בקשת מידע | גלישה לכתובת מסויימת דרך IP של השרת שלי אתר שפתוח רק לשרת שלי
-
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | גלישה לכתובת מסויימת דרך IP של השרת שלי אתר שפתוח רק לשרת שלי:
יש לי אתר שפתוח לגלישה רק מה IP של השרת שלי
השאלה האם אני יכול לגלוש מהמחשב האישי שלי לכתובת ההיא דרך ה IP של השרת שלי?
נ.ב.אני בנטפרי, אשמח לשמוע איך (/האם) אני יכול, ואפילו אם לא - אז סתם להחכיםדרך VPN אישי שתבנה ויעביר אותך דרכו [כמו VPN רגיל].
תצטרך לבנות משהו ואז לקבל אישור מיוחד מנטפרי לעבוד איתו כי עקרונית כל VPN נחסם [מטעמים מובנים].
הייתי ממליץ לך להריץ מחשב וירטואלי באתר [נקודת ניהול מוגנת] ואז להתחבר אליו וממנו לעבור לאתר שלך.
בהצלחה! -
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | גלישה לכתובת מסויימת דרך IP של השרת שלי אתר שפתוח רק לשרת שלי:
@MERS כתב בבקשת מידע | גלישה לכתובת מסויימת דרך IP של השרת שלי אתר שפתוח רק לשרת שלי:
דרך VPN
לא קשור משהו לפרוקסי?
קצת שונה.
בכל מקרה כמו שכתבתי זה לא רלוונטי.
א. זה לבנות משהו מתאים.
ב. הסיכויים שנטפרי יפתחו וכו 'קלוש.
ג. במה מדובר בדיוק למה א"א להוסיף גם IP שלך ותעשה IP קבוע? -
@MERS כתב בבקשת מידע | גלישה לכתובת מסויימת דרך IP של השרת שלי אתר שפתוח רק לשרת שלי:
להוסיף גם IP שלך
כי אני לא רוצה
תעשה IP קבוע
גם בגלל שאני לא הולך לשלם רק בשביל זה, וגם יש לי סטיק והספק שלי לא יכול לתת IP קבוע לסטיק
-
להוסיף גם IP שלך
כי אני לא רוצה
תעשה IP קבוע
גם בגלל שאני לא הולך לשלם רק בשביל זה, וגם יש לי סטיק והספק שלי לא יכול לתת IP קבוע לסטיק
אז אני חושב שרק חיבור באמצעות מכונה וירטואלית על השרת.
או אמצעי אבטחה אחר במקום IP.במה מדובר אולי נוכל לעזור בזה?