני פחות מורגל...
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | תוכנת התמלול אופליין עם ממשק הטובה ביותר - ובפרט לבעלי כרטיס nvidia:
@דוכי תכתוב לו שאתה חרדי, ומבקש לא לענות לך בשבת.
תודה @צדיק
-
התקנתי את וייב גירסה 2.6 והיא נפתחת ומיד נסגרת.
הסרתי והתקנתי גרסה 2.3, והיא נפתחת באופן תקין.
התוכנה מבקשת לעדכן לגירסה החדשה, עידכנתי, ושוב התוכנה קרסה...יש הסבר למה זה קורה?
המפתח עבר לצורה שונה שמשתמשת בVULKAN (משהו כזה), ולפי טענתו במחשבים שזה עובד, זה הרבה יותר מהר, אבל אצלי ואצל עוד רבים זה לא עובד, הפתרון (שעבד אצלי) זה לשנות בהגדרות את הGPU שיהיה על 0, ולא 1 או 2.