שאלה | גם לבעלי אנדרואיד מגיע להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!
-
@לא-מתייאש כתב בעצומה | גם לבעלי אנדרואיד מגיע להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!:
@מתושלח-הבבלי כתב בעצומה | גם לבעלי אנדרואיד מגיע להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!:
גם אתם תוהים למה בכל מערכות ההפעלה המוכרות ביניהם: ios, macos, ווינדוס, לינוקס התקנת תעודת אבטחה זה דבר פשוט ומאנדרואיד 7 צריך רוט בשביל תעודות שכל האפליקציות סומכות עליהם?
הצביעו עכשיו לעצומה!!!
שימו לב הנושא נערך!אני חושב שזה לא נכון להשוות מחשב עם סמארטפון כי במחשב בין שזה יהיה ווידוס, מאק או לינוקס, אם אתה יכול זה בגלל שיש לך הרשאות מנהל או רוט, איך שתקרא לזה.
לכן השאלה היא יותר איך יש על אייפון בלי רוט ?
הסיבה לדעתי זה שאייפון רשמי לא תומך ב-SIDELOADING (התקנת אפליקציות חיצוניות) ולכן אתה לא תוכל לעשות הרבה דברים רק עם תעודת אבטחה, מה שאין כן באנדרואיד שSIDELOADING מאוד נפוץ, לכן זה מאוד הגיוני שחסמו את זה.נ.ב. אני יודע שהאייפון זה משתנה עכשיו בגלל אירופה וכו, אבל ביננו זה בדחיה גדולה ולא צריך להזכיר את זה אפילו.
להזכירך, גם באייפון יש דפדפן
זה לא משנה, אם יש לך רק תעודת אבטחה לא יעזור לכלום כי לעולם לא תוכל להפעיל פרוקסי או VPN מה שאין כן באנדרואיד שדרך אפליקציות חיצוניות אפשר לחבר לפרוקסי או ויפיאן ולגנוב את כל המדע, מה שלעולם לא יקרא על אייפון, כיא אפל מנהלים את הכל ובודקים את הכל
אבל זה ממש לא אמור להיות סיבה לחסום התקנת תעודה נורמלית מסיבה פשוטה:
גם אנדרואיד מגיע "סגור" רק שיש מתג ומי שפותח התקנות חיצוניות מופיע לו אזהרת אבטחה והוא צריך ללחוץ אישוראני חושב שאתה לא יודע למה נועד תעודת אבטחה פרטית בדרך כלל, זה ממש לא נועד לסינונים. כשמשתמשים בתעודות אבטחה מוכרת , צריך לחדש אותה כל כמה זמן, וזה זה יכול לעשות באגים. הרבה חברות בשביל אפליקציות שלהם מעדיפות להשתמש בתעודה פרטית שהיא נשארת תקינה שנים, ולכן זה לא אמור להפריע לאף אחד מה שעשו גוגל.
וזה וודאי לא יזיז את גוגל את הכמה מאות חרדים שרוצים את זה לחסימה אבל אני רק אומר שגוגל עשו משהו רגיל לחלוטין, השאלה היא על אפל איך הם עשו דבר כזה.זה מיועד לחברות משהו ככה שמעתי פעם
-
@מישהו12 כתב בעצומה | גם לבעלי אנדרואיד מגיע להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!:
עזבו רגע את הדיון...
גם אם נשיג 10K חתימות לעצומה זה כנראה לא יזיז לגוגל...ברור
הסקר היה בשביל הקטע לא חשבתי שזה יזיז לגוגל משהו
עריכה: הסקר נמחק