שאלה | האם אפשר לקשר שעון חכם עם פונקציית NFC ולהשתמש דרכו באפליקציה של הרב-קו וכדומה?
-
@מאור_עיניים כתב בשאלה | האם אפשר לקשר שעון חכם עם פונקציית NFT ולהשתמש דרכו באפליקציה של הרב-קו וכדומה?:
מעוניין לחבר שעון חכם עם הפונקציה של NFT כדי שאוכל לטעון רב-קו לבצע תשלומים ושאר השימושים בשבב הנ''ל (כיוון שהמכשיר עצמו לא תומך בNFT)
מישהו התנסה בזה? האם יש דרך אחרת להשתמש בפונקציה הזו?אתה בטח מתכוון 'nfc'..
-
@שניאור-שמח אכן כן NFC !!
-
@מאור_עיניים כתב בשאלה | האם אפשר לקשר שעון חכם עם פונקציית NFC ולהשתמש דרכו באפליקציה של הרב-קו וכדומה?:
מעוניין לחבר שעון חכם עם הפונקציה של NFC כדי שאוכל לטעון רב-קו לבצע תשלומים ושאר השימושים בשבב הנ''ל (כיוון שהמכשיר עצמו לא תומך NFC )
מישהו התנסה בזה? האם יש דרך אחרת להשתמש בפונקציה הזו?יש לך כבר את השעון?
-
@שניאור-שמח עדיין לא.
אני מעוניין לקנות שכזה במידה ופונקציה זו אפשרית. -
@מאור_עיניים כתב בשאלה | האם אפשר לקשר שעון חכם עם פונקציית NFC ולהשתמש דרכו באפליקציה של הרב-קו וכדומה?:
@שניאור-שמח עדיין לא.
אני מעוניין לקנות שכזה במידה ופונקציה זו אפשרית.אז תברר בחנות/אתר אם יש את האפשרות הזאת..
או שתחכה לחבר'ה שיודעים אם אפשר או לא.. -
@שניאור-שמח בשעון עצמו יש את האפשרות אבל לא ידוע אם כאשר אין את האפשרות במכשיר עצמו אז אפשר לעשות זאת דרך השעון..
בכל אופן אחכה לשמוע מבעלי נסיון בזה באם ישנם -
@מאור_עיניים לא נראה לי שזה אפשרי היות והאפילקצייה עצמה בודקת אם ישך NFC והיות והיא מזהה שאין אז לא תצליח לתת דרך השעון אלא א"כ תתקין תאפליקצייה בשעון
-
@HI-BRO
היי...
יש לי פלאפון ללא NFC ויש לי שעון של שיואמי וואטש 2 פרו ויש שם NFC ועובד לי הארנק של גוגל (google wallta)
הרעיון הוא שכל פעם שאתה רוצה להוסיף כרטיס אשראי הוא מעביר אותך לאפליקציה בפלאפון ודרך שם מוספים כרטיס לשעון ואחרי הוספת הכרטיס אתה משלם ע"י ההצמדה של השעון למסוף האשראי בחנות.
עובד מצוין.