בקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?
-
@א-ר כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
@דוכי כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
בעיה נוספת ב- 225 -
אם הנמכת את הקול של המכשיר לפני השינה [ע"י סולמית ארוכה, והנמכה. דבר מסורבל בפ"ע שכבר נכתב ע"ז לעיל] ולא יצאת מהחלון של ההנמכה, אל תצפה שהשעון מעורר יעיר אותך בבוקר...
אגב, זה באג שהוא כנראה מוטציה שלילית עוד מה-C2...במצב רטט השעון מעורר מצלצל
(אצלי גם במושתק אבל זה באג בקודם לא היה)
אבל ב235 יש פרופיליםגם אצלי במושתק זה עובד, רק שאם לא יצאת מהחלון של ההשתקה - זה לא עובד.
בנוגע למצב רטט - איך עושים מצב רטט? -
אני קניתי 2 נוקיות 215 מאליאקספרס ב-161 ש"ח לשניהם שהגיעו לפני שבוע. החלפתי את ה IMEI לפי המדריך המצויין פה:
https://mitmachim.top/topic/69462/מדריך-שינוי-imei-לmokia-215-225
שמתי את ה IMEI של נוקיה 215 אחרת (כשרה) שיש לנו ורק החלפתי את הספרה האחרונה והכל עובד פיקס כבר שבוע.
בתוכנה שאיתה משנים אפשר לשנות גם ל- 225 וגם ל- 235 ול- 220 (שזה 235 בלי מצלמה).לגבי התוכנה - אני לא יודע איך אני יכול להוריד את התוכנה מה 215 הכשר ולצרוב אותה על 2 ה 215 הלא כשרים אבל בסופו של יום לא כ"כ אכפת לי שיש סמלים של פייסבוק ודפדפן סידרתי לבנות את האייקונים ככה שהם יהיו למטה ולא איך שפותחים את התפריט וממילא עם סים כשר זה לא עובד וגם אם זה עובד מי ירצה להשתמש בדפדפן בטלפון המצ'וקמק הזה לעשות משהו אין לי מושג אבל זה יותר כפרת עוונות מעוונות
אני קניתי מהלינק הזה - אני רואה שהוא כבר העלה את המחיר ל- 60 דולר לטלפון (איזו הגזמה) אבל זה היה 25 כשקניתי.
https://www.aliexpress.com/item/1005006966357523.htmlהנה ראיה, יוצא פחות מ-22 דולר אחרי שהשתמשתי במטבעות וקופונים:
בכל מקרה אני עכשיו מחפש לקנות 235 בזול (עד 200 ש"ח באלי) כדי לעשות גם עליו את הניסוי ואם זה עובד אז לאט לאט נוכל סוף סוף להפתר מכל הטלפונים שהם לא Type-C ולהפסיק להעביר כבלים כל היום מאחד לשני
-
כן אני בטוח שהצלחתי והילדה שלי חוגגת עם הטלפון הכחול-ירוק המעלף שלה כבר שבוע. כאמור קניתי נוקיה 215 מהלינק למעלה ושיניתי לפי המדריך את ה IMEI2 ושמתי את הסים הכשר ב- SIM2 והכל עובד פיקס. אנחנו בפרטנר.
זה די פשוט לשנות את ה IMEI דרך המדריך - אחרי שלוחצים על ה SERVICE מחברים את הטלפון כשהוא כבוי ותוך כמה שניות הוא מזהה אותו ועושה את כל הפעולה - הוא כן נתקע באופן די מלחיץ על המסך האדום כאילו הוא עדיין תוך כדי עבודה - אני מחכה 20 שניות בערך (אין פה מדע, כנראה מספיק שביב שניה אבל בשביל הבטחון) ואז אני מנתק.
אחרי זה אני מנתק את הסוללה ומחבר מחדש (כן, מלחיץ, הטלפון לא נדלק מלחיצה רגילה ישר אחרי התהליך) ואז מדליק והופ יש IMEI חדש והכל עובד פיקס.. ואז אפשר לכבות ולהדליק רגיל דרך הכפתור לא צריך את כל הבלאגן.זה די קל לוודא שה IMEI השתנה זה #06 בכל הנוקיות בעולם.
-
לאאאא תשקיע דקה לקרוא את ההודעה המקורית - רשמתי שבתוכנה שאיתה מחליפים ל- 215 יש אפשרות להחליף גם ל- 220 ול- 235. לא יודע אם זה עובד או לא. עשיתי ניסוי "זול" עם 2 טלפונים של 215 שבהם זה כן עבד ואני מתכנן לעשות ניסוי על 235 לכשאני אמצא אחד במחיר משתלם.
בקיצור - אני עשיתי רק על 215 וזה עובד פיקס. לא ניסיתי על שום דגם אחר. לא סוחר טלפונים כולה בנאדם פרטי שאוהב לחסוך כסף גם על חשבון זמן ששווה יותר מכסף
-
@dgemu כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
בכל מקרה אני עכשיו מחפש לקנות 235 בזול (עד 200 ש"ח באלי) כדי לעשות גם עליו את הניסוי ואם זה עובד אז לאט לאט נוכל סוף סוף להפתר מכל הטלפונים שהם לא Type-C ולהפסיק להעביר כבלים כל היום מאחד לשני
תנסה כאן
תוסיף את הקופון CDIL1
וקיבלת את המכשיר ב180 ש"ח -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
השקעתי כהרגלי לפני ששאלתי.
אז סליחה חשבתי שכתבתי בצורה די ברורה שכל מה שעשיתי זה קניתי 215 וניסיתי על 215 ושכל מה שראיתי זה שבאמצעות התוכנה אפשר (יענו יש אפשרות ב Drop box) לעדכן גם 220 ו-235. אם זה יעבוד? לא יודע.
@cool כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
@dgemu אתה בטוח שאפשר גם ל235?
ל215 אנחנו יודעים שאפשר, השאלה היא מאיפה אתה לוקח את הקביעה שאפשר גם ל235?לא בטוח ולא בטיח רק ראיתי שיש את האפשרות. אם זה לא עובד זה לא עובד וצריך לחכות לדרייבר מתאים או לעדכון גרסא.
יש אחלה קופון היום של 8 דולר הנחה בקניה מעל 69 דולר אני אחפש עוד משהו לקנות ואני אזמין גם את הטלפון בלנ"ד.
ד"א אם יש לך כזה ואתה באיזור רחובות ואתה רוצה שאני אעשה עליו ניסויים זה גם אפשרי. אני אמנם בנאדם מהשורה אבל אני כן מהנדס תוכנה כבר 20 שנה עם אי אלו קומבינות בשרוול. ועם זאת אם זה לא עובד אז זה לא עובד..