בקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?
-
@87937 כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
@mdy כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
בדקתי בפון.
לא הבנתי
@mdy כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
הכנסתי בסים1 ועובד
אתה יכול לכתוב פה מה ה9 ספרות הראשונות של שני הIMEI ?
איך בודקים? על המדבקה זה לפני השינוי.
אני אמרתי לו למה לשנות -
@cool כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
כמה שאלות.
הגודל הפיזי של ה235 הוא כמו ה215?קצת יותר רחב גובה אני לא בטוח
יש לו גם את הקטע המעצבן של ה215 שהכפתור של הניתוק נועל את המקשים?
צריך 2 לחיצות כמו ב105
יש סיכוי להפעיל עליו יישומים כמו תפילון, לוח עברי ועוד?
בו עצמו לא אולי דרך הענן אלא אם מישהו יכול לעשות גרסה עם
-
-
היי,
אתמול עשיתי קצת שיעורי בית ודיברתי עם כמה מומחים ב discord.
עולמות הנוקיה ה"ישנים" (feature phone) עם מערכת הפעלה s30/s40/s30+ (לא ה KaiOS החדשה אך האיטית שלהם) מתחלקים בגדול לכמה קבוצות:הישנים (עד שמיקרוסופט קנתה את נוקיה וקצת אחרי) - מריצים מערכת הפעלה S30 או S40 שיכלו להריץ java - כמו C2, 208 וכו'. באופן מפתיע הם יותר מתקדמים מבחינת מה שאפשר להוסיף עליהם מכל הטלפונים החדשים יותר.
האמצעיים (אחרי שמיקרוסופט קנתה את מיקרוסופט עד בערך 2020) - ערכת שבבים של Mediatek - מריצים S30+ - יש אפשרות לשים עליהם משחקים ותוכנות מסוג VXP אחרי שחותמים אותם עם ה IMSI של הסים (זה לא IMEI, שזה מספר בטלפון, זה IMSI שזה מזהה סים - ומחלצים אותו עם אנדרואיד ישן בד"כ) - בואו נגיד שזה לא שווה את ההשקעה ואין כ"כ הרבה מכשירים שמריצים את זה. אפשר לבדוק בהגדרות -> מערכת -> אודות -> מידע על המוצר איזה מעבד זה. יופיע תחת "מספר הקושחה".
הכמעט חדשים - כל ה Nokia 4G ולמעשה מ-2020 בערך כל הנוקיות הם עם מעבד של Unisoc שמריצים S30+ - באופן מצער אין להם יכולת להריץ שום תוכנה או משחק מעבר למה שקודד וקומפל למעבד הזה והוכנס כחלק ממערכת ההפעלה.. לכן אין בכל ה 215 ו- 225 שום אפשרות לשים שום משחק או תוכנה.
החדשים חדשים - באפריל 2024 HMD השיקו איזו חרטה של cloud שדרכה יהיה אפשר להוריד משחקים - זה לא יהיה פתוח בכל ה region-ים (למשל באירופה זה יהיה סגור יהיה במקום זה opera mini) - מה יגיע לארץ איך וכיצד עוד לא ברור.. האם יהיה אפשר להשתמש במה שהורד בהם גם ב- 225 או 215 הישנים (שלא קיבלו cloud apps)? הכל טרם ידוע. בינתיים חוץ מבלבולי מח אין כלום.
מה שכן יש גם דגמי 225 ו-215 חדשים עם type-C ו cloud apps. לצערי מה שאני קניתי הוא לא כזה (בווהוו!!) כנראה בגלל זה היה מבצע כזה שווה שמעיפים סטוקים ישנים.
-
@dgemu כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
אתמול עשיתי קצת שיעורי בית ודיברתי עם כמה מומחים ב discord.
ישר כוח, אתה עושה נהדר סדר בבלגן.
אוסיף כמה דברים.@dgemu כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
הישנים (עד שמיקרוסופט קנתה את נוקיה וקצת אחרי) - מריצים מערכת הפעלה S30 או S40 שיכלו להריץ java - כמו C2, 208 וכו'. באופן מפתיע הם יותר מתקדמים מבחינת מה שאפשר להוסיף עליהם מכל הטלפונים החדשים יותר.
או Symbian או Asha. אותו עיקרון.
האמצעיים (אחרי שמיקרוסופט קנתה את מיקרוסופט עד בערך 2020) - ערכת שבבים של Mediatek - מריצים S30+ - יש אפשרות לשים עליהם משחקים ותוכנות מסוג VXP אחרי שחותמים אותם עם ה IMSI של הסים (זה לא IMEI, שזה מספר בטלפון, זה IMSI שזה מזהה סים - ומחלצים אותו עם אנדרואיד ישן בד"כ) - בואו נגיד שזה לא שווה את ההשקעה ואין כ"כ הרבה מכשירים שמריצים את זה. אפשר לבדוק בהגדרות -> מערכת -> אודות -> מידע על המוצר איזה מעבד זה. יופיע תחת "מספר הקושחה".
הכמעט חדשים - כל ה Nokia 4G ולמעשה מ-2020 בערך כל הנוקיות הם עם מעבד של Unisoc שמריצים S30+ - באופן מצער אין להם יכולת להריץ שום תוכנה או משחק מעבר למה שקודד וקומפל למעבד הזה והוכנס כחלק ממערכת ההפעלה.. לכן אין בכל ה 215 ו- 225 שום אפשרות לשים שום משחק או תוכנה.
יש גם את אלו עם הקוואלקום, הKaiOS, עליהם אפשר להריץ אפליקציות מיוחדות שנכתבו אליהם. (הזכרת אותם רק בהתחלה)
החדשים חדשים - באפריל 2024 HMD השיקו איזו חרטה של cloud שדרכה יהיה אפשר להוריד משחקים - זה לא יהיה פתוח בכל ה region-ים (למשל באירופה זה יהיה סגור יהיה במקום זה opera mini) - מה יגיע לארץ איך וכיצד עוד לא ברור.. האם יהיה אפשר להשתמש במה שהורד בהם גם ב- 235 ו ב 225 או 215 הישנים (שלא קיבלו cloud apps)? הכל טרם ידוע. בינתיים חוץ מבלבולי מח אין כלום.
א. גם הם S30+ על Unisoc
ב. פועל בישראל.
ג. ככל הידוע לי, אין כזה דבר 235 ישן (אא"כ אתה מדבר על Lumia 235, שזה סמארטפון).לגבי הCloud - לא עובד בלי אינטרנט.
למעשה זה קיצורי דרך לאפליקציות שרצות בצד שרת בלבד.
לא יעבוד על הישנים יותר, אא"כ יוסיפו את זה להם בעדכוני קושחה. -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
ג. ככל הידוע לי, אין כזה דבר 235 ישן (אא"כ אתה מדבר על Lumia 235, שזה סמארטפון).
צודק התכוונתי שדברים שמורידים ב- 235 יעבדו גם ב- 225 או 215 הישנים. המשפט יצא עקום. עדכנתי.
לגבי הCloud - לא עובד בלי אינטרנט.
למעשה זה קיצורי דרך לאפליקציות שרצות בצד שרת בלבד.אההה אז אי אפשר יהיה להוריד משחקים באופן קבוע למכשיר? קיצר נשארנו עם מכשיר בלי שום עדכונים כמו הדרעק הנוכחי? מצד אחד באסה מצד שני חוסך את כל הנסיונות וכל השעות של לעבור על מלא משחקים מיותרים ולהעביר אחד לשני כמו ב C2 כאילו זו התעסקות נחמדה כדי לשרוף קצת זמן אבל זה לא קצת.
-
אההה אז אי אפשר יהיה להוריד משחקים באופן קבוע למכשיר? קיצר נשארנו עם מכשיר בלי שום עדכונים כמו הדרעק הנוכחי? מצד אחד באסה מצד שני חוסך את כל הנסיונות וכל השעות של לעבור על מלא משחקים מיותרים ולהעביר אחד לשני כמו ב C2 כאילו זו התעסקות נחמדה כדי לשרוף קצת זמן אבל זה לא קצת.
לא להוריד כל פעם.
הסמל יופיע לך בתפריט.
הוא פשוט לא יעבוד בלי אינטרנט -
@תקום כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
איזה באסה
כבר בנינו על טלפון מקשים עם נגן טוב
פלוס לוח שנה עברי ותפילון
אנדרואיד יכול להיות כשר אם חוסמים אותו נכון.
וד"ל.הלואי שיעשו את זה
כמובן בצורה שיעמוד בדרישות של הועדות
בעיקר שאין טלפון דומה לא כשראולי אתה מתכנן לנו משהו.. -
@תקום כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
איזה באסה
כבר בנינו על טלפון מקשים עם נגן טוב
פלוס לוח שנה עברי ותפילון
אנדרואיד יכול להיות כשר אם חוסמים אותו נכון.
וד"ל.כנגד כל מומחה בחסימה, יש מומחה ב'לא תחסום'... שידע איך לפרוץ...
אין תחליף לטלפון טיפש...מעבר לבעיה הידועה והמוכרת - מי שמתרגל לסמארטפון, מכאן רק 'מתדרדר'... אני מכיר לא מעט שהתחילו עם חסום, והיכן הם היום? ה' ירחם.
-
@דוכי כתב בבקשת מידע | נוקיה 225 ב- 164 ש"ח מאליאקספרס - צריך שינוי תוכנה?:
כנגד כל מומחה בחסימה, יש מומחה ב'לא תחסום'... שידע איך לפרוץ...
עד רמה מסויימת, שהחסימה טכנית בלתי ניתנת לעקיפה (טוב, אא"כ יש לך ציוד באלפי שקלים).
אין תחליף לטלפון טיפש...
נכון
מעבר לבעיה הידועה והמוכרת - מי שמתרגל לסמארטפון, מכאן רק 'מתדרדר'... אני מכיר לא מעט שהתחילו עם חסום, והיכן הם היום? ה' ירחם.
נכון.
אבל זה שטלפון מופעל על ידי מערכת הפעלה מסויימת לא הופך אותו לסמארטפון.
התכונות שבו הופכות אותו לסמארטפון.
זה אומר שאם יהיה לי מכשיר מקשים חסום הרמטית, שבמקרה מריץ אנדרואיד - הוא מש לא סמארטפון -
@מישהו12 ראה ערך השיאומי הכשר שמופעל על אנדרואיד וחסום הרמטית.
ובכל זאת......
אני חושב שהוא פתח פתח ללא מעט פרצות.היית מאד עדין בהגדרה...
תקרא מה כותבים על ראשי הישיבות המכירים את המצב מקרוב - ותבין שהוא יצר שבר גדול מאד.
-
@מישהו12 ראה ערך השיאומי הכשר שמופעל על אנדרואיד וחסום הרמטית.
ובכל זאת......
אני חושב שהוא פתח פתח ללא מעט פרצות.הוא לא חסום הרמטית.
והיה אופציה לקנות מכשירים שנראים אותו הדבר פתוחים לחלוטין.
וזה יצר טשטוש.