בקשת מידע | הוספת אפליקציות לROM מותאם אישית
-
אני מנסה לבנות ROM מותאם אישית. אנדרואיד 12. מעבד MTK.
כבר פירקתי את הרום המקורי. כעת יש לי 3 תיקיות:
system, vendor, product
אני רוצה להוסיף אפליקציות נוספות כאפליקציות מערכת וכן רוצה להוסיף אפליקצייה להקלטת שיחות שתקבל הרשאות מערכת.- כיצד להוסיף אפליקציות חדשות ל- product/app? זה לא הולך באמצעות הוספת קובץ APK עצמו.
- האם צריך שיטה מיוחדת כדי לתת לאפליקציית הקלטת שיחות גישה למיקרופון, או שעצם זה שהיא נמצאת בתיקייה product/app זה מספיק? ואולי בתיקייה priv-app?
תודה רבה!
-
system, vendor, product
אני רוצה להוסיף אפליקציות נוספות כאפליקציות מערכת וכן רוצה להוסיף אפליקצייה להקלטת שיחות שתקבל הרשאות מערכת.- כיצד להוסיף אפליקציות חדשות ל- product/app? זה לא הולך באמצעות הוספת קובץ APK עצמו.
- האם צריך שיטה מיוחדת כדי לתת לאפליקציית הקלטת שיחות גישה למיקרופון, או שעצם זה שהיא נמצאת בתיקייה product/app זה מספיק? ואולי בתיקייה priv-app?
תודה רבה!
@sgbmzm כתב בבקשת מידע | הוספת אפליקציות לROM מותאם אישית:
האם צריך שיטה מיוחדת כדי לתת לאפליקציית הקלטת שיחות גישה למיקרופון, או שעצם זה שהיא נמצאת בתיקייה product/app זה מספיק? ואולי בתיקייה priv-app?
אולי יעזור
https://github.com/chenxiaolong/BCR -
תודה! אבל אני לא יודע איך לעבוד עם זה, וגם אני שואל באופן כללי על התקנת אפליקציות איך לעשות, ולא רק על הקלטת שיחות. אולי @Ykingsmart יוכל להסביר לי? בתודה מראש.
-
system, vendor, product
תודה רבה!
-
@sgbmzm
system/app/appName/appName.apk
הרשאות 755 לתיקיה appName ו644 לappName.apk
זה בגדול, יש אפליקציות שיותר מסובך. -
@sgbmzm כתב בבקשת מידע | הוספת אפליקציות לROM מותאם אישית:
האם צריך שיטה מיוחדת כדי לתת לאפליקציית הקלטת שיחות גישה למיקרופון, או שעצם זה שהיא נמצאת בתיקייה product/app זה מספיק? ואולי בתיקייה priv-app?
אולי יעזור
https://github.com/chenxiaolong/BCRתודה רבה!!! אכן מאוד עזר והשתמשתי בזה כאן:
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות