בקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?
-
@cool כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
@יוני123 שיחות חירום בלבד?
מה הכוונה, יש סימון של קליטה וכשאתה מנסה לחייג אתה שומע תקליט? או שאין סימון של קליטה בכלל?היה סימון של קליטה וכשניסיתי לחייג נאמר "מכשירך חסום לשיחות..."
התקשרתי לרמי לוי ושחררו.
תודה על העזרה! -
@חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
@דוכי זה באג אחד ב225 מתוך הרבה באגים...
אולי משם נגזר השם של המכשיר - 225 באגים...
[אם ככה אז כבר ה-215 עדיף... ] -
@דוכי כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
בעיה נוספת ב- 225 -
אם הנמכת את הקול של המכשיר לפני השינה [ע"י סולמית ארוכה, והנמכה. דבר מסורבל בפ"ע שכבר נכתב ע"ז לעיל] ולא יצאת מהחלון של ההנמכה, אל תצפה שהשעון מעורר יעיר אותך בבוקר...
אגב, זה באג שהוא כנראה מוטציה שלילית עוד מה-C2...במצב רטט השעון מעורר מצלצל
(אצלי גם במושתק אבל זה באג בקודם לא היה)
אבל ב235 יש פרופילים -
@א-ר כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
@דוכי כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
בעיה נוספת ב- 225 -
אם הנמכת את הקול של המכשיר לפני השינה [ע"י סולמית ארוכה, והנמכה. דבר מסורבל בפ"ע שכבר נכתב ע"ז לעיל] ולא יצאת מהחלון של ההנמכה, אל תצפה שהשעון מעורר יעיר אותך בבוקר...
אגב, זה באג שהוא כנראה מוטציה שלילית עוד מה-C2...במצב רטט השעון מעורר מצלצל
(אצלי גם במושתק אבל זה באג בקודם לא היה)
אבל ב235 יש פרופיליםגם אצלי במושתק זה עובד, רק שאם לא יצאת מהחלון של ההשתקה - זה לא עובד.
בנוגע למצב רטט - איך עושים מצב רטט? -
אני קניתי 2 נוקיות 215 מאליאקספרס ב-161 ש"ח לשניהם שהגיעו לפני שבוע. החלפתי את ה IMEI לפי המדריך המצויין פה:
https://mitmachim.top/topic/69462/מדריך-שינוי-imei-לmokia-215-225
שמתי את ה IMEI של נוקיה 215 אחרת (כשרה) שיש לנו ורק החלפתי את הספרה האחרונה והכל עובד פיקס כבר שבוע.
בתוכנה שאיתה משנים אפשר לשנות גם ל- 225 וגם ל- 235 ול- 220 (שזה 235 בלי מצלמה).לגבי התוכנה - אני לא יודע איך אני יכול להוריד את התוכנה מה 215 הכשר ולצרוב אותה על 2 ה 215 הלא כשרים אבל בסופו של יום לא כ"כ אכפת לי שיש סמלים של פייסבוק ודפדפן סידרתי לבנות את האייקונים ככה שהם יהיו למטה ולא איך שפותחים את התפריט וממילא עם סים כשר זה לא עובד וגם אם זה עובד מי ירצה להשתמש בדפדפן בטלפון המצ'וקמק הזה לעשות משהו אין לי מושג אבל זה יותר כפרת עוונות מעוונות
אני קניתי מהלינק הזה - אני רואה שהוא כבר העלה את המחיר ל- 60 דולר לטלפון (איזו הגזמה) אבל זה היה 25 כשקניתי.
https://www.aliexpress.com/item/1005006966357523.htmlהנה ראיה, יוצא פחות מ-22 דולר אחרי שהשתמשתי במטבעות וקופונים:
בכל מקרה אני עכשיו מחפש לקנות 235 בזול (עד 200 ש"ח באלי) כדי לעשות גם עליו את הניסוי ואם זה עובד אז לאט לאט נוכל סוף סוף להפתר מכל הטלפונים שהם לא Type-C ולהפסיק להעביר כבלים כל היום מאחד לשני