איך מוחקים תוכנת עמדת סייפר
-
@שמואל צודק.. זה מה שעשיתי לו עכשיו וזה חזר לעבוד..
הורדתי את הקובץ מפה:https://tchumim.com/assets/uploads/files/1554063365060-blockacd.reg
ומחקתי את מה שהיה כתוב שם..
ולגבי לבדוק את התוכנה אני מתקין אותה הרבה אצלי לבדוק דברים ומה שצריך פשוט לעשות זה להוריד את כל ההגבלות בהתקנה פה:
ולהחזיר את נוחות הגישה בקובץ שבהודעה שלי מקודם.. ולהפעיל כמנהל..
זה בעצם ההיתרון של התוכנה שהיא חוסמת המון דברים כדי לא לתת חלילה גישה לא מורשת למשתמשים למחשב מצד שני מי שרק רוצה לבדוק זה עושה לו בעיות...
הייתי צריך אולי להדגיש את זה בפוסט שהעלתי בעניין (אני יתקן עכשיו)וסורי אם בגללי הסתבכתההה
-
@פקז כתב באיך מוחקים תוכנת עמדת סייפר:
@bbn כתב באיך מוחקים תוכנת עמדת סייפר:
@שמואל צודק.. זה מה שעשיתי לו עכשיו וזה חזר לעבוד..
הורדתי את הקובץ מפה:https://tchumim.com/assets/uploads/files/1554063365060-blockacd.reg
ומחקתי את מה שהיה כתוב שם..
ולגבי לבדוק את התוכנה אני מתקין אותה הרבה אצלי לבדוק דברים ומה שצריך פשוט לעשות זה להוריד את כל ההגבלות בהתקנה פה:
ולהחזיר את נוחות הגישה בקובץ שבהודעה שלי מקודם.. ולהפעיל כמנהל..
זה בעצם ההיתרון של התוכנה שהיא חוסמת המון דברים כדי לא לתת חלילה גישה לא מורשת למשתמשים למחשב מצד שני מי שרק רוצה לבדוק זה עושה לו בעיות...
הייתי צריך אולי להדגיש את זה בפוסט שהעלתי בעניין (אני יתקן עכשיו)וסורי אם בגללי הסתבכתההה
כי זה נעול, ותעשה את מה שכתוב פה
איפה היה כתוב ??
את מה למחוק?? -
@פקז כתב באיך מוחקים תוכנת עמדת סייפר:
@בן-ציון אני פחות מבין בזה אבל ההנחיות של צ'אט gpt היו ליצור קובץ טקסט ולהכניס לשם את השורות האלו
Windows Registry Editor Version 5.00[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]לשמור את הקובץ ואז לשנות את הסיומת ל reg ולהריץ אותו
תודה הצלחתי!!
-
@bbn כתב באיך מוחקים תוכנת עמדת סייפר:
@ישראל-א
אם אתה רוצה למחוק לגמרי כולל ביטול כל ההגבלות בצע את זה:
כנס להגדרות התוכנה כמנהל ובלשונית כלים תבטל את כל ההגבלות .. תשמור ואז תכבה ותדליק את המחשבהוא לא נותן לי לשמור בכרטיסיה כלים, אבל בכרטיסיות אחרות הוא נותן לי לשמור. מה יכול להיות?
-
-
פוסט זה נמחק!