מדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
-
אודה מאוד לעזרה דחופה.
אני מנסה לפתוח חשבון גימייל חדש, ובהרשמה הראשונית הוא מבקש להזין טלפון ורושם לי כך:
(הייתה בעיה באימות מספר הטלפון שלך)יש אפשרות לעקוף את זה? נרשמתי לappcode עם הרעיון המבריק שהוצע פה אבל נראה שזה לא המקרה כי כאן מדובר ברישום ראשוני ממש, עוד לפני שניתנה לי אפשרות לבחור דרך נוספת לאימות
תודה מראש! -
@קוביה-הונגרית דיברו על זה כאן
-
@d85951 כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@דוד-משה-1
איזה פיתרון יש לזה?
אולי יש איזה רובוט שיכול לקבל בשבילי SMS?כמו שאני זוכר עובד רק במספר אמריקאי או ארופאי ולא רובוט
-
-
מניסיון שלי בחדמי"ם הפתרון להתחברות הוא לא להוסיף שום דבר לחשבון הגוגל (לרבות מייל חלופי וטלפון)
-
@kasnik כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@מדהים האם זה עוזר גם כשטלפון חכם מחובר?
ונפק''מ האם לנתק את הטאבלט מהחשבון גוגל כשאני יוצא לישיבה, ועובר לשימוש בחד''מלא אמור להפריע, יש לחצן למטה "אני רוצה לנסות בדרך אחרת".
-
@מדהים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@kasnik כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
ונפק''מ האם לנתק את הטאבלט מהחשבון גוגל כשאני יוצא לישיבה, ועובר לשימוש בחד''מלא אמור להפריע, יש לחצן למטה "אני רוצה לנסות בדרך אחרת".
זכור לי שלא
כי למשל סמס א''א כשהטאבלט מחובר -
@מדהים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לא אמור להפריע, יש לחצן למטה "אני רוצה לנסות בדרך אחרת".
מנסיון שלי, לא עוזר (ניסיתי להיכנס מכמה מחשבים ורק פ"א נתן לי עוד אפשרויות)
-
@השטייגעניסט עריכה: כמו"כ שלא יהיה שום מכשיר שמחובר קבוע לחשבון.||עשיתי כתגובה כי עבר זמן העריכה||