בקשת מידע | ANDROID STUDIO
-
@yeh-0 כתב בבקשת מידע | ANDROID STUDIO:
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | ANDROID STUDIO:
אולי בחרת באפשרות בלי אקטיביטי ולכן אין לך את כל הנל
צודק, תודה
אבל מה זה פרוייקט בלי אקטיביטי למה זה מיועד(הכוונה לתוספים וכדו')?כבר לא בונים אפליקצייות עם אקטיביטי, מ-2021 גוגל הפיצו את הפריימוורק החדש שלהם, JETPACK COMPOSE, ומזמן שהוא נהיה ברירת מחדל
-
@לא-מתייאש כתב בבקשת מידע | ANDROID STUDIO:
כבר לא בונים אפליקצייות עם אקטיביטי, מ-2021 גוגל הפיצו את הפריימוורק החדש שלהם, JETPACK COMPOSE, ומזמן שהוא נהיה ברירת מחדל
חשבתי שאקטיביטי הכוונה למסכים באפליקציה,
JETPACK COMPOSE מתאים לכל סוגי האנדרואיד? -
כבר לא בונים אפליקצייות עם אקטיביטי, מ-2021 גוגל הפיצו את הפריימוורק החדש שלהם, JETPACK COMPOSE, ומזמן שהוא נהיה ברירת מחדל
חשבתי שאקטיביטי הכוונה למסכים באפליקציה,
JETPACK COMPOSE מתאים לכל סוגי האנדרואיד?מאנדרואיד 5 נראה לי אבל ברירת מחדל זה מאנדרואיד 7
עם JETPACK COMPOSE, זה כבר לא עובד לפי אקטיביטי, אלא לפי COMPOSABLE, שזה כמו אלמנט שאתה בונה, אתה צריך לנהל את המסכים שלך, יש כמה שיטות בשביל זה -
עם JETPACK COMPOSE, זה כבר לא עובד לפי אקטיביטי, אלא לפי COMPOSABLE, שזה כמו אלמנט שאתה בונה, אתה צריך לנהל את המסכים שלך, יש כמה שיטות בשביל זה
אתה יכול לקשר אותי למדריכים על זה פשוט אני עם חבר שלמד תכנות אבל באנדרואיד לא לימדו אותם יותר מידי רק ידע כללי ואין לו מושג איך מתחילים ואת הפרטים שציינת פה (מאיפה לך הידע)
תודה רבה -
עם JETPACK COMPOSE, זה כבר לא עובד לפי אקטיביטי, אלא לפי COMPOSABLE, שזה כמו אלמנט שאתה בונה, אתה צריך לנהל את המסכים שלך, יש כמה שיטות בשביל זה
אתה יכול לקשר אותי למדריכים על זה פשוט אני עם חבר שלמד תכנות אבל באנדרואיד לא לימדו אותם יותר מידי רק ידע כללי ואין לו מושג איך מתחילים ואת הפרטים שציינת פה (מאיפה לך הידע)
תודה רבהhttps://developer.android.com/develop/ui/compose
זה ההכי טוב כדי להתחיל אבל זה באנגלית
אבל כמובן צריך קודם כל ידע בקוטלין, וההכי טוב זה כאן : https://kotlinlang.org/docs/kotlin-tour-welcome.html