בירור | חסימת מחשב למשחקים
-
היי
יש לי מחשב שאני רוצה לחסום אותו למשחקים אבל שכל התוכנות והאופציות השונות יפעלו כרגיל ולא יראו שיש איזה חסימה
עלה לי רעיון של הסרת קבצי dll שתומכים במשחקים, הבעיה שאני לא יודע מה נחוץ למחשב ומה רק למשחקים
יש למישהו רעיון או מידע על זה?
תודה רבה מראש -
לא יודע אם אפשר לחסום לגמברי אבל תבקש מי אוט נת OUT NET להדקים התוכנה שלהם ש חוסמת DIRCT X ו כל מיני דברים ל משחקים PS3 ולמלע .
בשביל למנוע התקנת אמולתור של CONSOL תחסום השימוש של USB אם סיסמה למשל אם תוכנת ANVISOFT ותשים סיסמה לקובץ USBSTOR וככה לא יוכלו בלי סיסמה להכניס USBדע לך שאין חור גדול לחסימה יותר מי המייל!! תמיד אפשר לקבל קבצים מי אנשים פרוצים דרך המייל אם GOOGLE DRIVE ו נת פראא לא חוסם לכן צריך לחסום גם כל התוכנות של דפדפן של המחשב אם ANVI SOFT
לסיכום
סיסמה למנהל המערכת שלא יוכלו להתקין תוכנה בלי רשות
חסימת דרייבר של כניסת USB על ידי ANVISOFT צריך להתר 85 קבצים של USBSTOR
ולחסום עם סיסמה כול תוכנה של דפדפןוכן מומלץ לחסום תוכנת WINDOWS MEDIA PLAYER כדי שלא יראו סרטים
זה מחשב נטו לעבודה. אפשר להכניס ולאוצי קבצים רק תכרטיס MICRO SD
כך אמר לי הרב שלי לעשות. חוץ שביקש גם שלא יהי אינטרנט למחשב שלי.
וזה לא יודע אם אתה יכול.
אם אתה מוצה פריצה לזה תגיד לי. טוב לילמוד דברים חדשים ולהוסיף חסימה על חסימה -
עוד אפשרות לחסימת USB
https://mitmachim.top/topic/60097/מדריך-מדריך-חסימת-כניסות-ה-usb
יש ארבה משחקים פשוטים בסיומת *.gb
*.gba
*.nds
*.bat
*.sns
למשחקים הלה לא צריך להתקין תוכנה רק מכניסים USB ו גם התוכנה EMULATOR אפשר להתיק בלי להתקין לכם חשוב לסגור המחשב שלא יכלו לחבר שום USBדרך EMULATOR(זה לא שם תוכנה אלא שם דבר) אפשר לשחק כימעט כל דבר מי SNES עד NINTENDO WEE
לכן חשוב לחסום כניסת קבצים למחשב בין על ידי USB או CD או MAIL -
לדבי הסרת קבצים DLL.
תוכנת OUT NET מורידה DLL שמשתמשים הרבה משחקים אבל יש קושי שחברות שך REMASTERED למשל ELEAMIGOS מכניסים בINSTALER כל הקבצים שצריכים וגם CRACK למשחק ועוד תוכנות.
ואפילו במחשב פשוט עובד הכל...אני חושב שרק מחשב שצריך סיסמה להכנסת קבצים זה דרך הנכונה לחסום
כשהייתי קטן יצרתי משחקים פשוטים לפני 20 שנה בC++ ויודע קצת וזה מעוד קשה לחסום...